Buna ziua mamici cu burtici
,iata ca vin si eu pe la voi cu o mare rugaminte.
Sora mea este
in 2 luni jumate, dar ne este un pic teama.
De ce ? Sa va spun.
De aproape 2 saptamani are un pic de febra care variaza de la 37,1 cu 2 cu 3,prima oara a avut 37,cu 5,acum are 37 cu 1,este cam ingrijorata fiind si prima sarcina din viata ei.Si mai are si o durere in gat ,stie ca nu are voie sa i-a nici o bulina,dar are o nervozitate fantastica.
Va rog din suflet, care a-ti mai trecut prin aceste simtome, sa ne spune-ti si noua ca sa ne mai linistim.
Va rog ajutati-ne cu sfaturi.
Va multumesc din suflet

Si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi tun.

'cesc mamicile cu burtici.
annes
Canne-marie eu cand am avut asa o temperatura eram chiar in spital, dar mi s-a spus ca e irelevanta. Pt durerea in gat sa incerce sa ia pastilute de vit C cu propolis, sunt f bune si sunt permise in sarcina. Iar starea de nervozitate indica o fluctuatie hormonala, normala si ea in sarcina.
Toate cele bune 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
Gravidele au in mod NORMAL temperatura corpului intre 37-37,5 grade. Este o consecinta a cresterii volumului de sange din organism, parca (aici nu mai sunt sigura, dar SIGUR temperatura gravidelor este mai mare decat in mod normal...)
sapt. 23 cu
maricel in burtica
subscriu la faza cu temperatura, in sarcina e mai mare putin. Si starea de nervozitate e normala in sarcina. Nu are ce sa-i faca. Doar sa aveti rabdare cu ea...sunt toane de gravida!![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)