***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

numai_eu vezi cum faci cu efortul...dush caldut, ceai de tei, no-spa si la pat...nu mai sta pe scaun la calculator ca pozitia asta nu face bine

M-am intors de la medic...se pare ca printzesa s-a hotarat sa iasa afara. Acum suntem in plin travaliu...acasa, asteptam sa se indeseasca si intetzeasca sa nu trecem prin astea la spital unde nu ma pot lafai eu in voie. Adica puteti in sf sa puneti majoretele la treaba ca dupa cum sta treaba cica maine pe vremea asta cel tarziu o sa am bebitza in bratze

Daca mai prind un moment intre contractii sau inainte sa plec la spital va spun.

Multumesc inca o data pentru toate incurajarile si ca ati trecut peste momentele cu "lupul"

Andrada nu ti-am tinut de urat la spital...dar se pare ca mi-ai tzinut cald patul

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lulu
Mult curaj si sa ai nastere usoara si rapida!

Poohy, esti o harnicuta! Mihamora scrie ca miercuri e programata la cezariana, poate o treci si pe ea. Daca ma invatati sa modific listuta, pot s-o fac si eu cu mare placere.

Anca, 38s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lulu bafta si nastere usoara!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lulu, cred ca mi-am descoperit vocatie de prezicatoare.In sfarsit, a sosit clipa!Mult curaj, o nastere usoara-usoara si o bebita cuminte, mancacioasa si in primul rand sanatoasa.Aaa...si un travaliu cat mai scurt.

HAI LULU!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

lulu nastere usoara si o bebelina sanatoasa.curaj ca maine i-ti vei tine printesa in brate.

carstea felicitari ptr bebe baietel.i-mi pare rau ca sunteti bolnaviori, dar cu credinta in Dumnezeu veti trece si peste asta.

irrinuca_usa felicitari ptr bebelina.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Lulu nastere usoara!

Mergi la inceput

Poohy, esti o harnicuta! Mihamora scrie ca miercuri e programata la cezariana, poate o treci si pe ea. Daca ma invatati sa modific listuta, pot s-o fac si eu cu mare placere.

Gata, m-a invatat si pe mine sa modific listuta cineva care e foarte iubita aici si careia ii multumesc frumos!

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lulu nastere usoara!DianaLaura felicitari!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

LULU!

Carstea, o sa fie bine, ne gandim la tine!

Nu mai stiu daca am felicitat-o pe Mari, dar si daca e de 3 ori e bine

Felicitari, Mari!

Raluca, hai mai, cu peria de sarma? (Maine ma duc la magazin, dupa spital, multumesc de ajutor )

Poohy, este aici toata gama Rain forest, CU EXCEPTIA patului pliant de voiaj pe care il vreau eu Pe ala nu-l au nici pe mothercare. Vezi sa verifici unde trimit, ca nu toate produsele le trimit peste tot. Daca (dupa ce faci click pe produs) deschizi pagina de dupa descrierea lui, aia cu "delivery", scrie ca nu-l expediaza intr-o gramada de zone (de exemplu seturile Avent ). Eu cu balansoarul m-am linisit, mai vreau patut.

DidiAlex, chiar voiam sa-i scriu Miniutei, ca stiu ca tu in week-end esti ocupata, si de dimineata dormi. Dar ai aparut Chestia cu limbile vorbite e simpla in cazul bilingvismului, din pacate nu am gasit literatura accesibila despre "multi". La noi tot asa merge, cu carti peste carti . Si intr-adevar, e cum zici: fiecare e pe limba lui in casa, vorbim mai ales engleza, dar combinata cu franceza si germana (mai ales cand e vorba de "nuante" ale cuvintelor), si mai mereu traim in tari unde se vorbeste o alta limba. Nasol e ca eu studiez limba sotului, dar el nu va invata deocamdata romana, asa ca ma intreb cum o sa reusim sa fim consecventi in educatia copilului (eu stiu ce-i spune, dar el nu). Apoi, faptul ca fiecare vorbeste cu copilul ceva, dar pana nu inteleg cum sa introduc corect a3a limba, n-o sa vorbim niciodata "toti 3". Am niste idei si am vazut cazuri diferite, insa mai vreau sa studiez. Nu de alta, dar si eu si sotul meu vorbim 5 limbi straine fluent (meseria...) si ne descurcam cu inca vreo 3-4, asa ca piticot are mari sanse sa ne mosteneasca.

Acum citesc insa chestiile astea cu copii bilingvi, in curand pot sa-ti scriu ce mi s-a parut interesant.

PS. Vreau si eu praji

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Elteka, Raluca are dreptate cu peria de sarma. Cat am frecat azi la canapea, imi venea sa-mi dau un pic cu peria si pe burtik. E foarte enervanta mancarimea asta continua, nu pot sa ma concentrez nici sa citesc o carticica din cauza ei.

Lulu, ce mai faci? Mai esti acasa?

burtica

Mergi la inceput