Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata' fetelor!! Ati scris nu gluma, am citit o ora!!

Annisia m-ai distrat cu pretentiile tale de copil cu ochi albastri si cu personalitate, vezi, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca la personalitate ma refer, ca la ochi de obicei e taman pe dos de cum vor parintii. Deci eu iti urez sa fie sanatos, iar daca va avea ochii albastri sa stii ca e bonus!!

Tomasa, nu m-as fi gandit ca tu ai putea fi suspecta de diabet gestational, dar bine ca ti-ai luat de o grija.

Roxana, eu cred ca numai de la alergatul de colo, colo ti se trage, mai stai fata acasa si odihneste-te, ce? dau aia faliment fara tine? pai de cand citesc eu odiseea esti intr-o continua fuga, plus ca la sinuzita eu stiu ca aerul conditionat dauneaza. Sanatate!!

Sabina mi-a placut costumul, e foarte finut. Si ma distreaza tare topicul ala cu "discriminatele casnice", pana la urma nici una nu e casnica de-adevaratelea!!

Tzuc LA Multi Ani! si sa fii iubita!!

Si eu sunt pentru body-uri in 6 capse pana la 6 luni, sunt f comode.

M-am sclerozat, mai doream sa spun cate ceva dar am uitat ce, va doresc o zi minunata si numai bine!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Gabriela77, Sabina,Roxana,Danuta36 [p
up]
Roxana off fata scumpa, numai belele...sanatate multa si printesei.
Sabina frumosi foccccccccc
Nana si pernuta ta misto...vreau si eu

La noi testul de glucoza e de 50gr, cred ca diluate in 100 ml...oricum e suportabil

Ali17+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Tzuc, La Multi Ani! Sa fiti sanatosi amandoi!
Gpreda75> Felicitari pentru Fetita!
Nu stiu daca se adeveresc visele, dar asta noapte am visat ca nascusem o fetita! acum vom vedea vineri daca e asa sau nu..
Gabriela77, tu cand mergi la eco?
o zi minunata!

Vine bebe
Burtik
Cristina17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, 60 valoarea glicemiei e perfect pt. o gravi din cate stiu eu. Oricum n-ai ce griji sa-ti faci de diabet, valoarea e f. mica, sub minim adica. Mie atunci cand am facut-o si mi-au spus ca este cam mare pt. o gravida, era 90 valoarea, iar acum la 71 mi-au spus ca e f. bine. Dar daca vrei intreaba dr, sa stai linistita.
Andries, multumesc, scumpo! Iar apropo de ce i-ai scris Annisie sunt perfect de acord . Sa o vedem noi dupa cateva luni nedormite ce se va mai bucura de bb agitat si nazdravan.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Cat despre body-uri de nou-nascut, eu m-am impacat cu toate, si cu cele care se baga pe cap si cu cele in 6 capse. Sim, astea in 6 capse sunt cele care se deschid pe piept si pe burtica, se desfac de tot adica, il imbraci pe bb cu ele ca si cum ar fi un halat, ii bagi body-ul doar pe manute si apoi il inchei pe el. Nu stiu cum sa ma exprim exact ca sa intelegi, daca le vei vedea le vei recunoaste. In Cora mai au modelul asta cu 6 capse. Cele inscriptionate de la Z nu sunt asa, dar eu am fost multumita de ce am cumparat de la ei oricum. Au material bun si nu mi-a fost greu sa i le pun nici pe astea.

19+

Mergi la inceput

Danuta, intr-adevar 108 ar fi o valoare marisoara in sarcina, daca nu ai fi fost in saptamana 8. Sunt convinsa ca medicul tau ti-a spus ca e ok fiindca sarcina era in stadiu incipient. Eu ma gandesc ca organismul nostru nu reactioneaza chiar de la inceput de sarcina ca atare, ca unul "gravid" adica. Mai fa-ti o data analizele uzuale de trimestrul 2 si daca tot asa iti iese valoare marisoara, la mijlocul intervalului de referinta sau peste, intreba-l daca nu ar fi bine sa faci un test de toleranta la glucoza.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata si de la o casnicutza carierista!

Andries,

Tomasa, si eu pledez pt inceput, pana-si tine bb capu, body cu 6 capse sau camasute la spate.Nu ca s-ar intampla ceva, dar la inceput suntem camd neindemanatece(la primu bb) si ne e frica si sa-l atingem,:))))

si apropos de fetele care se tem ca va fi bb mic, (adica au IR nitel crescute pt varsta sarcinii), sa stiti ca intr-adevar greutatea maricica iti da asa ,un sentiment de siguranta, insa si astia micutii sunt f rezistenti si vioi foc! Sofia si-a tinut capul la 5 sapt, la o luna FIX mi-a zambit cu adresa(e ceva diferit fata de zambetele firave din somn sau asa, in general ale bebelusilor,. cabd o sa-i aveti o sa va dati seama ce inseamna) ,la 6 luni s-a ridicat in picoare...(chiar dacaa mers dupa aia de-a busilea mai bine de juma de an, de credeam ca n-o sa-mi mearga copilu:)))))

deci nu va speriati de bebe mai micut.
Si nici de fapt valorile astea din burta sa nu ne ingrijoreze,ca nu-s toti la fel.Si ce bine e:))Cum ar fie sa fie la fel toti bebelusii??

nu mai stau la nominalizari, va pup, si ies pe usa , ca vreau sa-mi rezolv treburile dimineata.
Am intrat in panica nitel cu plecarea, mi se pare ca-s complet nepregatita.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Matinale mai sunteti!
M-am lamurit ce e cu cele 6 capse. Am mai vazut body-uri de alea, dar nu stiam cate capse au. M-am uitat aseara dupa niste lenjerii si am vazut un set la baby comfort, dar sunt nelamurita: scria acolo ca are: protectie cap, fata perna, husa pilota. Pai cearsaful pt saltea unde e? Nu mai inteleg nimic. Ori e set, ori nu e set. Sa inteleg ca ar trebui sa iau separat cearsaful. Plus ca eu stiam ca nu sunt recomandate pernele. Cine ma lamureste si pe mine??????????

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata tuturor
Azi dimineata m-am trezit cu nasul infundat,sper sa nu ma ia vreo raceala chiar acum.Deseara am ecografia morfologica,tineti-mi pumnii va rog Apropo de eco morfologica,aici sexul bebelui ar trebui sa-l spuna cu precizie,nu? Adica daca este fetita asa cum se spune,ar trebui ca la eco sa se vada ovarele si organele interne ale ,sau ma insel? Care dintre voi ati facut morfologica stiti mai bine,poate ma ajutati
Cat despre diabetul gestional,am vazut ca vorbiti des despre asta,stiti ce anume il poate cauza? Eu am avut glicemia 68 la analizele trecute,si nu se pne problema diabetului insa daca exista un mod de a o preveni,prefer sa o fac.

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

'neata,

SIM eu nu stiu sa-ti explic cum sta treaba cu setul de lenjerie; de perna am auzit si eu ca nu se foloseste
dar pana la urma ai gasit patut ? ai fost in recunoastere la cei de la Babycomfort ? sau la altii ?

TOMITZA 23+ cu Natalia Ioana

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput