***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 20
poohy spune:
Si sa dam si noi raportul - pana l-am urma m-am hotarat ieri sa il sun pe doctor - ca mi-au revenit durerea de cap / greata / varsaturile. Nu stiu ce am facut - daca e enterocolita sau altceva - dar doctorul m-a chemat la spital. Mi-a mai dat sa fac niste analize - si a constatat ca al meu col "incepe sa se centreze". Nu stiu exact ce e asta, dar se pare ca inseamna totusi ca bebe se gandeste ca mai sunt numai 10 zile pana la termen
Asa ca am vazut si eu cum e in Municipal. Toata lumea s-a purtat ok cu mine (doctorul nici nu mi-a primit banii
iar m-am simtit prost). Insa toata noaptea numai spitale am visat 
Eram intr-un salon ba de 10, ba de 20 de persoane (stiti cum erau camerele alea mari cand eram mici si ne duceam in tabara).
Eram cu Ancamari in salon. Intai auzeam vorbind ca tb sa imi faca nu stiu ce procedura foarte dureroasa ca bebe e nu stiu cum asezat, dar am sarit imediat usor si frumos la "dupa nastere". Ancamari avea un baietel - care pot sa jur ca era copiat din pozele cu Antonio al Andradei
Si eu aveam - tineti-va bine - triplete la fel ca Mari!!! Trei fetite cucuiete si micutze - ma uitam un pic trista ce mare era bebe-ul Ancaimari fata de bebelinele mele 
Hai ca imaginatia mea a luat-o rau de tot razna in ultimul timp
pupici,
Anca
38+ 
poze
bebelusa
ramona7 spune:
poohy, poate ne vedem la Municipal, si mie mi-a spus ca in 2 saptamani, se pare ca se grabeste sa iasa, saptamana viitoare o sa luam si trusa de epidurala si suntem gata. ![]()
Ramona 35+
poohy spune:
Ramona, poate ne vedem acolo ;) O sa fim ceva gravidutze de mai-iunie prin Municipal. Numai sa se termine cu cursa asta ca circulatia e groaznica 
Mesaj de la Iri:
M-am internat pentru provocare. Cu putin noroc nasc azi. Inca nu am dureri insa la control am sangerat. Am emotii. VA PUP. Piticasigogosica
Curaj! 

Si pentru Kay cea micutza - multa sanatate
si asteptam vesti 
Dianalaura ar trebui sa se intoarca si ea acasa, nu? Dar cu Stefy mic nu cred ca are timp de forum ;)
Anca
38+ 
poze
bebelusa
Florentina Roman spune:
'Neatza!
Paflo, bine ai revenit!

ptrPitica si Bogalina
Andrada si celelalte mamici cu bbei pasari de noapte, asa era si Tudor al meu in prima spt, dupa care am hotarat sa stingem becul noaptea(pana atunci lasam o veioza aprinsa)si nu s-a mai trezit prea des...
Poohy, ne luam de mana, cred ca vom naste in acelasi timp, doar ca la maternitati diferite! Si eu ma gandeam sa-ti dau tie sms...
Eu iar am mai eliminat o bucatica de dop, nu stiu de ce nu iese tot odata si sa se hotarasca si bb Ciprian sa iasa la lumina... Aseara am fost in Ikea, doar, doar, dar...nimic! unde mai pui ca am chemat-o si pe mama-soacra, sa ramana cu Tudor daca ma apuca noaptea...
In schimb ma chinuie niste arsuri la stomac...
Voi transpirat noaptea? Eu ma trezesc leoarca din cap pana in picioare si totusi in casa e racoare!
39 si Tudor(5.07.2002)
chiquitita spune:
Paflo, bine ai revenit! Felicitari pentru bebelina mancacioasa! 
piticasigogosica succes la provcare!
kay ma bucur ca esti mai bine!
ella chiar ca slabesti intr-un ritm rapid.
37+
Alma-Livia
pauly spune:
neatza fetele,
am dormit binisor, spre dimineata ma foiesc mult ptr ca ma dor oasele de la solduri.bebelina mea nu sa trezit inca, mai simt cum se rasuceste usor sau intinde o manuta ,dar ii lenesa rau de dimineata.![]()
paflo bine ai revenit , sa-ti traiasca printesa.
poohy ce vis interesant ai avut.
si eu visez asa de ciudat in ultimul timp, tot felul de combinatii de idei din viata de zi cu zi.
deci bebe se pregateste de iesire, asta ii o veste buna.mai ai un picut, nasti si o sa ramanem si mai singure
fetele de la sfarsitul listei.
iri

mult curaj ca in curand ai sa-ti bebele in brate.
elteka, ralucami unde sunteti?
sper ca sunteti ok.
florentin roman si eu transpir foarte tare noaptea.sotul meu(care ii foarte calduros) e acoperit cu plapuma eu doar cu o foita de cearceaf si tot mie cald.
va pup
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
tincutza spune:
Dupa 2 sapatamani jumatate reusesc si eu sa scriu un picut. Omu' e tare flamand, asa ca mai mult timp ne petrecem cu tziti in guritza, care se pare ca ii ia si durerile provocate de colici si partzunele.
Miercuri am facut 2 saptamani, am luat in greutate 700 de grame (100 pierdute la spital), asa ca avem acum 4,6 kile. Puiu' papa numai lapte de la mami, am mai incercat sa ma mulg si sa ii dau biberon (macar o masa pe timpul noptii, pentru ca omului ii place sa "petreaca" si cate o ora la san si sunt daramata de nesomn, dar si de dureri de sani, am niste ragade superbe), dar, asa cum ne-a spus si doctora pediatru bebeii sunt mai destepti ca noi si Cezar nu vrea deloc sa simta cauciuc tare in guritza.
In afara de faptul ca vrea mancarica la greu, in rest este un bebic bun, sufera tare de burtica, dar se vaita singurel, nu urla din gura de sarpe (cum facea a sa surioara in urma cu 4 ani).
A, si inca ceva, omu' asta mic rade ceva de speriat
(pe langa zambete "aruncate" la toata lumea, pur si simplu rade:)))) Tati ne necajeste si spune ca sunt grimase firesti, dar fata nu ne-a ras in halul asta decat la 2 luni. Oricum, noi speram sa fie vesel nevoie mare cand s-o face mare.
Va pupam,

Miki, Pitzy si Cezar (poze mai jos)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/
monicoasa spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici
Am intrat mai rar din cauza oboselii si a lui bb, acum doarme, dar tre sa se trezeasca sa pape. Aseara a fost mai marait, a inceput sa plinga, nu stiam ce are, sper ca nu colici, mie dr mi-a dat sa ii dau espumisan, cate 15 pic de 3 ori /zi, o fi bun?? parca am citit ca e bun flatulin gel.Cum se manifesta bb cand apar colicii?? Al meu plinge si trage parturi.
Ella eu lui bb ii dau sa suga pe noapte de 2 ori la ora 2 si la ora 5.Suge cate 10 min de la un sin si apoi stam 15 min sa ragaim, daca nu adoarme mai ia si pe al 2 lea si trage de 6-7 ori, asa ne chinuim noi
Acum ma duc sa il schimb ca se aude cum maraie, e ora mesei nu?
Va pup si sa aveti grija de voi
Celor care urmeaza sa nasca le urez nastere usoara si bb sanatosi si mancaciosi.
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
pauly spune:
mamicile am si eu o intrebare, dupa ce il puneti pe bebe la un san sa pape trebuie sa stati sa ragaie si dupa aia il puneti la al doilea san sau il puneti la sfarsit dupa ce si-a incheiat masa?
tincutza foarte frumoase pozele cu copilasii tai.ai niste ingerasi frumosi, sa-ti traiasca.
monicoasa ii un dulcic bebe Stefan
, e superba poza cu baita.
sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mancacios.
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
lavini spune:
Monicoasa, un dulcic bebe al tau!
Arcadia, foarter frumusel baietelul!
Ma bucur sa vad ca astazi au mai dat un semn de viata si mamicile noastre si nu am ramas chiar singurele noi, cele de la sf. listei.
Kay, sanatate multa si stai linistita, in curand o sa vina Sosonica si uiti de toate.
Piticasigogosica, cred ca azi e ziua cea mare!

Nastere usoara!
Lavinia, 35+,