Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 8
Cloreta spune:
Aseara era un flture mare de noapte prin casa si s-a dus taman la ea in camera. Eu am fobie la astia si eram asa agitata ca se urcase teodora in varful patului pe o perna si striga de zor: fu..te, fu..te:)
Loreen, m-ai linistit :))) Ce mai face Bianca? Asta apropos de fluturasi.
Mynicegril si eu dau refresh de zor si pana ajung acasa mai am un ocol de facut![]()
Facem galerie?
Androix, iti urez de pe acum nastere usoara, usoara , o fetita sanatoasa beton si sa te refaci repede de tot si sa ne dai vesti.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
babygirl spune:
Cloreeeeeeta, am ras cu lacrimi!!!!

Nelia, ai vazut bine chiloteii, dar erau bufanti, peste pampers. Inainte sa o internez facea kk/pipi la wc, dar afara o scoteam in pampers. La fel si peste noapte ii puneam pampers. De cand cu spitalizarea nu prea mai zice cand face, asa ca tb sa fiu cu ochii pe ea. Nici nu suntem la noi acasa..Sper sa isi revina cat de curand pt ca au inceput caldurile si mi-e mila de ea. In casa o tin in constinuare in chilotei de bumbac, dar de cele mai multe ori se ascunde cand face ceva. schimb chiloteii la greu, dar ma gandesc ca daca asta a fost metoda si prima data, va merge si acum.
Danelutza spune:
Hai Andreea ! Sau nasti joi, cum am spus eu ![]()
Cloreta esti o fericita, abia astept sa spuna si a mea fluture, ca deocamdata zice si ea de vreo doua zile ca are doi ani, deci sintem departe de un cuvint asa greu de pronuntat.
Cuscra n-am poze, ca a stricat nor'ta aparatul si-i la doftoricit de pe 1 mai muncitoresc, sper sa-l repare macar pina la ziua printesei.
Laura ne-am petrecut in familie, noi doi si printesa. Am papat la prinz la restaurant, ca deh, m-am autoinvitat
, dar intii ne-am dus sa-mi cumpere cadou, ca anul trecut a uitat
, mi-am tras un inelus din aur alb cu diamante, nu spun pretul ca dupa aia spuneti ca sint batuta-n cap, dar a costat cit pentru anul trecut si anul viitor la un loc
. Aici lumea nu petrece inaintea zilei de nastere, cica nu merge bine, asa ca vom merge duminica cu vreo citiva prieteni la restaurant si gata, s-a terminat petrecareala.
Apropo, ce-ti mai face degetul si micuta indragostita ? 
Gusta ce mai faci ? Nu mai zici nimic ?
Uitam, deh virsta 
Olga T, "La multi ani si casa de piatra in continuare !"

nelia spune:
Androix, adeca cum mai, nu nasti simbata??? Hai, ca eu trebuia sa plec de mult la curs, dar am apucat sa intru si acum nu ma mai dau dusa. Ma duc dupa pauza, ca nu mai ajung la 9.30. Dar nu puteam sa plec si sa nu-ti urez nastere usoara! Oau, ce repede au trecut 9 luni! Am niste emotii de zici ca nasc eu, nu tu! Vine Georgia!!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
anky spune:
Buna fetelor,multumim pentru urarile de ziua lui Cris.I-am sarbatorit ziua in Disneyland,a fost tare incintat,inconjurat fiind de personajele Disney.Si Biancai i-a placut tare mult.Avem aici o poza pentru voi
Am sa mai pun pozici si filmuletul de ziua lui.
LA MULTI ANI! si pentru copilasii vostrii care au implinit doi anisori,sa creasca mari,sanatosi sa fie fericiti alaturi de voi, de cei dragi.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
Androix,nastere usoara si un bb sanatos tun.
Loreen,mai mai..la ce invatati voi copilul![]()
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
andutzy spune:
A NASCUT ANDREEAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
daaaaaaaaaaaaaa
seaman cu filip:)
Ioi, sa fie sanatoasa papusica!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
andutzy spune:
sa ma adun si sa va citesc mesajul ei: " AM NASCUT LA 4 SI 10, ARE 3.340 SI SEAMANA CU FILIP. NU A MAI FOST TIMP PT PERIDURALA! AUCH!"
Sa ii dea D-zeu refacere rapida si Georgiei noroc si tot ce e mai bun pe lume!
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)