Ce mananca mamicile care alapteaza ...........?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

ba eu mananc si lapte (600-1000 ml zi), cafea, rosii, chiftele (carne tocata, usturoi si condimente) si fructe la greu, iar bebe nu are colici. si azi face deja 6 saptamani. adevarul e ca beau cam 3-3.5 l de lichid pe zi, in principal ceai de fructe de padure (mecese si altele).
o singura data a avut alergie la ce am mancat, fiindca i-au aparut puzderie de bubite rosii pe frunte si obrajori, da' m-am prins eu ca trebe sa fie de la alune, asa ca de atunci am stopat-o cu alunele si i-au trecut si lui bubitele.
acum ce sa zic, citisem pe undeva ca daca nu l-ati obisnuit pe bebe cu fructe multe inca din perioada intrauterina, nu e recomandat sa mancati mai mult de 2-3 fructe pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

O la la. Pe mine ma intersa doar partea cu mancarea. In ceea ce priveste slabitul nu cred ca e timpul acum. Dupa ce mai creste Bb Ana. Mi-e frica de colici ca de nu stiu ce pentru ca in ultima saptamana nu prea stim care e diferenta dintre zi si noapte. Cam cat dureaza colicile la copii? Am inteles ca pana pe la 4-6 saptamani.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

...din pacate pana la 3-4 LUNI...:( Esti sigura ca are colici? Toata lumea e speriata de ei, dar eu am citit ca se intalnesc doar la un copil din 5...Asa ca poate sa nu aiba...
Noi am scapat...Va doresc si voua!

Florina & bb Tudor (6 luni 1/2)

quote:
Originally posted by carmen

O la la. Pe mine ma intersa doar partea cu mancarea. In ceea ce priveste slabitul nu cred ca e timpul acum. Dupa ce mai creste Bb Ana. Mi-e frica de colici ca de nu stiu ce pentru ca in ultima saptamana nu prea stim care e diferenta dintre zi si noapte. Cam cat dureaza colicile la copii? Am inteles ca pana pe la 4-6 saptamani.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

eu n-am mancat nimic crud vreo 2 luni...dar cred ca am exagerat...:)
Oricum, n-a facut colici, dar nu cred ca a fost doar meritul meu.
As mai adauga la interminabila lista...portocalele si conopida.

Florina& bb Tudor (6 luni 1/2)

quote:
Initial creeata de maryam

Intrebare intrebatoare :
Ce sa mananc astfel incat BB care are doar 18 zile si care are deja colici sa nu sufere (pt. ca o alaptez!)si sa reusesc sa ...SLABESC ...REPEDE!!!!!!!!!

Maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

hehehehe!!! Florina, eu mananc si dintr-astea si bebe tot nimic!! portocale cam 2-3 pe zi, iar conopida 1 data la 2 sapt. da' serios daca am vazut niscaiva colici la bebe...

Mergi la inceput