***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka, cum adica te pregatesti!!? Pai tu trebuie sa nasti dupa mine si eu nu am nici un gand!
In Japonia poti sa comanzi rainforest de la mothercare... Aceleasi preturi de delivery ca si in Romania :D Eu nu ma induplec :D dar totusi vreau leaganul :(

Lulu, Poate azi e ziua cea mare

Kid, si pentru tine - poate se indupleca juniorul

Florentina, pentru tine tin in rezerva niste ;)

Sot de DianaLaura si tatic de Ianis Stefan - multumim de vesti!! Recuperare rapida pentru Diana, pentru familie si un Stefy mancacios ;)

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!
Felicitari proaspetelor mamici: mmsemcu si Vas! Sa va traiasca pruncii si refacere rapida!
Era cat pe-aci sa cred ca o sa nasc azi. Am avut contractii dureroase si aseara si dimineata, dar dupa 3 no-spa (luate pe rand) vad ca s-au potolit. Acum iar ma incearca dureri ca la ciclu si BB sughite bine-merci in burtica. Oricum traiesc cu oarece teama ca nu voi ajunge nici sa implinesc 38 de sapt de sarcina si voi naste.
Mi-e f greu cu burta, e lasata jos si obosesc fantastic de repede.
Amely, f dragute pozele cu David! Sa-ti traiasca, e un scumpic. Tu cred ca ti-ai revenit f repede daca dupa numai o sapt de la nastere poti iesi la plimbare. Bravo tie! Tu unde ai nascut? Salonul unde erai internata arata f bine...
sadicutza, multumim pt povestea nasterii! F frumoasa si micuta nr 2. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Felicitari DianaLaura! Sa-ti traiasca micutul Ianis!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

DIANALURA sa iti traiasca puiutul!

Numai_eu tu esti din Bucuresti?

Elteka, si mie mi se umfla numai laba piciorului si o ditamai umflatura in stanga spre glezna. Arata de parca ar fi rupt/luxat. Ma mai si doare. Pot sa le tin oricum tot asa sunt...

Si eu imi fac ganduri rele referitoare la intepaturile de la anestezie, daca dor, daca nu prinde anestezia, la clisma , la sonda...offf.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna!am nascut pe 7 mai un baietel superb de 3920g .n-o sa va mint sa va spun ca a fost usor.dar a trecut totul in momentul in care l-am luat in brate
problemele mele au aparut dupa 40 de ore dela nastere cand ui bebe i s-a pus diagnosticul pneumonie si infectie neo-natala iar dupa alte 2 zile de chin s-a ivit o complicatie la un testicul.Am plecat din elias si acum suntem la budimex.unde cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ne facem bine.Azi l-au scos de pe ventilatie si acum incepe sa respire singurel.suntem pe antibiotic de 5 zile iar tratamentul dureaza 14 zile.
v-am povestit pe scurt cosmarul prin care trecem pt ca avem nevoie de toate gandurile voastre bune.
va pup si va doresc sa aveti nasteri cu adevarat usoare.
daca are cineva timp sa-mi povesteasca cum isi ingrijeste epiziotomia o rog sa-mi scrie pe pm .eu sunt plecata efectiv din spital de vineri seara dar nu si externata asa ca ma ingrijesc dupa ureche si mie teama sa nu fac vreo infectie.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Hai Lulu
Felicitari proaspetelor mamici Msemcu si Vas!
Florentina cum a fost scoaterea firelor? Doare tare? Ca am inteles ca nu se face anstezie deloc cand le scoate. Ce ti-a zis doctorul cam cat e posibil sa mai duci sarcina?

Oana 36+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carstea, iti urez mult curaj, si sa stai linistita ca Doamne-Doamne va avea grija de puiutul tau.Or sa treaca si zilele acestea, iar cand o sa iti duci micutul acasa o sa uiti tot necazul.Fruntea sus ca sa ii dai putere baietelului!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Carstea o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma si o sa puteti rasufla usurati dupa ce terminati tratamentul. Doamne Doamne vegheaza asupra baietelui vostru si asupra voastra! Noi suntem alaturi de voi!

Oana 36+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut fetelor
vas, msemcu felicitari si sa va fie bebeii sanatosi si mancaciosi
13 a fost cu noroc nu?
peste o luna sunt si eu daca bebe vrea sa stea pana fix la DPN
pauly si eu sint cam de o saptamana acele dureri la incheietura picioarelor de care vorbesti
mai ales in partea dreapta
le simt practic ca pe niste taieturi jos sub burtica, mai ales cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta
cred ca apasa foarte tare bebe pe partea de jos mai ales ca mie mi s-a si lasat farte tare burtica
numai eu ma ingrijoreasem
nu te-am mai vazut de ceva vreme...
sadicutza multumim pt ca ti-ai facut timp sa ne povestesti si noua cum a decurs totul si sper sa ai un bebe sanatos
dianalaura felicitari si un calduros bun venit pentru Ianis Stefan
lulu pt tine si asteptam vesti bune
carstea fii tare caci sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija ca bebele tau sa fie bine cat mai repede
pt voi amandoi
pt voi toate
si aveti grija cu caldura
cat mai mult (da mai, dar nu alcool)
eu am ajuns la 4-5 litri pe zi
si ma mai mir ca stau toata ziua la

mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

felicitari Dianalaura sa-ti traiasca baietelul!!
Carstea sa-ti traiasca baietelul si sa se faca bine cat mai repede si tie iti urez refacere cat mai rapida

Vreau sa va anunt ca miercuri e randul meu sa-mi vad bebelusul, abia astept, dar am si emotii sunt programata la cezariana.

38+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Carstea felicitari si multa multa sanatate si tie si puiului Rares! Imi pare tare rau ca ati avut atatea probleme si nu v-ati putut bucura in liniste de momentele astea speciale. Spune-ne si datele pt "listuta mamicilor" ca sa te trecem. Pt epiziotomie stiu ca spuneau fetele de o crema de la Plafar (carpicon parca), de bai cu musetel si cu pelin.

Elteka citisem pm-ul tau dar nu stiu ce sa-ti zic de patutul respectiv si decat sa-mi dau aiurea cu parerea ma abtin. Eu mi-am cumparat pat de lemn si am incheiat cu "cercetarile" pt domeniul asta. Despre salteluta ti-am scris in PM: ce am vazut eu ( patuturile travel de la Graco si Katoji) NU aveau salteluta, deci trebuie sa cumperi separat. Despre ajustare...habar nu am. Cel mai bine ar fi sa te duci intr-un magazin si sa intrebi/verifici pe viu.

Poohy multumesc ca ai completat tu la Dianalaura!

Ancamari eu pana acum nu am facut nici o vergetura ( sper sa nu vb intr-un ceas rau!!) dar asa cum am spus ma mananca ingrozitor burta si sanii (plus ca imi curg tare de tot) . Ma ung si eu cu fel de fel de creme pt gravidute dar imi alina mancarimile pt moment si apoi o iau de la capat. Si pt prima oara in viata mea, m-a trezit aseara din somn sa ma scarpin ( simteam ca o iau razna de mancarime si imi venea sa iau peria de sarma de pe veranda si sa ma scarpin!)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput