***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna ziua, mamici!
Am reusit si eu sa intru sa va mai citsc caci de vreo 2 zile al meu Davidutz are niste crize de personalitate/colici/sau ce-o fi ca m-a disperat!Si asta dimineata si seara dupa baie!In rest e un cuminte, doarme noaptea, se trezeste max de 2 ori pe noapte!Am intrat si eu intr-o depresie ca parca la mine nu se linistetste deloc si ma gandeam ca daca nu ma recunoaste ca mamica lui?Ca la sora mea sau la mama se potoleste imedita!Ieri abia am reusit sa mananc seara si dupa baita super-crize ce-a avut!Am vrut sa ma mulg sa-i dau cu bibele si am constatat ca nu prea mai imi curge ca inainte lapticul!Insa azi-noapte am avut iar lapte suficient!Nu stiu ce sa mai cred!Sper sa nu-mi dispara lapticul!Azi a papat binisor dar iar a plans un pic!Intru in panica, fetelor!SI parca nu am rabdare ca-l vad plangand si nu stiu cum sa-l potolesc!Vo ce faceti?acum el doarme!

Alynta, sper ca ne vom descurca noi cumva cu bebeii!Si bine ca o am pe sora mea si pe mama!O sa te ajute si sora ta, ai sa vezi!

Androix, Katthy, felicitari pt baieteii vostri!

Kid, Alina25, felicitari pt fetite!Sa fie sanatoase!

Andrada, bun venit acasa!Antonio e puturos ca al meu care adoarme instant la san!Abia astept sa ne vedem cu ei in parc!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Ieri am prmit urmat sms de la KAY:"BUNA. ALINA!TE ROG MULT , DACA POTI SA LE SPI FETELOR CA S-AR PUTEA CA SAMBATA SA FAC CZARIANA!IN ELIAS E ORIBIL.IN AFAR E DNA MARIANA(MOASA) SI 2-3 ASISTENTE, NIMENI NU FACE NIMIK.TENSIUNEA MI-O IAUSINGURA, IMI NOTEZ SI O ATASEZ LA FOAIE!AM 15-18 TENSIUNE SI NU VINE NIMENI SA MA VADA!M-A TERMINAT PSIHIC.VA PUP PE TOATE SI MI-E DOR DE VOI!PUP DAVIDUTZUL TAU DULCE.KAY

FETELOR, S-O INCURAJAM UN PIC!Aviz celor care nasc acolo!Totusi, auzisem numai de bine la Elias!Ce s-o fi intamplat?
SUNTEM CU TINE, KAY!CURAJ CA VA FI BINE TOTUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, tu esti printre cele mai micutze dintre noi si ai atatea probleme Curaj, va fi bine totul, si sambata probabil te intalnesti cu Sosonica ta cea rosioara
Imi pare rau sa citesc prin ce treci... Imi dau seama ce groaznic trebuie sa fie in spital, si din pacate multe dintre mamicile de aici au trecut pe acolo

Bine ati revenit mamicilor!
Eimotto, Alyna, voi deja sunteti veterane ;)

Motannel, ma bucur ca a fost tot atat de bine si rapid Sa ne dai si noua (care am mai ramas) reteta ta ;)

Iri, te duci azi sau maine la consult?

Mary_lou, stiu ca dupa nastere Vali5 a pus niste poze cu scumpicul de Andrei, dar de atunci nimic. Sper ca e bine, ocupata ca orice proaspata mamica cu comoara ei

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Astazi are cezariana Moberi, nu? sa punem

Pitica de dimineata m-am gandit la tine cand am deschis DC-ul, zic sa vezi ca a nascut pitica! n-a fost sa fie, oricum preventiv si pentru tine !

kay tinem pumnii, nu-mi vine sa cred ca-si ia singura tensiunea intr-un spital! poate ar fi fain sa-i trimitem niste sms-uri de incurajare...

Andreea 34+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Sobi , e buna ideea sa-i dati un semn si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Motannel, sa iti traiasca TEODORA!
kay, saracutza de tine, numai probleme ai...
Nu imi vine sa cred cum se mareste listuta!
De vreo 2 ziel bebita mea nu mai e asa activa. Dupa atata timp de stat in casa, fac o plimbare mica in fiecare zi si parca s-a mi dezmortit corpul, ca prea ma dureau toate. Momentan ma ingrijoreaza ca nu prea misca...

37+Alma-Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

I-am trimis si eu un sms lui Kay... Sper sa poata sa se linisteasca, nu e de glumit cu tensiunea...

Moberi,
Curaj! Te intalnesti cu baietelul tau ;)

Chiqui, eu azi la 5 m-am trezit panicata ca nu a miscat fetita toata noaptea si m-am tot chinuit sa o trezesc (picam de somn dar nu am mai putut sa dorm pana nu am vazut-o dand usor din funduletz)... Dar e asa de lenevoasa. Misca, dar parca si mai lenevos si usor. Din cate zic fetele, e normal la sfarsitul sarcinii

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Poohy, parca Motannel spunea ca inainte sa nasca fetita a miscat mai putin, poate ne apropiem si noi!

37+Alma-Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

azi noapte am experimentat din nou o durere puternica ca la ciclu, dar o trecut repede.bebelina ma trezit de dimineata cu programul ei de gimnastica.

poohy exact ca si tine am patit eu ieri noapte...m-am tot foit in pat si am fost la baie si am vazut ca bebelina nu da nici un semn atunci nu am mai putut adormi pana nu mio dat un sutulet, care l-am obtinut ca am stat mai mult cu mana pe burta si sa incalzit locul.intotdeauna reactioneaza la mana pe burtica.

iri sa speram ca vi cu vesti de "nastere" de la doctor.te cred ca tie greu , acuma spre sfarsit ii mai greu, si eu simt presiune pe oasele pelvine , i-mi imaginez ce tare trebuie sa simti tu care esti imediat la termen.

kay sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa treci repede peste aceasta experienta neplacuta.mai un pic si o ti pe Sosonica in brate, atunci sigur vei uita de toata suferinta.

motannel sa-ti traiasca printesica Teodora.

35+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Pauly, tu nu ar trebui sa schimbi saptamana?

37+Alma-Livia

Mergi la inceput