***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kay, iti suntem alaturi
alynta27, de caldura am scapat ca am aer conditionat si la servici si acasa
michigan, relax, stiu ca e usor de zis si greu de facut mai ales ca in ultima luna de sarcina si prima de dupa nastere iti pui cele mai multe intrebari fara raspuns. Gandeste-te ca o sa ai un copil frumos si sanatos. Concentreaza-te mai mult pe lucrurile frumoase care vin odata cu sarcina si copilul (o sa gasesti destule). La mine functioneaza.

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ramona
o sa incerc...

mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La Multi Ani LARA GEORGIA
Sa fii cumintica si sa cresti mare repede
De fapt la multe lunisoare

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Intru si eu dupa o repriza de somn...am cazut ca o musca...
Aveam ceva dureri,contractii apasari si de la somn...sunt bine si bebe doarme si el acum
Sobi,Poohy si Pauly merci de incurajari.MAINE MERG LA SPITAL!De seara o sun si stabilim.
KAY suntem langa tine.
Florentina elimini dop??Pai nu mai ai mult
Ioana 36 FELICITARI!!!

si pentru tinerele mamici care se lupta cu depresii mai mari sau mai mici.SUNTETI MAME PERFETE PENTRU BEBEII VOSTRI!!!TOTUL VA FI OK!!!!!

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan si eu sunt la fel! Adica nervoasa din orice, parca nu mai am aer, ma misc ca balena si caldura asta....Plu ca am picioarele tare umflate! dar ma consolez ca trece!
Ramona7 la serviciu?! Eu de lunea asta nu mai servesc! Cat mai mergi?

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Eimotto daca gasesti pe undeva Flatulin, te rog sa imi spui si mie.

Mamici, si eu stau la fel de prost cu timpul, de vreo trei zile tot incerc sa ma epilez ca sa ma pot imbraca cu singurele lucruri care ma mai cuprind

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Felicitari noilor mamici, nasteri usoare celor ce urmeaza si bebei sanatosi tuturor!

Eu sunt in sapt. 33 acum dar la ecografie s-a dovedit a fi cu o saptamana mai maricica (desi buritca e relativ mica, nu prea am pofta de mancare...)
Sunt suparata pentru ca dr. meu vrea sa imi scoata cerclajul la sfarsitul lunii, adica in sapt 35... Iar eu speram sa ajung cu el cel putin in sapt.38!
Am auzit asistenta spunand unei alte paciente ca dr va pleca in concediu - dar mie asistenta nu a vrut sa-mi spuna cand, pentru cat timp...
Nu ma sperie ideea de a naste in lipsa lui, dar ma inspaimanta gandul ca ajung sa nasc in functie de concediul lui! Am mai avut o nastere indusa si de data asta chiar vreau sa nasc natural...

Mai naste cineva curand cu dr.Badea de la Municipal? Poohy, tu la ce dr esti? Vad ca nasti tot la Municipal.

Pun majoretele la treaba pentru mamicile acestei saptamani:

Nu va faceti griji in privinta miscarilor, in ultimile saptamani au foarte putin loc de miscare si din acest motiv se misca mai greu...
Iar in privinta mancarii - eu stiu ca doctorii spun sa alaptezi la cerere. Daca nu cere, nu are sens sa-l trezesti...
Iar copiii tauri sunt adorabili - iubitori, tandri si sensibili. Am un tauras acasa. Dar nu prea cred in zodii...pentru ca nu cred ca din 13 oameni 2 se aseamana...

Pupici cu drag tuturor,

Florina +33 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am primit un sms de la Kay - pare mai bine :)
"Uite acum sunt mai bine. Am vb cu Tutunaru si mi-a explicat tot amanuntit si mi-a zis sa-l sun pt orice problema mica. Sosonica a miscat la monitorizare, deci e bine momentan. Va mai zic maine ce stabilesc cu Tutu. Pup burticoasele, mamicile si bebeii!"
Multa sanatate

Florina, da, si eu o sa nasc la Municipal - dar cu Zguri Arben

Iri, punem fetele la treaba pentru maine

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Ma bucur ca s-a mai linistit Kay. Va fi bine iar nesiguranta si depresia ii face rau cu tensiunea ei.
Florina, vezi ca ti-am trimis un pm. Tu cand ai fost la dr?

Fetelor, eu nu mai pot sa maninc nimic din cauza arsurilor. Si au inceput emotiile plus o stare de agitatie.
Va pup
Diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Buna gravidutze si mamici,

Cam slaba activitatea azi...pe mamici le inteleg ca nu mai au timp, dar gravidutzle ce fac? va pregatiti de nastere? toate???

atunci pt toate fetele programate si pt surprize!

si pt Iri, sa fie bine maine si sa te linistesti!!

Am si eu o intrebare: voi cat ii dati dr la un control obisnuit? eu pana acum am fost la dr numai la clinica particulara si acum m-a chemat la spital cand e de garda si nu stiu cat sa-i dau...

38+ cu

An@

Mergi la inceput