Cabina Referendului - aici votam
Intrebare sondaj:Cabina Referendului - aici votamwww.supereva.ro |
Pentru ca multe ziare si televiziuni se intrec in sondaje... hai sa il avem si noi pe al nostru al comuniatii DC.
Deci cum veti vota pe 19 mai?
Intrebare sondaj:Cabina Referendului - aici votamwww.supereva.ro |
deocamdata pe DC, se va vota NU (impotriva demiterii) de 85%.
sa vedem care va fi procentul la scara nationala.
interesant de observat ca - la o zi inainte de referendul - aici pe DC se va vota NU in proportie de 82%.
Rezutatul e in timp real?
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
bineinteles ca e in timp real.
Compozitia membrilor forumului nu este aceeasi cu a electorilor la nivel national, e posibil sa se observe o diferenta semnificativa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
N-o sa fie, la sate inca's multi care voteaza cu psd-ul fara sa aiba habar de politica si de ce se-ntampla in tara. Si aia de la sate's constiinciosi, aproape tot timpul merg la vot in proportie de peste 90%, spre deosebire de noi, orasenii, care suntem de cele mai multe ori comozi sau dezgustati de ce se-ntampla in politica.
Eu cred ca va iesi totusi Basescu, dar cu un procent mult mai mic, putin peste 50%, care corelat cu prezenta la vot va da mai putin de 50%+1 din numarul alegatorilor cu drept de vot, dupa care, din cauza legii referendumului si modificarilor aduse de minunatii nostrii parlamentari, Basescu va fi la mana lor, ei fiind cei care vor decide ce-i de facut mai departe.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
multi din zona rurala nu vor citi corect intrebarile de la referendum si cred ca vor vota exact pe dos...da pentru nu si nu pentru da...
Dimineata la ora 08.00, cind se va deschide sectia de votare eu voi fi acolo.
Votez NU
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)