sunt disperata!

sunt disperata! | Autor: padurariu

Link direct la acest mesaj

Am luat azitromicina pentru tratarea acneei īn condi#355;iile īn care eu, anterior(īntr-un interval de 2 saptamani), concepusem un copil, far#259; sa realizez lucrul acesta. Nu stiu in ce masura sarcina a fost afectata. Am fost la 2 medici, iar acestia nu mi-au oferit garantii, spunand ca exista riscul unor malformatii pentru copil. Sunt īntr-o mare criza si nu stiu ce sa fac, daca sa renunt sau nu la copil. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca aveti idee de un asemenea caz!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uite ce am gasit:
Sarcina #351;i al#259;ptarea
Studiile efectuate la animale au demonstrat c#259; azitromicina nu are efecte nocive asupra f#259;tului.
Nu sunt disponibile suficiente date cu privire la administrarea azitromicinei īn timpul sarcinii, pentru a permite evaluare pertinent#259; a reac#355;iilor adverse la om. Īn timpul sarcinii azitromicina poate fi administrat#259; numai dac#259; beneficiul terapeutic matern dep#259;#351;e#351;te riscul poten#355;ial fetal.
De asemenea, nu sunt disponibile date cu privire la excre#355;ia medicamentului īn laptele matern.
Deoarece multe medicamente se excret#259; īn laptele matern, se recomand#259; pruden#355;#259; īn cazul administr#259;rii azitromicinei īn timpul al#259;pt#259;rii.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Azitromicina nu afecteaz#259; capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Sper sa te ajute.Vorbeste si cu un farmacist despre prospectul medicamentului.Sper sa fie bine!

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu am luat azitrox in sapt 10 timp de 3 zile, la indicatia doctorului. Mai cauta pe DC, foloseste butonul cautare din stanga paginii si vezi ce mai gasesti.

Anca, 39s fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput