www.basescu.ro - Mesaje pentru Traian Basescu .

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca Traian Basescu va scrie aici vor fi anuntate si celelalte partide politice sa aibe posibilitatea sa isi exprime parerea?

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Clover

Daca Traian Basescu va scrie aici vor fi anuntate si celelalte partide politice sa aibe posibilitatea sa isi exprime parerea?

Keep the promises you make to yourself.

da da. au voie toti dar nu mai mult de trei postari pe zi ca DCul da dependenta

Mergi la inceput

oricum am senzatia ca am nimerit in plina "Cantarea Romaniei"..........
ucichicichiiiiiiiiiiiiiiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by papadie

oricum am senzatia ca am nimerit in plina "Cantarea Romaniei"..........
ucichicichiiiiiiiiiiiiiiii.

Esti neuronul, clar, umbra acestuia e reflexia din oglinda. Efectiv te admir, ca moderator. Mai mult taxezi cu umor si mie una imi face bine. Sincer imi pare rau , ca am deschis acest subiect, dar am fost fara sa vreau martora unei conversatii de campanie. In zonele rurale Tulcea, Braila si Galati, se vand legume si fructe pe marginea drumului, in fata casei gospodarului. Am oprit masina sa cumpar cate ceva, credeti-ma pe cuvant ca nu aveam de unde sa stiu ca o sa opreasca o gloata de cetateni, care faceau campanie in sat, comuna ce o fi fost... insa remarca unuia care zicea ca e primar in nu stiu ce comuna, catre badea Ion de la care cumparam eu...:" las' nea Ioane, ca doar stii ca in sectii suntem doar noi... si o sa te ajut eu sa votezi, ca sa iasa Iliescu, care iti place matale ... "
SINCER ! Voua , cum v-ar fi sunat ? O sa ma faceti sa nu ma duc DELOC la vot. Am ametit si cu Eurovison-ul asta de rahat. Poate va da de gandit faptul ca, si aici o citez pe papadie: "Avem 3 vecini: Moldova, Bulgaria si Marea Neagra. " Au votat si Ungurii cu noi. Ar trebui sa ne mai calmam si sa judecam drept in ce directie vrem sa mergem.
O noapte buna , neuron cu umor ! Daca nu erai tu ma culcam o data sufocata de Eurovision si o data ... ma abtin.

Mergi la inceput

pt. posteritate ma autocitez corect:
"Avem trei vecini: Marea Neagra, Modova si Spania". Asta apropo de Eurovizion. de noi insine, din pacate, nu ne salveaza nimeni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

pt. posteritate ma autocitez corect:
"Avem trei vecini: Marea Neagra, Modova si Spania". Asta apropo de Eurovizion. de noi insine, din pacate, nu ne salveaza nimeni.

Scuze sunt chioara de somn si la mine in casa s-a votat ca la nebuni, ca eram multi si acum la fel... ma puneau sa le citesc mesajele de la voi, cred ca am ramas cu Bulgaria in capatzana de pe la vreun vot din casa...
Prietenii nostri au zis ca la anul sa cumparam cartele telefonice din strainatate, multe, multe, multe , de prin toate tarile... si iesim sigur pe locul I , poa' sa cante si IRINA LOGHIN.

Mergi la inceput

Astazi in Iasi se anunta cafteala mare ... cica Traian Basescu are miting, aproape simultan cu 322...si la distante, cica nu prea mari.
La ce caldura e afara, daca le mai da si de baut, aproape sigur iese urata treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Spre marea tristete a multora, la Iasi nu s-a caftit nimeni.

Si acum, ceva frumos, luat sambata seara din Craiova, post-meeting electoral pro-mariner: “Si cum o sa votezi ?” “Am sa votez NU – Basescule, NU ne mai minti !” (citat din poporul muncitor din gara, ora 23)

Papadie, mare lucru ai spus: de NOI insine, nu ne salveaza nimeni !

Somn usor tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by women13
Am oprit masina sa cumpar cate ceva, credeti-ma pe cuvant ca nu aveam de unde sa stiu ca o sa opreasca o gloata de cetateni, care faceau campanie in sat, comuna ce o fi fost... insa remarca unuia care zicea ca e primar in nu stiu ce comuna, catre badea Ion de la care cumparam eu...:" las' nea Ioane, ca doar stii ca in sectii suntem doar noi... si o sa te ajut eu sa votezi, ca sa iasa Iliescu, care iti place matale ... "
nasha pungasha

Nimic nou. Au sarcini clare sa convinga electoratul din ograda proprie sa voteze DA.
Sunt in cofa toti.
S-au mai facut niste sondaje pe ici pe colo...intr-un oras oarecare populatia voteaza cu Basescu in proportie de 63%, vreo 15% nu se duc la vot si restul voteaza impotriva lui. Mai erau cativa care stiau ca Iliescu e presedinte (da' sunt nesemnificativi).
Apai imaginati-va ce-i pe capul primarilor si ce au de facut. Pentru ca o sa fie trasi de urechi oricum dup'aia...unde-s voturile bibicule...vai de steaua lor.
Mi-ar fi mila de ei daca nu mi-ar fi sila.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL

Spre marea tristete a multora, la Iasi nu s-a caftit nimeni.

Si acum, ceva frumos, luat sambata seara din Craiova, post-meeting electoral pro-mariner: “Si cum o sa votezi ?” “Am sa votez NU – Basescule, NU ne mai minti !” (citat din poporul muncitor din gara, ora 23)

Papadie, mare lucru ai spus: de NOI insine, nu ne salveaza nimeni !

Somn usor tuturor !

Fii mai explicit. Adica cei din campania lui Basescu faceau afirmatiile astea ? Esti sigur ca erau de-ai lui ? Craiova e un oras PSD & comp. Daca gresesc, lamureste-ma.

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput