***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Salutare la toate mamicile intai ca vad ca s-au ingrosat randurile si apoi la toate buriticoasele care mai au putin.Am ajuns si noi azi acasa si ne acomodam destul de repede la viatain 3.Tati nu se dezlipeste de patut asa ca nu sunt stresata sa stau langa el are cine.Sa va mai spun cum a fost?SUPER nu credeam ca va fi asa usor sa trc printr-o cezariana dar Doamne Doamne a avut grija de noi si a fost foarte usor.Am avut anestezie cu peridurala facuta super bine si repede si totul a fost ok.La 10.20 am fost in salon la reanimare si la 16 eram pe hol si ma plimbam de s-a cruvit toata lumea pe acolo ca nu mai aveam rabdare sa ma dea la salon cu bebicul,ce sa mai a fost foarte bine.
Tin sa laud conditiile de la Spitalul Judetean ilfov unde este foarte curat si sunt numai saloane cu copilul in camera si sunt de 2 maxim 3 paturi in salon.Eu am stat in unul cu 2 paturi si aveam si toaleta proprie,tv si frigider totul fara plata.Ce mi s-a parut deosebit a fost ca,cu o sera inainte de externare ti se punea la tv o inregistrare cu dr. sefa de sectie care te invata cum sa te descurci acasa.Acest material cuprindea totul pt bebe in prima luna de viata.FELICITARI CELOR DE ACOLO!!!!!

Ca sa ma laud si eu cu minune mea de flacau am pus cateva foto ca sa va delectai pe yahoo photos contul nostru comunn.
DIANALAURA SA ITI TRAIASCA BAIATUL SI SA VENITI CU BINE ACASA SI MULTUMESC DE PROMTITUDINEA CU CARE AI ANUNTAT VESTEA .TE PUPAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

POOHY, daca mai poti sa stai ...eu zic sa ne intilnim marti. Asa ca facem acolo un forum mic....
Monytza, daca tot te plimbi si esti activa...poti sa stii?! Sau poate dupa controlul de luni...marti esti cu Poohy la spital! Eheee eu o sa fiu veterana de luni
Va pup
Diana 37 fix
Cioaca, bine ai venit!!! Imi pare bine ca ati trecut usor si cu bine peste tot!! Atunci felicitari de asemenea si personalul din spitalul jud Ilfov! Atunci cand toti isi dau interesul ... totul pare mult mai usor! Inca o data va urez sa fiti sanatosi si bebe sa creasca mare iar voi sa va bucurati de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cioaca bine ai venit! Recuperare rapida!

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Salutare gravidutelor care urmeaza sa nasca si felicitari tuturor celor care au nascut!
Dragele mele,vreau sa va intreb daca voi stiti ceva de Vali5pt ca a nascut in aprilie si de atunci nu ne-a mai dat nici un semn.........sunt un pic ingrijorata......am sunat-o sambata si nu mi-a raspuns,sper sa fie totul ok cu ea si bebelusul ei scump!
In rest,va citesc zilnic dar va scriu mai rar,noi suntem in 35 sapt,pe 6 iunie ne scoate firul de la cerclaj si apoi cred ca vine cezariana.....deja era mai mare cu 2 sapt
Gabiu,cand ai timp poate imi spui si mie cum e la spital(conditii,asistente,bani......)felicitari ptr bebelus sanatos si mancacios!
Pentru cele care urmeaza sa nasca

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ancamari, drept sa iti spun, eu nu stiu exact cum trebuie sa fie o perna de alaptat. sunt la primul bebeu, si perna pe care o am am primit-o cadou de la fosta mea vecina. daca nu am fost interesata sa o cumpar, nici nu am cautat informatii dupa care ar trebui sa ma ghidez...cand am facut cursul de pregatire pt nastere ma rugase didialex sa o intreb pe moasa cum ar trebui sa arate perna asta minune, si ea a zis ca ne recomanda una usoara, in care chestiile cu care e umpluta sa poata fi deplasate dintr-o parte in alta. ea zicea ca nu ne recomanda pernele umplute cu nu stiu ce chestii naturale (secara, parca a zis ea). ei, dupa cateva saptamani de la discutie am studiat si eu perna mostenita, si a mea e de-aia "nerecomandata" . mie mi se pare relativ grea, dar dorm bine cu ea in brate, ma sprijin sanatos si e rezistenta. vecina mea a alaptat exclusiv primele sase luni, si a zis ca perna i-a fost de mare ajutor. ramane de vazut daca o sa ma pot ajuta cu adevarat si eu de ea.

stiu ca e o intreaba poliloghie ce am insirat eu mai sus, dar iaca, am povestit-o si pe asta. imi pare rau ca nu am putut sa iti fiu de folos, de fapt.

parca pepsi stia mai multe despre alaptat si perna ajutatoare?????

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

alynta27, o sa fie bine

Azi bebe s-a miscat nonstop. Ma si doare jos cam tare, chiar si dupa nospa, cum nu am mai simtit pana acum. O fi un semn

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Miniuta, merci oricum. La noi nu am auzit de umplutura din secara. Cred ca mai degraba din bilute de polipropilen (sper sa nu gresesc), si pretul am vazut pe site-urile germane ca variaza in functie de cat sunt bilutele, cu cat mai mici, cu atat mai mare pretul. Pepsi ne-a dat un link cu o minune de perna care se lega dupa mijloc si chiar statea, dar nu am gasit asa ceva nici aici si nici pe site-uri germane. Dat fiind ca deja e foarte cald (o sa-mi friga picioarele si mijlocul infasurata cu pernuta), cred ca o sa renunt, o sa incerc sa ma folosesc de pernele din casa la inceput.

Cioaca, bine ai venit acasa si multam de vesti bune. Si felicitari si pt asa sot grijuliu!

Anca, 39s+1zi Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

alynta 27,daca vrei trimite-mi nr.tau de telefon prin mesaj privat ca sa va pot anunta si eu vineri vestea cea mare!multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ancamari
mary_lou in spital e totul ok, hai sa-ti povestesc: m-am internat joi dimineata ( mergi la urgente ) si mi s-au facut o serie de analize, printre care HIV si nu mai stiu ce dupa care am asteptat cumintica intr-o camera de travaliu sa vina ora 12 cand intra in garda medicul meu. Intrucat erau programate si la alti medici multe cezariene am intrat in sala pe la 16, iar la 16 si 10 s-a nascut Albert. Anestezia a fost rahie si zic eu ca am ales bine pentru ca cealalta pacienta a dr. meu a vrut epidurala si nu i-a prins si a trebuit sa-i faca anestezie totala. De la anestezie mi-a scazut tensiunea ( eu avand-o oricum mica de obicei), insa apucasem sa-i spun anestezistei si mi-a gasit remediul. Dupa ce a scos copilul totul a decurs mai usor. Am crezut ca va dura o vesnicie pana vor termina de cusut dar spre surprinderea mea mi s-a parut chiar foarte repede, nu-mi venea sa cred ca au terminat. Apoi am stat toata noaptea intr-un salon, banuiesc ca la reanimare, iar a doua zi m-am mutat intr-una din rezervele cu plata, cu un pat si cu bb alaturi. Rezerva e ca o garsoniera fara bucatarie, doar camera + baie, ai tv, 2 scaune, o masuta de infasat si patutul lui bb.
Incepand cu momentul in care il ai pe bb alaturi toata treaba e sa prinzi de la asistente cum sa-l schimbi, cum sa-i faci baie si cel mai important cum sa-l alaptezi. Eu fiind singura a trebuit sa ma conformez si mi-a prins foarte bine. La inceput m-am panicat ca nu mai am pe nimeni in salon, doar pe bb si nu stiam daca ma voi descurca, dar a fost ok.
In rezerva am stat 3 nopti, dupa care ne-a dat drumul acasa. Acum totul e sa am lapte bun si bb sa pape si sa creasca mare.
Hai sa-ti spun si de scoruri:
operatie 300 euro
anestezie 1.5 mil
asistente mamici -cate 50 mii
asistente bb care ii faceau baie- cate 150 mii
dr bb care veneau sa-l vada zilnic-cate 100 mii ( oricum nu faceau nimic, doar il consultau, mai mult munceau cele cu spalatul)
rezerva /noapte -1 mil.
Nu stiu cat a dat sotul ca sa il arate pe bb imediat dupa operatie, dar vezi ca se poate, l-a si filmat.
In rest nu am avut cui sa dau, pentru ca si toaleta mi-o facea medicul meu, caruia nici nu stiu cum sa-i multumesc, s-a purtat super ok, si acum ma suna in fiecare seara sa ma intrebe cum ma simt, daca am scaun, daca am lapte, etc.
Urmeaza sa vin in C-ta sambata sa-mi scoata capetele operatiei ( restul am mai zis, s-a facut cu ata intradermica).
Bafta multa la scos firul si apoi si mai multa la cezariana. Daca mai ai intrebari nu ezita, o sa-ti raspund. Eventual trimite-mi mesaj privat ca pe ala il vad sigur ca-mi sare in ochi.
Te pup, multa bafta tuturor.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

FELICITARI Gabiu, sa va traiasca micutul Albert si sa fie sanatos!

Eeeeh, usor-usor ne apropiem de sfarsitul odiseei, rand pe rand. Aveti perfecta dreptate, viata noastra nu va mai fi niciodata ceea ce a fost (inteleg perfect ce spunea Ella74), dar asta nu-i neaparat ceva rau. Trebuie sa invatam sa ii integram pe micuti si sa ne bucuram de noile momente frumoase care vor urma de acum inainte.

Si grijile fac parte de asemenea din peisajul viitor.

Pupici la fete!

mami de David Cristian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput