De ce am sa votez cu Base

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

quote:
Originally posted by women13

quote:
Originally posted by basca

valicalin,
nu numai ca nu credem, noi stim ca lui base nu-i pasa de noi, asa cum nici unui politician in viata nu ii pasa de electorat decit in incercarea de a descifra mesajul electoral cel mai potrivit cu care sa ne loveasca in moalele capului...odata la 4 ani...au crezi ca peste mari si tari e altfel?

de asta a murit si Paler bolnav de frustrare, pentru ca si la 80 de ani, idealismul sau nealterat, ii dicta sa astepte o democratie (asa cum au desenat-o grecii/atenienii cu sute de ani inainte de Cristos), cind de fapt produsul existent astazi nu este altceva decit o autocratie inteligenta (manipuleaza omu' sa stea in sistem, sa fie pro business si sa respecte legea), o libertate de expresie care se cumpara si vinde la kil, sanse egale doar in manualele de whisfull thinking, etc.

poate ne-ar prinde bine o portie mare mare de pragmatism versus idealism blegos...sau poate nu, cine stie?

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Camapania s-a terminat. Nu va mai contrati . Pentru destindere va iau de martori la o cerere in casatorie. Basca esti casatorit ??? Sunt foarte multi ani de cand nu am mai fost atat de impresionata de un barbat, care gandeste si careia ii sclipeste inteligenta. Tu chiar stii ce spui si o faci cu ratiune. Felicitari !

P.S. Anunta-ma din timp in legatura cu acordul sa-mi anunt si eu partenerul, ca am gasit pe altul mai proprice pentru viata mea.

Mai sincer cred ca-i adjudecat deja . Da eu zic sa mai incerci.

off topic : CE zici de Mambo ???

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Sunt un pinguin fericit ! Uite asa scap eu de stres... ma uit la desene animate FRUMOASE ! Merci Liliana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

quote:
Originally posted by sirimie
Eu cred ca in Romania cine comanda un sondaj de opinie comanda si procentul pe care il doreste Asta e dovada, un sondaj la care Basescu are 89% popularitate si altul la care are numai 55%

Din propriul meu sondaj de opinie era undeva pe la un 75% de asta ma mira 52% si daca mai punem si sondajul de aici de pe DC pare si mai incredibil 52%. Acum ma gindesc poate au facut sondajul pe la Cucuietii din deal

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Pai asta ziceam, ca sondajele astea nu sint reale si nu sint facute pe nicaieri, se pune numarul comandat si gata sondajul

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Pai asta ziceam, ca sondajele astea nu sint reale si nu sint facute pe nicaieri, se pune numarul comandat si gata sondajul

Daca sondaju zice ca 50% au incredere in tariceanu, asta sigur e adevarat, aici chiar s-au dus de au intrebat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

Daca sondaju zice ca 50% au incredere in tariceanu, asta sigur e adevarat, aici chiar s-au dus de au intrebat

Nu inteleg ce zici, poti sa explici? Ce legatura exista aici cu Tariceanu?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Voi merge al vot!Si voi vota NU pentru demiterea lui Basescu.Si stiti de ce...pentru-ca ma iritat felul in care au procedat cei din partidele care vor demiterea lui.Miseleste si urat.
Nu ei reprezinta poporul !

Cine este fara pacat,sa ridice primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Bine zis, Lili!!. Sunt de acord cu tine! Si mie mi se facuse greata, ma intrebam oare ce e cu majoritatea asta din parlament (322), chiar atat de multi sunt lipsiti de principii dintre ei?
Nu de alta, dar, pe multi dintre ei i-am vazut in anumite momente gudurandu-se pe langa Dl. Presedinte, acum a fost ca si cand i-ar fi infipt un cutit in spate!
Sunt convinsa ca ar fi facut-o si in fata, ca sa-si apere afacerile!
Si noi, tot neamul, cei care mai sunt in viata vom vota impotriva demiterii Presedintelui! Pentru a-i contrazice pe cei care sustin ca in Romania nu este bine sa-ti cresti copiii! Este tara noastra, si avem drepturi aici!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...pe fata ?!
asta presupune principii, demnitate, coloana vertebrala si sa-ti sustii o idee cu argumente strong...
unde exista minciuna, furt cat casa poporului, manipulare si chiar pierderea scaunului la final...cine mai face pe fata ceva ?!

Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arayaleila spune:

buna ziua si vreau sa va felicit!!!
ati exprimat intru totul gandurile si ideile mele.
ma bucur din inima ca exista persoane intelectuale, care chiar gandesc ... mai ales ca la noi in tara sunt destui cei care fac parte din alte tabere, influentati doar de bani si putere.

sper din inima sa se schimbe ceva, si in bine ... adica oare chiar nu exista nici o sansa sa dispara parlamentarii astia, niste porci deghizati in oameni cu discernamant, care gandesc doar sa voteze salarii si pensii mari pt ei, nicidecum sa apere si sa ajute poporul roman.

sper sa putem face ceva, sa se schimbe ceva si cred ca totusi exista oameni cu scaun la cap care sa vada acest lucru.
inca o data, felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korryna spune:

Cu alegerile astea mi-am pus urmatoarea intrebare: eu ca simplu cetatean cu drept de vot cum pot sa-mi fac auzita vocea mea in problemele politice ale tarii? Raspunsul logic ar fi sa apelez la parlamentarul care ma reprezinta si sa-mi zic pasul meu legat de legi, pensii, indemnizatii de copii si alte ofuri de-ale mele.

INTREBARE GENERALA: STIE CINEVA NUMELE PARLAMENTARUL CARE IL REPREZINTA IN PARLAMENT?

Astept cu interes parerile voastre
Corina, brusc interesata de politica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

...vorba ie: io_aligator hac! io_apropitar hac! io cu cini sa votez???

Mergi la inceput