BHCG

BHCG | Autor: Carmilia

Link direct la acest mesaj

Cine-mi da niste ziduri sa dau cu capul in ele?!?!?Am facut BHCG in ziua 37(sapt 5,1/2) si mi-a iesit 1.353,47.Pe buletin imi da pt.sapt.1-10 valori normale 1,2-225.000 iar valoarea mea e incercuita ca anormala.Nu se poate asa ceva!Poate insemna SEU!A doua!Nu vreau!!!!Mare minune daca nu crap pana maine cand ma vad cu dl.doctor!De ce naiba in buletinul ala se da o marja asa mare,de 10 sapt?Trebuie sa calculez eu cat e la sapt.5?Si dupa dublarea la 2 zile,incepand de la 5 mie imi iese cu mult,mult,peste 225.000 in sapt.10,deci clar nu e o dublare constanta.Luminati-ma si pe mine,va rog!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmi: nu ai de ce sa te dai cu capul de nimic. Valoarea este foarte buna si se incadreaza perfect in limitele normale pt varsta sarcinii. Uite aici:
http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm

Pt a verifica o eventuala SEU trebuie repetata analiza bHCG la 48 ore. Daca se dubleaza atunci e sarcina normala si sanatoasa. Daca creste prea incet atunci exista posibilitatea sa fie SEU.
Insa la tine valoarea e prea OK sa fie SEU...

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Multumesc,Bubuleana.Dar de ce Dumnezeu oamenii aia de la laborator mi-au pus rezultatul intr-un dreptunghi,"in afara limitelor admise"?!?Daca nu ar fi fost asta,as fi zis si eu ca e OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carmillia, nu vreau sa te sperii. Valoarea ta e buna, intre limitele normale, dar e f. mica pt. sapt. 5 1/2, adica esti la pragul de jos. Asa am avut si eu , in primele doua sarcini. Valori care se incadrau in normal , dar la pragul de jos, si le-am pierdut pe amandoua , pt. ca nu erau viabile.
Trebuie sa repeti BHCG-ul la fiecare 48 ore, ca sa se poata sti daca e SEU. Daca valoarea in urmatoarele 48 ore ramane aproape la fel , si nu creste dulblu, sau scade dublu, atunci e SEU, daca nu, ai scapat.
Acuma , la tine poate o fi altfel. Dar la SEU eu stiu ca trebuie sa ai dureri mari.
La a doua sarcina si mie mi-au zis ca e SEU, pt. ca BHCG-ul crestea , dar nu se dubla, si apoi scadea, am mers o luna jumate. la test de sange si eco transvaginal, pana si-au dat seama ca nu e SEU. Eu n-am avut nici o durere, nimic.
Mult noroc, ca ai nevoie, si repeta BHCG-ul, si tine-ne la curent si pe noi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Neata!Am fost ieri la medic(din nou spun,un dulcel de medic),mi-a facut ECO si am vazut "ceva" in uter.Mi-a facut si poza.Sper sa fie prima poza a lui bebe!Din pacate,inca nu se poate spune nimic cert.Azi trebuie sa vad si rezultatul de la BHCG(al doilea,la 48 de ore de la primul).Daca nu corelezi cateva analize si ECO nu poti trage concluzii corecte.Sper sa fie bine...Am eu un presentiment ca de data asta e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne ajuta sa fie bine.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Buna!Mi-am luat rezultatul BHCG si a crescut de la 1.353 la 3.852,deci de 2,85 ori in 48 de ore!Asta inseamna ca e bine,nu?Nu pot sa va descriu ce simt,dar sigur va imaginati!Oare trebuie sa mai repet si maine analiza?Oricum,duminica ma vad cu dl.doctor si sper sa se vada si la ECO cresterea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Carmilia, cu asa valori sigur poti sa stai linistita. Este sigur sarcina!! Te asteptam la mamici!! Felicitari inca odata!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmi: e super buna valoarea! declar: sarcina in evolutie! bebe foarte sanatos si puternic!!!

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Deci ziceti voi ca e cazul sa ma relaxez?Azi n-am mai fost sa fac al 3-lea BHCG si deja stau ca pe ghimpi!Dar nu e cazul sa-l fac din 2 in 2 zile,nu?Nici nu stiu ce am de facut in continuare.Trebuie sa merg la medicul de familie,sa-mi faca o fisa,ceva,nu?Si trimiteri pt.alte analize tot el imi da,nu?Si retete gratuite ar trebui sa primesc,nu?Cum intru si eu la "mamici de ian-febr 2008"?E subiect inchis sau sunt eu prea "zuza" de nu nimeresc usa?Si mi-e un somn,fetelor...Noroc ca sunt singura in birou si mai pun capul jos.Multam pt.incurajari!

Mergi la inceput

Buna fetelor!Azi am fost la medic.Mi-a facut eco si mi-a zis ca totul e OK.M-a felicitat!Cred ca sunt cele mai frumoase felicitari pe care le-am primit vreodata!Nu mai am nevoie de alt BHCG,e clar ca e o sarcina normala.M-a chemat peste 2 saptamani.Iar eu m-am pierdut asa tare,ca am si uitat sa-l intreb daca am de facut alte analize,ce anume...Sunt tare fericita!

Mergi la inceput