*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Am apasat din greseala pe "trimite"

Tania vazut si admirat si pozicile voastre. Asa mamica, asa fiica, tare cochete si frumoase sunteti. Ati facut o ditamai petrecerea la turta, asa-i?
Claudia pt ce faci fizioterapie? Mi-a scapat mie ceva? Ce bine de Vladut ca sta cat mai mult la aer curat si petrece si timp cu bunicii!
Tili prin cate ati mai trecut si voi... Lasa tot raul inspre bine! Vazut poze si filmulete cu cavalerii tai. Matei e taaare vorbaret. Parca am mai auzit undeva aceeasi poveste care o spunea el acolo. Si la ras seamana tare bine cu Maria mea.
Mariana eu nu am apucat sa vad poze cu voi. Multa sanatate!!!!
Micaalsa mi-a parut rau sa citesc ca tot in raceli ati tinut-o... si daca Iulia n-a mai mancat san... nici nu stii ce sa mai crezi! Tre sa-ti laud si eu neaparat toaleta si coafura, cred ca i-ai luat fatza miresei...Iulia parca e de pe revista. Ea si Eva blondinele noastre... Ai inceput sedintele de slabit cu aparatul minune?
Alinaalex sper sa se rezolve repede cu anexita si bebe 2 sa apara cat mai repede asa cum iti doresti. Tare curajoasa esti, mai ales ca nu ai nici un ajutor. Bine macar ca Marc e bebe cuminte si nu-ti da de furca prea tare.
Carmenpit si voi cu vesti proaste?! Off parca se inmultesc incidentele astea neplacute. Tin pumnii sa treaca repede faza cu plansul asta...
Ciuf si voi ce cumpana avuserati... Ca de obicei m-am delectat cu pozele voastre si cu peisajele minunate. Bine ca nu au fost probleme cu ganglionii aia! Pai tu voiai ca Eva sa stea din prima cu necunoscuti?! Si normal ca fata sa planga... Aici in prima saptamana de gradi nu ti-ii primeste mai mult de cateva ore pe zi pt a se acomoda treptat si cele mai multe cazuri pe care le cunosc, copii au refuzat si mancarea. Daca iei bona nu cred ca faci mare branza cu socializarea... va fi tot ca un fel de membru al familiei. Succes la postul de la bibleoteca si daca nu-i sa fie lasa ca nu-i bai, cum spunea Adar la talentul tau, nu te merita aia!
Catrinel admirat si pozicile voastre, Hitler, cutia plimbareata, tati pe post de bebe.. Oana e adorabila! Cand ziceai ca pleaca soacra? Ati stabilit ce faceti pe 28 mai?
Simona spor si tie la facut bebe doi! Ai dreptate , oricat de greu ar fi tre s-o facem si pe asta! Ferice de cei cu familii numeroase. Tare o mai invidiez pe Mariana din punctul asta de vedere. Si ea nu se plange niciodata ca ii este greu sau ca e obosita... Maria se lasa pe vine cad se supara. Vai cum a escaladat el patutul!
Poli in primul rand vreau sa te felicit pentru casatorie si botez, casa de piatra, multa sanatate si o viata luunga si fericita impreuna! Am vazut topate pozele, nunta, Salonic, plaja... Ai fost o mireasa superba, decoratiunile la fel foarte frumoase si de bun gust, iar baietii si ei la inaltime! Felicitari pt noul job. Cum se descurca soacra cu Nick? Multumim si noi pt aprecieri. Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, zic eu ca a inceput sa-si dea drumul la vorba. daca are chef repeta cam tot ce zic eu, dar asa de la dansa zice doar cateva cuvinte inteligibile. Cere "apa" si "suza" zice "caca" dupa sau in timp ce face, il striga cu mare veneratie "papa" pe tati, cand ma vede dezbracata arata cu degetul si zice "putza" sau "tzatza" depinde de dispozitia ei de moment si uneori ma mai confunda cu tati si zice "cucu" Si pe cuvant daca am insistat s-o invat asta... da repede le-a mai tinut minte! Cel putin "cucu" o singura data i-am spus cand faceam dus toti trei si l-a tras pe nepusa masa de ... cuc... In rest mai zice in japoneza bunica, bunicu, papucii, da-mi, cateva animale, branza (dupa care e innebunita) Aaaa si e disperata dupa personaje din desene animate. E unul Ampanman si striga "papama" cand vede poze cu el (care sunt peste tot de altfel) iar in rest toate celelalte personaje sunt "Kity" Nu stiu de la ce s-a luat, degeaba ii spun de fiecare data ba Mickey, ba Minnie ba Winnie, ea tot Kity le zice... Eu ii vorbesc in romana si incerc sa o invat cat mai multe cuvinte. dar atat gradinita cat si timpul petrecut cu bunica-sa au un rol foarte important. Tot ce zice bunica-sa zice minte imediat si asa nu prea-mi convine...
Noe vazut peisaje superbe si copil si mai superb. asa frumos se uita ea pe geam. Doamne iti vine s-o mananci!
Aalina v-am vazut in pozicile postate de Camelia si tare m-am bucurat sa va cunosc! Sunteti niste frumoase. ce bine papa Ana laptele...
Mihaser si voi cu vesti proaste? Dragul de el, bine ca nu s-a lasat cu urmari cazatura! Era frumos si cu plete dar si tunsulica e tare cool! Vazutul filmuletele in care are treaba cu cutia...

Ma opresc deocamdata aici cu raspunsurile dar revin...
Pup you!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor!
La multi ani tuturor celor cu numele de Elena, Constantin, Constanta...
Acum am venit si noi de la vaccin, am facut Priorix si peste o luna il facem si pe cel care trebuia sa-l facem la 1 an, asa e schema de vaccinare unde mergem acum.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Tania, te sunai pe fix si nu raspunsesi. Voiam sa-ti urez "La multi ani!" si sa mai vorbim, sa stabilim cum ne vedem, de data asta nu mai scapati. Am vorbit si cu Tanti Mimi, luna viitoare se muta din casa.

Poli, multumm pentru aprecieri!

Am uitat sa va spun ca i-a vazut doctora dintisorii si mi-a spus ca nu e nici o problema, nu i-a dat nici fluor, deocamdata.
Doamne ajuta!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Simo, nu, operatia nu a fost facuta cu laserul.

Andreea, zau, ma ingrijorezi .... mai da si tu un semn de viata !! Sa stii ca incepe sa ma obsedeze ideea ca esti suparata pe mine si de aia nu mai vii aici ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Nshiro multumim pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare!

La multi ani Elenelor, Constantinilor & co.

Tcelen, La multi ani (cu intarziere), multa fericire, sanatate si tot ce-ti doresti!

Serj, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat . iti doresc multa putere sa treci repede peste asta. Sanatate celor mici!

Ciuf, sa nu te demoralizezi doar din atat, e pacat, e doar un interviu, unde intervin atatia factori si criterii de selectie... Chiar daca primesti un raspuns negativ, asta nu inseamna ca nu esti perfect capabila pentru postul respectiv.

Mariana, multa sanatate si tie!

Noe, eu puteam sa jur ca esti bruneta :)). (Io am o problema serioasa cu memoria fizionomiilor si a detaliilor gen culoare si lungime par, vestimentatie etc.)
Ca tot e vorba de schimbare de look, eu m-am tuns azi scurt de tot.

Nshiro, waw ce mai vorbeste Maria, felicitari!

Chiar, fetelor, cum stau ghioceii vostri la capitolul cuvinte?
Am observat ca daca stau si ma ocup full-time de Sara, invata usor diverse chestii, repeta cuvinte etc (e drept ca e nevoie sa prind si momentele cand are chef). Insa cum ea este destul de cuminte, sunt tentata de multe ori sa lucrez si s-o las sa se joace singura... si ma simt foarte prost pe chestia asta (aici chiar n-am nicio scuza si-o sa incerc sa nu mai fac), ar trebui sa ma ocup mai mult de ea. Asa ca, desi se pare ca ar avea ceva mai mult potential :D, in momentul de fata nu stie sa spuna constient decat "papa" (care merge si pentru mancare, si pentru apa). Mai zice des si "mama", dar inca nu sunt sigura ca stie ca io-s aia.

Pup cu drag pe toata lumea, pa!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Imi permit sa ma bag si eu in subiectul vostru pentru a-i ura Andreei Georgiana ,prietenei mele (si pe aceasta cale):

La multi ani, fericiti!!! Sa fii sanatoasa, iubita, frumoasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

La multi ani, Andreea! Sa ai parte numai de fericire si impliniri!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!

Mergi la inceput