***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chris: nu stiu daca ma mai tii minte insa eu n-am uitat cat suport si sprijin am avut din partea ta pt a fi si eu alaturi de voi la odisee. Intr-un final am reusit dar la ian-feb 2008
Am intrat doar sa-ti spun: Felicitari! Ai o fetita superba iar in max 2 luni parul se va deschide spre blond-saten Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Tocmai am vazut la stiri ca s-a nascut un bebel de 5kg jumate nu mai tin minte in ce oras,am retinut doar numele:Matei.Era asa de scump..mamica lui abia il putea tine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Multa sanatate tuturor mamicilor si bebeilor vostri!!! sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, sanatosi si frumosi!!!
Pupici tuturor si mai ales fetelor de la asteptand un ingeras, se stiu ele: Androix, Amely, Arthurana, msemcu, vas, Iuliabraila, Gabiu.... care au reusit sa-si vada visul implinit!!!

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Salut burticutelor!
la noi dezamagire totala, am venit acasa de la spital pentru ca ne-am reprogramat pe 21.Medicul ne-a zis sa il mai lasam 3 zile sa se apropie si mai mult de DPN care era 30 mai.Asa ca suntem tot 2 in 1 , iar miine este ziua mea asa ca anul acesta ma mai sarbatoresc chiar daca in liniste pentru ca de la anul sunt convinsa ca toata lumea se va stresa pentru copil ...iar mamica va fi si ea sarbatorita asa pe langa pui mic.ASta este, singurul meu regret este , incep si eu ca Andrada cu zodiile...pierd taurii ca 21 e prima zi de gemeni.Dar tot am o consolare ca e chiar la granita.
In alta ordine de idei ce uitasem sa iau la spital era un numar de telefon al uneia dintre voi ca SA anunt evenimentl>Ma ajutati cumva?

Moni +39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

BRAVO PITICA!! Ai vazut ca ai nascut azi? Ca erai sceptica in privinta provocarii...Sa-ti traiasca baietelul si fetita si sa fiti cu toti sanatosi!
FELICITARI BOGALINA! Sa fiti sanatosi si refacere rapida!
Chris foarte frumoasa fetita ta si foarte expresiva!
Vali este frumos si dulce bebelusul tau.
Sa va traiasca fetelor si sa traiti cele mai frumoase clipe alaturi de copilasii vostri!! Fiindca in fata lor nimic altceva nu mai are valoare!
Va pup
Diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lilly_love - in sfarsit descopar pe cineva care naste tot cu Badiu! Eu nu ma mai vad de multa vreme cu Badiu la CMU pt ca acolo trebuie sa te programezi cu minim o luna inainte (indif. ca esti arondata sau nu) si risti ca la mom respectiv sa nu te vezi cu el pt ca are urgente. Avand sarcina inaintata, Badiu ma cheama numai la Municipal. Mai mult ca sigur asta se va intampla si cu tine incepand cu sapt 35 de sarcina. Tu cate sapt ai acum?
Pitica, FELICITARI! Sa iti traiasca baietelul! Asteptam vesti despre cum a decurs nasterea si neaparat POZEEE!
chris27, micuta Dafne e o frumusica si mami are de ce sa fie mandra cu ea! Ma bucur ca ia in greutate si e cuminte!
Ancamari, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr. Spune-mi te rog, cum a fost cand te-ai urcat pe masa ginecologica azi? Vreau sa-ti spun ca pe mine m-au durut rau oasele bazinului, noroc ca nu a durat mult controlul. Sper sa nu patesc la fel cand o fi sa nasc...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

yoyoyo

vali5 ma bucur sa aud ca sunteti bine.bebele tau e superb sa-ti traisca.

monicoasa multumesc ptr raspuns.

bogalina felictari!!sa-ti traiasca bebelasul!!

chris27 e foarte frumoasa Daphnica ta.ma bucur sa aud ca ii bine, iar cu greutatea lasa ca recupereaza ea.va

byu felicitari ptr bebe grasunel.

iri felicitari ptr bebe cosmin!!sa-ti traiasca si sa ai recuperare rapida.

micuta mea si-a inceput din nou spectacolul..sunt asa de fericita cand danseaza in burtica, binenteles nu mai are loc ca inainte dar cel putin se impinge.

35+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici si mamici!

Felicitari noilor mamici care isi tin acum puiutii in brate! si pentru cele care se pregatesc.

Chris ai o dulceata de fetita!! Sa fie sanatoasa! Si bebelina mea tot asa e cu hainutele, toate ii sunt mari, deocamdata, dar speram sa recuperam si noi. Intr-o saptamana luasem 300 de grame, acum nu mai stiu ca nu avem cantar acasa, si la doctor ne mai ducem de-abia la o luna.

Eimotto si Ana cam tot asa se scoala, noaptea pe la 2-3, si apoi pe la 6.30 sau 7. Cat despre sunete, a mea face acum ca o trompeta in somn. Iar cand face kk, se inroseste toata si maraie. Bine, noi avem ceva probleme cu kk, ca uneori face cam tare si plange cand face. I-am mai dat ceai Baby Dink, doctorita a spus ca s-ar putea sa ii mai inmoaie scaunul, dar nu am constatat o imbunatatire radicala. Parca nu a mai plans chiar asa cand a facut, dar tot tare mi se pare ca e. Banuiesc ca e din cauza formulei...Eu laptic de la san ii dau cam 30-40 ml, cat reusesc eu sa mulg pe zi. In rest, formula.
Aveti idee ce as putea sa ii dau ca sa ii mai inmoi scaunul, sau nu are asa importanta consistenta scaunului?

Voi ce ceai dati la bebei?

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ciuffy - nici o veste de la Yoyoyo? Mie mi se pare ca au tinut-o mult de cand i s-a rupt apa la 00.30 noaptea la 16.30. Sper sa fie bine!

Liviana - mi-a facut numai eco azi (nu si control pe masa - pe mine controlul de acum o luna m-a durut de am capiat) si in ultima vreme mereu ma ajuta sa ma ridic de la orizontala, pt ca altfel reusesc greu de tot, doar daca ma intorc pe partea stanga am putere sa ma ridic singura. Altfel sunt ca un gandac in aer. Pe mine ma dor oasele bazinului de vreo 2 luni foarte tare, noapte imi tasnesc lacrimi cand ma intorc de pe o parte pe alta. Eu sunt si scunda, am 1,6 m si cu cele 20 kg in plus am ajuns la 80 kg, e cam mult. Si burta mea pare foarte mare pt ca am si lichid mult, asa a zis dr. Oricum e incomoda, banuiesc ca femeile mai inalte se descurca mult mai bine decat mine pt ca se distribuie altfel greutatea. Dar la nascut, cred ca ma pun pe spate si nu ma mai poate ridica nimeni! Dar sa mai dau si plicuri!

Chris si Ankaa - multumesc pt gandurile voastre bune! Chris, ce repede ai slabit si tu! Bravo, cred ca esti migniona tu!

Moberi - gasesti listuta cu nr de tel pe mailul comun. Stii cum sa intri acolo? Iti dau un PM. Lasa ca sunt buni si gemenii, or sa ne cam invarta dupa degetelele lor mici si dragalase. Sa te sarbatoresti frumos maine, ca de la anu o sa va sarbatoriti mai multi!

Madi - la cat mai multe sute de grame ca sa va vina rochitele din dotare!

Anca, 39s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ancamari multumesc pentru urari.
Ti-ai luat pana la urma carucior Hauck? Parca tu ziceai ca vrei sa comanzi, nu?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput