Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
myral spune:
Fetele numai despre cumparaturi vorbiti eu nu am chef nici pt mine (pt bebe mai vorbim dupa 32 saptamani) desi aici la noi nu prea stiu magazine de gravidute am gasit eu vreo 2 dar aveau niste preturi
ca mai bine caut ceva obisnuit marime mai mare. Mi-e si frica sa nu-mi recomande doctora sa stau in pat ca asa vreau sa-mi plimb burtica pe malul marii.Myral
23+
Annisia spune:
Ce mai faci Myral? Cum te mai simti? Tot cu probleme? Mai da-le la garla mai fata! Baga nitelus de optimism, ca rau nu poate sa-ti faca. Pupici!
Bebe Yannis in evolutie
myral spune:
Annisia
Optimism mai este ceva ca va citesc pe voi si tare bine imi face! Probleme aceleasi adica nu ma lasa contractiile astea in pace dar o sa incerc sa le las eu pe ele
Myral
23+
devylla spune:
Vai fetelor ce de Felicitari!
Va multumesc din suflet!Sunt cu adevarat fericita.Am visat la momentul asta toata sarcina
Azi m-am mai relaxat,dupa cateva saptamani groaznice la munca.Asa ca continui relaxul gatind si facut o baita.Va pupic
,inca o data multumesc tuturor!
Ps:CElor care inca nu au aflat ce au in burtik,merita fiecare moment de asteptare.Totul este rasplatit inzecit,insutit.![]()
Sabina Y.
22+
japonia prin ochii unui amator
cristina85ss spune:
Gabriela77 da,si eu abia astept sa-mi vad printesa deseara la eco,insa adevarul este ca imi e teama
,daca la eco imi spune medicul ca fetita nu este sanatoasa,are vreo malformatie sau vreo bolala,atunci ce fac? Stiu ca nu as avea motive de ingrijorare,eu am facut o ecografie de control o data pe luna si de fiecare data mi-a spus ca bebele ste bine,sanatos si se dezvolta normal,iar in plus si eu si taticul suntem tineri,eu am 22 de ani si el 31,deci nu sunt nici probleme de varsta sau de antecedente in familie.Imi e frica sa ma bucur 
danielle02 multumesc pentru urare 
Fetelor inca nu mi-ati raspuns la intrebare
,la ecografia morfologica,se va putea spune exact sexul lui
,in sensul ca daca este fetita asa cum mi s-a spus pana acum,medicul va reusi sa-i vada organele genitale interne ( ovarele) si externe, bine? Sau va fi ca si o presupunere ca pana acum?Iar apoi legat de diabetul gestional,cum se poate evita? Exista un mod de-al preveni sau depinde 100% de factorul genetic?
Cristina
22+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Roxana_G spune:
Simona, stai linistita, o sa visezi magazinele de copii.
Deci la etaj 3, cum urci pe scara centrala, o iei in dreapta, dupa magazine de electrocasnice. Si este pe dreapta, dar nu ai cum sa il ratezi.
Nana, intra pe site la Chic Bebe, ca nu pot da link ca e concurenta. Si vezi la body la magazin virtual.
Myral, ai grija, cum mai esti? Unde mergi la shopping tu, ca o sa vin la Neptun cred ca sapt viitoare si poate ies si eu la o ocheada.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
laviniaN spune:
Dragile mele gravidute,
Am fost ieri la eco morfologic fetita este bine dezvoltata normal si sanatoasa...asa ca mi sa luat o piatra de pe inima.
mi-a spus ca e 100% fetita sau vazut labiile,taticul a filmat tot ecograful pt a avea o amintire.am intrebat de lungimea colului se pare ca este de 5 cm,iar fetita are 600 gr.
mi se umfla picioarele destul de tare de vreo 2 zile si ma dor.
Voi a-ti patit careva asa ceva?mi se pare ca e cam devreme pt a mi se umfla picioarele....ma gandesc ,ca poate retin apa in organism,ar trebui sa mananc complet nesarat.
LAVINIA 24+
Roxana_G spune:
Cristina, la 22 de saptamani se vede sigur. Nu stiu daca ovare, dar se vede sexul fara probleme.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Raluca spune:
Lavinia, referitor la retinerea de apa in organism...exista in farmacii un ceai diuretic pentru gravide de la Fares. E f. bun si eficient!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
sim_stoian spune:
Roxana, multumesc
. Ma duc azi pe acolo. Am pus eu o poza cu un body in semnatura pt Nana ca sa isi faca o idee (acum, ca tot m-am luminat si eu
)
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze