***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Ramona7 - cum o sa-l cheme pe baietelul tau? Sa adaug si asta in lista, spitalul e modificat deja.

Elteka - daca stai in pat si te ridici numai pt. nevoi stricte (mancare si baie) ai sanse sa reusesti sa treaca o saptamana. Copilutul se dezvolta si in functie de alimentatia mamei, ast e sigur. Al meu nu a miscat pana in seara de Craciun pt ca il tineam nemancat, nici apa nu apucam sa beau cu idiotul ala de serviciu al meu. Si dupa ce abia am apucat sa impodobim bradul pe la 7 seara, am fost la mama si am mancat friptura (eu nu prea mananc carne) si de toate, si pe la 11 seara a inceput si micutul sa se simta cum misca. Asta asa, ca deja devin nostalgica.
Merci de pupic, dar tu scrisesei in mesaj - se vede ca ai tu ceva emotii. Sicer, imi aminteam de 50 g!

Monytza - inseamna ca mai creste Maria Antonia, si poate ea vrea sa mai stea. Da-l incolo de buric, al meu e asa de vreo 2-3 luni, desi inainte era f. adanc. Bafta maine la dr!

Eu am slabit 1 kg in cateva zile, desi mananc! Cred ca se apropie momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu eram ascunsa in Venus! Puteam sa jur ca iesisem!

Anca, 39s fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Saliu

Deci ieri am fost la control si m-a chemat sambata pentru inducere ca e medicul meu de garda si nasterea pare aproape, nu mi-a dat detalii dar asta e concluzia dupa ce mi-a "vizionat" colul la eco. Sambata ne vedem la spital daca nu cumva se intampla de la sine pana atunci.
Problema este ca de la 8 jumate am contractii dureroase, neregulate. Mai intai au fost la 5 minute apoi s-au mai rarit, am luat si un no spa si acum sunt destul de rare, la 20-30 de minute. Dar imi taie respiratia de dureroase ce sunt Uitasem cum e. A mai avut cineva travaliu fals? Cat a mai durat pana la ala adevarat? Nu de alta dar sunt singura acasa cu Filip si n-as vrea sa pun lumea pe fuga degeaba, adica pe soacra-mea sa vina tocmai din berceni, mai ales ca este cobza de racita si pe sotul meu sa-l chem de la munca dupa ce a avut deja vreo 3 zile libere.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

MICA BINE ATI VENIT!!!!
SA VA TRAIASCA PAPUSA FRUMOASA SI GRASUNICA!E supeerrrrr dulce...si daca e si asa cumintica

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mica - e o scumpa Maya! Bine ati venit acasa!
Ce nr de pampersi folosesti la Maya? 1 sau 2? Se trezeste des noaptea?

Anca, 39s fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doamne, mica, ce dragutza e dolofanica ta!!! si ce fericit e tati in toate pozele alea.....sa fiti fericiti si sanatosi!!!

elteka, stai cumintica, ai dpn-ul dupa mine (ce-i drept, cu putin) asa ca te rog frumos, nu-mi da emotii...maine ma duc si eu la control si sunt curioasa cum se prezinta bebeul si colul. oricum, azi fac iar curat, pun lucruri la loc, incerc sa am totul pregatit....ca sa imi fie usor usor in caz ca....

didialex, sper sa gasesti si serul fiziologic..eu m-am plimbat intr-o zi pur si simplu printre rafturile de la müller si asa l-am gasit. fusesem acolo pt ca vazusem intr-o reclama ca au termometru digital cu varf flexibil, si atunci am descoperit ce gama larga de articole de bebei si gravide au...si asa am descoperit si chiloteii de unica folosinta, si serul fiziologic, si pernite de-alea cu gel care se bun pe burtica pentru a calma colicii (cica la multi bebei ajuta).

am dat si eu comanda in ro de batista bebelusului si de crema carpicon .am inteles ca e buna si la epiziotomie, dar si la cezariana, nu???

cam atat. in rest raportez o noapte mai buna, si parca si o schimbare usoara de dispozitie. in bine. cred ca mi-a coborat putin burta, ca altfel nu inteleg cum de ma simt mai bine...ei..revin maine dupa control.

aveti grija de voi. si pentru cele hotarate sa nasca azi, sau pentru bebeii nerabdatori, majoretele sa sara-n aer!!!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andreea eu am avut o singura zi travaliu fals care a cedat la stat in pat.Daca nu cedeaza nici la pat si nici la dus/baie calda e pe bune!!Mai stai sa vezi ce si cum si suna sotul!

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Dragalasele va salut cu drag! Felicitari in primul rand proaspetelor mamici, multe incurajari celor care inca isi asteapta puii!
Carstea, imi pare tare rau sa aud ca treci prin asa clipe grele, sa fii puternica si bebelusul tau sa vina sanatos acasa!
Pentru ca ai cerut info despre ingrijirea epiziotomiei, iata iti sumarizez eu ce am gasit intr-o discutie link-uita aici:
-sa stea neaparat pe colac, fie de plaja, fie pe un reductor de toaleta pt copii
-daca zona e inca tumefiata tampoane inmuiate in ceai de pelin si puse la congelator
-Neaparat tamponul (de vata invelita in fasa de tifon) sa aiba compresa sterila in zona unde se atinge de taietura
-spalat de fiecare data cind merge la toaleta...,daca este nevoie de 7-8 ori pe zi...,neaparat
-Crema Carpicon e sfanta-aplicat direct pe piele dupa 4-5 zile de la nastere, in jurul taieturii
Cam asta e, in mare -cu mentiunea ca fiecare femeie se reface in ritmul propriu si bineinteles...in functie de cum a fost efectuata procedura chirurgical.
Bebelusul tau e un luptator, pacat ca auzim inca! de infectii nozocomiale in maternitati vip-iste precum Elias (pentru ca la 48h de la nastere sa faca un copil pneumonie..nu e normal si nici logic). La Budimex sunt echipe de medici de exceptie si sunt convinsa ca lucrurile pentru micutul tau sunt pe fagasul cel bun!
Ce trebuie sa stim toate, viitoare mamici, este ca situatiile complicate nu se rezolva decat la Polizu, Giulesti, Budimex - in rest, sa ne rugam sa plecam sanatoase din maternitatile celebrei asa zis modernizate! Aiurea, nu sunt pregatite sa faca fata situatiilor alt fel decat normale! (E valabil si pt mine, o sa nasc la Municipal pentru ca acolo mi-e medicul si credeti-ma, doar la asta ma rog sa fie bine...).
Mica, ai o fetita dragalasa foc! E super frumusica!
Amely, nu mai zic, m-a topit baby boy!
Andrada?!!? congrats! bravo lui bb k a fost incapatanat! El stie cel mai bine!
Piticasigogosica, ai o fetita minunata si sunt convinsa ca bebelusul no2 va fi pe masura frumusetii tale!
Androix?
Musete, mai da-ne de stire
DPN in continuare 30.06 (asa ca fetelor care sunteti si prin iunie, mai aveti inca partenere de asteptare!) cu baby boy Cristian 33 sapt

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, e o minune dulce Maya ta Ce scumpica e! Si ce frumoase sunt pozele cu mami si Maya si tati si Maya. Mie mi se pare ca seamana cu tati fetita, dar are ceva si din mami ;)

Florentina
Inseamna ca mai e un pic si vine bebelonul

Androix,
nu stiu cu travaliul, ca eu nici contractii nu am... Deja sambata inducere? Ai DPN cu 2 zile inaintea mea, si mie nici nu mi-a pomenit de asa ceva.

Iri, niste majorete preventiv - poate se indura Cosmin?

Ancamari, pai sunt sigura ca si DidiAlex naste inaintea mea... Dar si eu ma gandesc ca poate se intorc mamicile ;)

Monytza, mai ai asa de putin!

Elteka, asta e, pana la urma noi am crescut si fara swinger-e Stai cumintica, si daca dolofanel e gata sa vina, inseamna ca stie el ce stie. Nu e un lenevos ca gagaliciul meu. Ma gandeam daca nu o trebui sa incep sa fac niste gimnastica din link-ul pe care mi l-ai trimis - ma pregatesc si pentru nastere si poate nu ajung la inducere in saptamana 42 cum a patit Iri cu Iris

Acum asteptam vesti de la Lulu si Kid

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Gata am ajuns si eu acasa, dar sunt tare trista!! Am zapacit-o si pe saraca Elteka cu problemele mele!!

Pe scurt: intr-o saptamana bebelina mea nu s-a ingrasat si dezvoltat deloc. adica mai exact a ramas cu 2200g si cica retard de crestere de 1 saptmana!! DE CE MI SE INTAMPlA MIE???? Sunt atat de speriata si imi vine sa plang non stop. Si ma deruteaza tare si doctorul asta cum calculeaza DPN-ul. Eu dupa UM as avea 36s+ dar el imi zice azi 35s1z. La varsta asta de sarcina doar 2200g mi se pare ENORM de putin. Nu ma las pana nu imi ingras papusa si o aduc la macar 3000g. Nici nu mai iesi din casa daca e vb de asa ceva, plus ca bag in mine non stop ( vorba ta Elteka, ii dau dreaq cu regimul lor si mancarea japoneza. Bag pizza si cartofi prajiti cu friptura pana simt ca-mi crapa burta!)

Azi am facut si eco si mi-a aratat perisorul papusii( o sa aiba parul negru sigur sigur, cu toate ca dr glumea si imi zicea ca e posibil sa se nasca cu par lung si brown, ca mine). Doamne mi-e atat de draga si cred ca as muri daca ar pati ceva sau nu ar fi ceva in regula cu ea.

Concluzia: eu nu nasc nici de frica in perioada asta, ba chiar am de gand sa o tin acolo inca 1 saptamana dupa ca sa o ingras si sa o fac durdulie. Mai putin de 3kg NICI NU MA GANDESC!!! Si trebuie sa recupereze retardul asta de 1 sapt.

Elteka scuze dar azi cand am vb eram asa de ravasita ca nici nu te-am intrabat cum te simti. Stai cumintica in pat daca nu vrei sa nasti mai repede ( waaw 2 cm col deschis) Si bravo si tie si lui dolofanel pt cele 600g intr-o saptamana. De acum iti ascult sfatul. Azi cand ti-am trimis mesaj eram chiar la restaurant. Am luat fara nici o remuscare o bucata de friptura de pui, un hamburger si o supita . Si la final am incheiat cu ditamai farfuria cu hot cake si o lingura de inghetata. Merg pe mana mea de-acum cand vine vb de mancare, nu ma mai iau eu dupa regimul lor minune. Intr-adevar , nu te ingrasi dar pe mine nu asta ma intereseaza. Eu vreau un copil sanatos si voios, nu sa arat eu rupta din soare.

Aici e soare si cald, o vreme tocmai buna de plimbare, de stat pe veranda cu un suc rece sau o cafea buna. A luat-o vremea razna la voi in Tokyo.
In seara asta ma apuc si eu de facut bagajul ( acum de nervi si frustrare imi vine non stop sa ma leg de saracul sotulica, desi nu a gresit cu nimic). Dar am senzatia ca toata responsabilitatea e pe umerii mei si el nu ma ajuta ( de fapt cu ce sa ma ajute bietul, ca doar nu ma poate indopa ca pe curcani!) dar imi vine sa plang non stop si nu stiu ce sa fac ca sa fie bine ...

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput