atentie mare la copii-in vacanta si nu numai
Raspunsuri - Pagina 7
notquiteso spune:
io ce sa mai zic :)) pe mine m-a furat o tanti din carut cand eram mica. mama intrase linistita intr-un magazin, si cand a iesit a vazut-o pe tanti fugind cu mine. din nefericire a prins-o si m-a recuperat. femeia era disperata ca nu putea avea copii. a incercat sa ii dea bani mamei.. da' ea nu si nu.
iris77 spune:
e inadmisibil dupa parerea mea ca cei 2 parinti sa isi lase copii nesupravegheati in timp ce ei se afla intr/o tara straina si la ceva distanta de ei, doar pentru o clipa de distractie, care ii va costa toata viata.
eu nu sunt un parinte paranoic, dar vazand ce se intampla in lumea asta consider ca e cazul ca pe copil sa stai cu ochii permanent, mai ales cat e micutz si nu poate discerne binele de rau. e drept ca nu ai cum sa il ti sub observatie permanent, dar cand e cazul o faci.
doamne fereste de micutza! nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece!
moniboni spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
din nefericire a prins-o si m-a recuperat. femeia era disperata ca nu putea avea copii. a
POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
creca ai vrut sa spui din fericire, nu? :)))
mamica de rockerash
edit: retrag....
Karina spune:
quote:
io ce sa mai zic :)) pe mine m-a furat o tanti din carut cand eram mica. mama intrase linistita intr-un magazin, si cand a iesit a vazut-o pe tanti fugind cu mine. din nefericire a prins-o si m-a recuperat. femeia era disperata ca nu putea avea copii. a incercat sa ii dea bani mamei.. da' ea nu si nu.
Esti mortala
Edit: intre timp, m-am gindit ca poate totusi n-ai gresit ci ai scris intentionat din nefericire. Si banuiala mi s-a adeverit.
Imi pare rau pt. tine, dar nu am crezut vreodata ca o mama poate fi si altfel... Pt. mine mama este o persoana deosebita, o iubesc nespus si sint sigura ca si ea la fel. Ar face orice pt. mine, pt. fratele meu... Pt. mine cuvintul "mama" e sfint, de aceea primul impuls a fost sa gindesc ca ai scris gresit. Iti doresc toate cele bune si sa fii o mama adevarata, nu un surogat...
Scuze de off-topic
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by moniboniquote:
din nefericire a prins-o si m-a recuperat. femeia era disperata ca nu putea avea copii. a
POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
creca ai vrut sa spui din fericire, nu? :)))
mamica de rockerash
sau din nefericire pentru cea care a furat-o :-)
motanik spune:
http://www.findmadeleine.com/
Se pare ca a fost retinut pt interogatoriu un cetatean rus, locatar al cladirii din care a disparut fetita. El a declarat ca este tratat ca martor in ancheta si nu suspect.
--------------------
Andra
Cristina_C spune:
http://www.bringmadeleinehome.com/
Si un "video" pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=YOSZQR4kfY0&mode=related&search=![]()
spic de grau spune:
n-au gasit-o inca?
cum de nu aveau camere de luat vederi in hotel?
of![]()
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Elise spune:
pe mine nu s-a invrednicit nimenisa ma rapeasca, asa ca am purces eu pe la 4 ani si m-am dus singura la o satra, si le-am zis ca raman cu ei daca imi dau o salba.
M-au bagat intr-un cort, cu puradeii ceilaltzi, si ne-au lasat sa ne chiraim pe acolo linistiti. Trai pe vatrai.
Nu stiu daca din fericire sau nefericire, si pe mine m-a rascumparat mama proprie. Asta dupa negocieri cu shefu' clanului: "pai noi v-o dam, ca ne-am trezit cu ea pe cap, da' nu vrea sa plece". 
Elise & BBLisa
motanik spune:
Surse neoficiale spun ca britanicul suspectat (Murat) ar fi avut in computer emailuri codate cu trimiteri la siteuri pt pedofili.
--------------------
Andra