|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
Trimis la: - 27/02/2012 : 11:08:41
|
Buna ziua, si de la mine. Eu am avut un weekend super aglomerat si obositor. Gatit, spalat, curat, sambata am stat vreo 4 ore in spital la cantacuzino sa imi scot finuta din spital, deoarece i-au spus ca externarea se face la ora 12, dar doctora a binevoit sa vina pe la ora 13,30 si nu a vrut sa externeze pana la ora 15. Ieri am fost la inmormantarea unui vecin, iar azi cred ca am cazut in butoiul cu melancolie. Am o stare de as plange intr-una. Yari a venit la noi aseara si nu a mai vrut sa plece, azi bineinteles ca a chiulit de la gradi, si vrea sa o duca Anissia la magazinul de papusi( unde e ala , chiar nu stiu, dar o sa ne descurcam).
stoian
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
doinita_g
membru junior

Romania, Galati
715 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
|
doinita_g
membru junior

Romania, Galati
715 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 27/02/2012 : 12:31:15
|
!
Magdalena, . Prin cate ai trecut in ultima perioada ...ai obosit si tu ca doar nu esti din fier. Hai da-mi mana si iesi din butoi ca nu-i cazul sa te scufunzi . Nu vezi ce frumos e afara ?
Tatiana, . "Reply with quote", sagetzica verde din dreapta sus. Scrii in afara chenarului respectiv . Un bravo cu "B" mare pentru kilele pierdute . Mama da' ce curajoasa esti pentru nr. 3 .
Doinita, eu am un folder "De-ale copilariei" cu toate perlele mandrutzei. Si sa va spun cateva si de la noi: s-a fierbit, dizlovant...si din vechi shicaval/shcashcaval (cascaval), buna dinimeata, cacosha (sacosa), cus (suc), paciuci (papuci), pajitoaia (vrajitoarea), ciclatata (bicicleta)... Ma uimeste cat de repede retine strofele de la cantece . Aseara canta si dansa "Ai se eu te pego" ...Nazdrava...

(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 27/02/2012 : 13:09:53
|
| Citat: | citat din mesajul lui MarianaPop
!
Magdalena, . Prin cate ai trecut in ultima perioada ...ai obosit si tu ca doar nu esti din fier. Hai da-mi mana si iesi din butoi ca nu-i cazul sa te scufunzi . Nu vezi ce frumos e afara ?
Tatiana, . "Reply with quote", sagetzica verde din dreapta sus. Scrii in afara chenarului respectiv . Un bravo cu "B" mare pentru kilele pierdute . Mama da' ce curajoasa esti pentru nr. 3 .
Doinita, eu am un folder "De-ale copilariei" cu toate perlele mandrutzei. Si sa va spun cateva si de la noi: s-a fierbit, dizlovant...si din vechi shicaval/shcashcaval (cascaval), buna dinimeata, cacosha (sacosa), cus (suc), paciuci (papuci), pajitoaia (vrajitoarea), ciclatata (bicicleta)... Ma uimeste cat de repede retine strofele de la cantece . Aseara canta si dansa "Ai se eu te pego" ...Nazdrava...

tatiana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|