Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
va propun o noua tema a saptamanii. un fel de a spune, ca nu e chiar asa...hai sa incercam sa avem o saptamana sanatoasa. (e inspirata de semnatura cuiva, da' nu mai stiu a ciu...[barcap]) pt ca trebuie sa fim in forma pt copiii nostri, sa fim sanatoase ca sa ne putem bucura cat mai mult de ei, si ei de noi. deci: saptamana fara porcarii. fara ciocolatzuri, fara sucuri naspete, fara junkfood. ce ziceti, ne bagam? la o cura de dezintoxicare? plus ca sunt caldurile astea...o sa ne fie si mai usor, ca nu ti mai vine sa mananci fursecuri si pizza la 30 de grade. parca mai bine merge o rosie. hm? ce ziceti? mai bag texte motivante? poate mai scapam si de o suta-doua de grame cu ocazia asta....
haide fetili, unu-doi/ unu-doi/ faceti toti la fel ca noi/ unu-doi/ unu-doi/ suntem toti soldati vioi. care mananca mancare sanatoasa. n-aveti timp? nu-i problema....curatam de dimineata( sau seara) cinci morcovi si trei castraveti, si cand ne vine de rontzait...pac. a? a? ne bagam?
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
danutz spune:
Neatza!
Io mis tare suparata de la Eurovisionul asta...da cu asa melodie slaba, nu ma mai mira nimik! Macar ma consolez ca melodia Serbiei pe care am votat-o, a iesit castigatoare!
Donia, despre oboseala nu zic decat ca e cronica!!! Adica, seara, efectiv ma prabusesc! In timpul noptii, daca ma mai trezesc, abia ma tarasc la baie, adica ma dor toate alea...spatele, incheieturile, toti muschii!!! Insa, in fiecare dimineata programul meu de fitness ma remonteaza...adika alerg pe jos de la Hala Traian pana pe strada Doamnei, unde am biroul, fiindca altfel nu am cum sa ajung la timp la job, din cauza traficului!
Inseamna vreo 5 statii de tramvai...si sa vezi ce bine ma simt!!! Plus ca face bine la kg...mai ramane sa dau jos si burta...si ajung iar gagica misto!!!
Alexandra, eu ieri oficial am incetat alaptatul!Mai aveam oricum extrem de putin, iar Rares a tras o repriza de foiala si urlete la san incat am zis gata...asta este...zic merci ca am avut pana acum!!! Nu fi suparata...mai devreme sau mai tarziu toate trecem prin asta. Stii ce o sa-mi lipseasca cel mai mult? Senzatia de drag absolut cand bebe suge si multumirea ca-l pot hrani cu corpul meu!!!
Dolores, am tot vrut sa te intreb daca e musai musai sa-i pui atele Davidutzului...dar m-am abtinut fiindca mi-a fost frica de supararea ta!!! In tot cazul...sa treaca repede! Uite
de la noi!
Bun venit fetelor noi!
Felicitari A_deju pentru increstinarea motanului cel cuminte. Asteptam pozici!
Teutz, nu-mi spune despre unele mamici din parc!!! Ieri am ajuns in IOR la ora 9...si eram singura mamica de pe acolo!!! La ora 11, cand noi plecam...parcul era plin...am vazut bebei exact cum spui tu, infofoliti bine in paturica si cu caciula pe cap!!! Si erau 29 de grade la ora aia!!! Fara cuvinte...
Vazut pozici cu gasca forte din Iasi! Admirat bebeii si mamicile!!!
Rares al meu nu da nici un semn ca i-ar da ceva dinti!!! Inca! In schimb e un mare cuceritor...ieri trei fetite s-au oprit sa 'vorbeasca' cu el! Iar d-lui dai cu zambete la greu!!! Smecher din scutece!!!
Noi il avem pe bunicul musafir...care e topit dupa nepot...sper sa nu mi-l invete in brate!
Asiza, Yagmur, Ruxandra (sper ca esti ok!!!), Anateo, DeeaA, Roxanica, Dianocica, Aelita si restul gastii!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dolores spune:
buna dimmineatza,
aelita..se pare ca nu-si revin picioarele fara atele..sau mai bine zis ,de ce sa riscam,nu? asa le poarta cat inca nu constientizeaza si gata..mai tarziu nu voi avea mustrari de constiintza ca nu m-am ocupat de el..ca nu l-am puricat bine pe toate partile.![]()
dianocica, eu intru in a doua saptamana de luni. intr-o saptamana am slabit 3 kg![]()
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
dolores spune:
danutz..nu mushc..e musai..sa fiu sincera asta nu e o problema asa grava..macar sa fie asta singura..asa ca data viitoare ma poti intreba orice..daca ma supar, vad eu cum iti raspund sa fie bine![]()
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
crykett spune:
NEATA MAMICI.

sarbatoritilor.A_DEJU -felicitari pentru increstinarea puiului.DIANOCICA-ma bag si eu ca de pe 1 mai sunt la dieta.Despre oboseala nu mai vorbesc ca imi vine sa pic de oboseala ,in fiecare noapte pina pe la 1.30 ANDREI vrea apa ,vorbeste in somn,plinge in somn fara nici un motiv ,apoi pe la 3 incepe si ANTONIO ba vrea sa pape ba nu ,ba scapa suzi si mai nou are chef de joaca la ora 4 dim.
apoi somnic pina la 6.30 si gata somnul meu pia seara.SUNT CHEAUNA
.Dar beau o cana de cafea si imi trece tot sunt fresh pina seara.cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
anateo2004 spune:

de la Seba pt mamicile care s-au gandit la noi.
ieri am incercat sa intru tota ziua dar fara succes,nu a mers forumul de loc,iar acum sunt pe fuga juma de gasca e in fata blocului ma asteapta.![]()
pupici
sper sa pot intra pe la pranz
madaluta spune:
...neata la cafea...
Raportam si noi o noapte frumoasa. naparstocul a fost epuizat dupa ziua de ieri ( vizita la expozitita de masini , botezul lui eric si masa la restaurant-(terasa pe malul marii))si de la 20,20 a dormit continuu pana la 7.30 dimineata.La 12 noaptea l-am schimbat si i-am dat un biberon cu lapte, dar el nici macar n-a schitat vreun gest k ar simti ceva....
Dianocica:de acord cu saptamana detoxifierii...desi eu am inceput luna detoxifierii, de la 1 mai...E prima oara in viata mea cand reusec sa ma abtin sa mananc si sa beau ce vreau si ce-mi place...Si constat k nu e asa de greu. Nu rabd de foame, dar nici nu mananc "porcarii"...sa vad cat mai rezist....cel mai mult imi este pofta de inghetata...
dolores: imi pare rau k nu se poate fara atele si k nu le suporta...Dar veti trece voi si peste asta...Bine k nu e ceva ce nu se poate repara, doane fereste
Donia:Daca nu as bea cafea intr-o zi, precis as fi terminata..dar atat de mult ma revigoreaza o cana mare de cafea..incat as bea din ora in ora cate una( bineinteles k n-o fac). Nu stiu care este programul tau zilnic, dar incearca sa nu te mai suprasoliciti ...Eu in afara de Darius si mancare nu mai fac nimic...iar cumparaturile sunt o adevarata relaxare . Uneori prefer o plimbare prin Carrefour decat prin parc...
Poate k ar trebui sa iei un complex de vitamine, ceva cu magneziu...dar banuiesc( de fapt stiu sigur) k te pricepi mult mai bine decat mine la capitolul asta...
Sau poate astenia de primavara e de vina...
multumesc celor care mi-au raspuns despre iritatie... Acum de dimineata nu mai era asa de evidenta, dar cosuletele nu au disparut, sunt la locul lor...Il spal cu ceai de musetel de mai multe ori pe zi...
Azi mergem la gratar...
..dar eu mai mult voi privi decat voi manca...
Eee, asa piept de pui la gratar am voie in saptamana detoxifierii, nu?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
deeaA spune:
Neata!
ADINAZOT,LAURA 13 multumesc pt.vizionarea puiului meu multi
si o
de la Davidutz!
CRYKETT multumesc
iar cat despre lapte,si bebe al meu a inceput sa-mi refuze sanul de cand ii dau cereale,dar eu insist
ALEX.25 mersic si voi sa va bucurati de puiutul vostru!
DANUTZ 

A-DEJU felicitari pt. crestinarea motanului!
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)Poze David
cristina_L spune:
Buna dimineata!
Alexandra , si eu ma speriam ca laptele dispare, dar de fapt e doar o faza, bebica e in crestere si are nevoie de mai mult lapte si atunci mananca mai des, dupa cateva zile se regleaza totul. Pediatrul spune ca alaptand mai des noaptea creste cantitatea de lapte produsa , din cauza nu stiu carui hormon. Eu zic sa mai astepti cateva zile.
Dianocica , si eu care credeam ca sunt singura care abia ma mai tin pe picioare
, bebica mea a avut o perioada cand se trezea doar o data pe noapte , dar acum se trezeste iar din doua in doua ore , daca doarme trei ore e un miracol, si la ora 6.30 dimineata e toata un zambet si cu chef de joaca, si eu tare as mai dormi macar inca o ora. Peste zi doarme maxim o ora, de fapt o ora de la 9 la 10, alta de la 14 la 15 si alta de la 17 la 18 (cu aproximatie) timp in care profit sa-mi fac treburile in casa ca atunci cand e treaza trebuie sa stau obligatoriu cu ea, daca nu incepe sa tipe, spre norocul meu nu am obisnuit-o in brate.
Eu nici cafea nu beau, desi as avea mare nevoie. Adevarul e ca atat m-am preocupat in gravidanta sa nu mananc sau sa beau ceva sa-i faca rau ca acum nu as vrea sa stric totul.
Ktrinel , macar voi vreti sa va faceti "remarcate" dar pe noi ne intreaba lumea daca nu e constipata... ![]()
Cris mama de Alessandra
(26.12.2006)
cristina_L spune:

As vrea sa va arat poze cu bebica mea dar nu stiu cum.AJUTOR!!! 
Cris mama de Alessandra
(26.12.2006)