Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 25
kikineata spune:
Ralumat, cand am fost la el a spus ca in urmatoarea carte revizuita va spune de brocoli, spanac ccc ca intre timp s-a demonstrat ca sunt toxice. Deci nu ar fivoie. Dar la 2-3 gr....hai da-i si 10 - 10 si nudes. N-o manca acum cantitati industriale.
quote:
Originally posted by Ralumat
Asa Dianocica, macar sunt rasete sincere. Barbatu-meu saracul a schitat un zambet pe sub mustata cand a vazut ramasitele scaunului, dar s-a abtinut.....Circumstante atenuante (pentru scaun): e veeeechi, adunat de la ai mei, care cica au setul asta (masa plianta cu scaune in ea, stiti voi modelul) de dupa casatorie. Zic si eu, poate ma mai scot.
Desiree, si Capraru zice ceva de indulcit cu sirop de zahar in nu stiu ce concentratie...n-am ideee, ca am sarit intotdeauna peste fragmentele astea.
Si apropo de Capraru, ca l-am luat la buchisit pentru cele cateva firisoare de spanac strecurate in piureul de azi (era ceva sub 2-3 grame, ca am sters cat am putut). El zice la capitoul "de la luna 5 la luna 6" ca se adauga spanac, varza de bruxelles, mazare verde fina, si nu mai stiu ce.....deci sunt in grafic
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Offf, Dia 1609 n-as vrea sa stii ce diferenta e la mine de acu 3 ani si in momentul de fata. Te-ai lua cu mainile de par!!
Eu ori sunt nebuna ori ceva se-ntampla am crezut ca o sa pic in depresie totala dar culmea nu. Si am vreo 30 kg in plus fata de acu 3 ani. Ma straduisem sa tin cura si am tinut 2 luni slabisem binisor...dar am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapt si tot am continuat cura vreo 4 sapt ca altfel eram mai rau acum.
Vorba vine cura...legume, fructe, gratare.
quote:
Originally posted by Dia1609
in sprijinul saptamanii verde propun sa punem la semnatura cate o poza de dinainte si una de acum sa vada lumea spre ce aspiram si unde suntem ... huh, ce ziceti, va bagati? ca poate daca ne miram intre noi de cum aratam inainte , reusim sa ne mobilizam
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
flore26 spune:
Super ideea cu pozele, dia, uite aici o poza facuta acum doi ani, in luna de miere
. Aveam cu 7 kg mai putin 
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
flore26 spune:
Am avut ieri intalnire cu o parte din fetele din timisoara. M/am bucurat foarte tare, pentru ca demult vroiam sa le cunosc. Aveti aici o poza numai buna de pus in rama. Personaje principale printesele Oana, Alessia si Karina, si mamele de printese Dia, Flore si Miro. Poftiti aici de ne mai admirati!
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
danita spune:
neatzzzzzzzzzzaaaaaa!
dupa o ploaie zdravana cu grindina s-a ivit si soareleeeee , hehe !
roxanel : retzepta e secretaaaaaaa dar nici papa in gura nu prea pun ;)
ralumat : mi-am adus aminte de mine cand am fost prima data la bunica sotului meu si stand la masa dar pe pat ......s-a rupt patul cu mine :)) . bine ca e totul ok la voi .
flore : vizionat poze si iar ma mananca invidia !! pai voi va intalnitiiii ...... mmm .ciufulica aia mika de dia e tot cu pleata in vant :)) iar karinel e numai ochi :) Iar tu cu fii-taaaaa ce sa mai zik ? 3fotomodele mari cu 3 mici ...uite daia visez eu sa am o fetita !!
donia .....unde mama-naibii te-ai mutat fata draga ?? sa ne intalnim si noi asa ca fetele din tm ;) sa ne pozam sa le mai mance si pe ele pizma :)
chris : buna de dimineataaaa .... pisi?
pupici si o zi frumoasa
D
Yagmur spune:
Neatza,
Nu am apucat sa citesc decat pana la pagina 11.... dar va pot spune ca si eu sint cu nervii la pamant, depresia este in floare, la job cred ca strang pe cineva de gat.... 

Ieri a batut si Luca ceai... 50 ml; este o mare minune ptr ca el refuza si apa si ceaiul.....
De asemenea, s-a intors de pe burta pe spate... asa a zis dadaca ca eu nu am vazut nimica.... deja imi dau seama ca asa o sa pierd eu multe momente.... iarasi ma DEPRIM!!!!! ![]()
Custodie unica: o sa aman procesul ca pur si simplu nu am bani acuma; oricum din cate am aflat ptr scoaterea din tzara chiar si cu custodie tot am nevoie de semnatura tatalui (declaratie notariala).... asa ca, acum ii cer pensie alimentara.... dar tot trebuie sa alerg dupa el... si poate chiar sa-mi faca probleme (apropo'.. daca stiti ceva despre acest subiect vreau informatii)... deci sint varza si la acest capitol.....Asa imi vine sa bat pe cineva 
Singura chestie dragutza a fost plimbarea de ieri pe ploaie torentiala
.... a fost super (nu degeaba sint eu yagmur-adica ploaie)
Ma duc sa defulez la o sedintza......
Pupici si LMA sarbatoritilor zilei: 
Andreea, Marc si Stefan 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
la multi ani ruxandra 
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
auras_v spune:
asiza , bamboletta , flore , roxanica , desiree , teutz
de la bubu si de la mine
kokorina ce usurare si ce bucurie sa afli ca gaurica din inimioara sophiei s-a inchis si sunt amindoi perfect sanatosi ,...m-am bucurat din tot sufletul de vestile bune ...mai zi de nopti linistite si copii cuminti ca-mi place , asa sa ramina
marani
felicitari pt dintisor si pt rontaitul degetelelor de la picioruse ...ce mai face bb prietenei tale ...l-a transferat la iasi ?...sau macar e mai bine ?...
sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa se refaca repede
desiree aveai dreptate ...a dormit mult ieri octavian ...azi-noapte cum a fost , a mai dormit ? ...felicitari pt stelute
oradeanca felicitari pt performanta lui dacian
ruxandra , miro va
si reveniti in forta ca sunteti asteptate
leyla bine ai venit / revenit ...l-am vazut pe bb kaan , da' ce zic eu bb ca e baietel mare si frumos ...sa-ti traiasca "imparatul"
flore , mi-o imaginam pe alessia cu piciorusul la gurita ...felicitari ...se pare ca gipsul nu o opreste de la nimic ...bravo
donia cum fu la dintar ...la cite dulciuri ai papat inainte nu cred ca ti-a scazut glicemia ![]()
bambo probabil ca antonia s-a cam invatat cu companie permanenta ...incearca sa o pui in patut atunci cind ea e pe deplin multumita ( mincata , chimbata , odihnita) si stai citeva minute si joacate cu ea , apoi dai o jucarie si iesi din camera cind ea se joaca si nu observa plecarea ta ...la inceput va sta putin singura dar daca perseverezi timpul va creste...si cind plinge in patut nu o lua direct in brate ...vorbeste-i , joacate putin cu ea si abia apoi ia-o in brate ...eu am mai facu ceva pt ca nu pot sta cu ea in dormitor sa o pun in patul mare toata ziua , in patut nu prea are loc de desfasurare iar un tarc mare nu am gasit decit f scump, am pus o patura pe covorul din sufragerie cu un cearceaf si ii dau multe jucarii...chestia asta o tine mult timp ocupata ...se intoarce spate/burta si invers se tiraste pr spate si burtica , gaseste mereu cite o jucarioara si nu are unde sa cada ...mai ajunge uneori pe covor dar nu-i bai
ralumat si eu am patit la fel cu scaunul dar la mama si acum vreo trei luni ...si tot cu copilul in brate ...eu aunci am dat vina pe scaun si nu pe suncute ![]()
nu va mai ginditi la kg atit de mult ca se vor duce ...atita timp cit copilu inca se trezeste noaptea si peste zi sunteti foarte solicitate nu cred ca e cazul sa intrati la diete ...la kiki am luat 22 kg si intr-un an am dat jos 25kg fara nici o zi de regim , fara macar la a renunta la un cub de ciocolata , si nici nu m-a preocupat in perioada aia cum arat...toate colegele binevoitoare imi spuneau ca voi ramine
iar cind m-au vazut dupa un an au fost convinse nu spun adevarul dar n-aveam nici un motiv sa mint....acum din cele 20 luate am mai pastrat 5 care vor pleca , sunt convinsa...deocamdata incerc doar sa renunt la dulciuri
...se jeleste inimioara si ma duc sa o impac
roana spune:
Multumesc Dolores,
O sa merg sa cumpar si eu daca e bun.
Fetelor si eu am ramas cu kg in plus si nu ma incape aproape nimic de dinainte de bb dar pe cuvant ca nu ma stresez.
Am luat 26 de kg in sarcina si mai am doar 8 fara sa fac nimic ca inca alaptez. dupa aceea o sa incep sport, putina dieta, masaje si vor pleca si kilele.
Stati sa plece "fulguletii" in picioare sa vedeti ce fotomodele ne facem. Asa ca nu va mai stresati de kg. sunteti frumoase oricum.
Si credeti-ma ca ma simt mult mai sexy ca inainte. sun t si eu mai voluptoasa...
Astazi Alex va papa pentru prima data carnita de vita in pireutul de legume. abea astept sa vad daca ii place. noi inca avem titi la masa de dimineata. pireu si supica la pranz (11 jumate) la 3 iarasi titi, pe la 5 un mar ras crud, la sapte jumate cereale si apoi dupa baita iar titi.
Si se satura super bine.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Va pupam

David Calin (28.11.2006)
sarbatoritilor de astazi!