Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Pana la urma o sa ma duc la magazinul ala de langa biserica, iar daca nu gasesc nimic o sa ma duc la Titan Mall ca e langa mine. Sa vedem unde gasesc ceva interesant. Dau eu raportul mai pe seara intre 2 feluri de mancare.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Danielle, a crescut si burtica ta.
Sim23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
a crescut putin putin.danielle
21+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
carpatina spune:
Mai fetelor, da' la magazinul ala de care zicea Annisia a fost careva?
19+ cu
Ioana
danuta36 spune:
la toate burticile!
Aici la Hunedoara e foarte cald,sunt 32gr la umbra si ma tot intreb cum o sa fie la vara,cat de greu o sa treaca,caci pana in octombrie mai e mult...
Vroiam sa le intreb si eu pe gravidutele mai inaintate,de cand incep sa se simta mai des miscarile bebelusului,cam din ce saptamana se intetesc?
Eu am niste dureri in partea de jos-stanga,dar sunt de la operatia de hernie,cred.M-am operat anul trecut de hernie inghinala-stanga,iar dupa cateva luni mi s-a facut si in dreapta.Acum mai apasa si sarcina,dar sper sa nu se agraveze in timp,caci nu ma mai pot opera decat dupa ce nasc.
Cat despre ingrasat,eu am luat pana acum 9kg,dar nu-mi fac probleme si multi imi spun ca arat bine si-mi sta mai bine asa,mai plinuta.
Va doresc o zi buna

Dana
18+
toma_lly spune:
Buna fetelor,
Va
pe toate si va multumesc pentru urari !
Acum am aflat ca vom avea o fetita cu fundita dar nu ma pot hotari la nume 

Nu stiu dom'le ce nume sa aleg 
TOMITZA
22+ cu 
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Sa stii ca la Benetton au lucruri foarte dragutze.Eu mi-am cumparat inainte sa vin in tzara,ca am venit cand aveam deja 10 saptamani,si am gasit lucruri frumusele viu colorate,dar imi sunt inca mari.Ehehe dar si cand o sa avem noi ditamai burticile sa vezi ce mandre o sa ne mai plimbam .Pup,fug sa-mi cumpar ceva bun ,nu spun ce sa nu va fac pofta
teo
Pai ce la Benetton au raion de gravidutze?
Eu mi-am tot luat haine de la ei insa nu am bagat de seama asta, poate si ptr ca nu eram atunci gravidutza.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Dani,
!
Creste burtica, creste! Yuhuuuuuuuu!!!!!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Tomitza, felicitari pentru bubulina! Te ajutam noi cu numele, spune numai ce gen si ti-o botezam imidiat...
Carpatina, nu au fost, pentru ca ele au bani de ii intorc cu lopata si bebe le cauta la eticheta sa vada daca toalele sunt din Mall sau de la vreo firma motata...
Relelor, de ce nu i-ati raspuns gravidutei Yasmi cum e cu TT si morfofetala?
Bebe Yannis in evolutie
slippers76 spune:
Annisio, carcotasha sefa! Pai eu cand te-am intrebat unde-i magazinul cu pricina ca eu tot ma invart prin zona, mi-ai dat cu "ignore" si nu mi-ai raspuns. Ia spune tu acum unde-i magazinul!
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica