AUTISM: CHAT & ALTE INSTRUMENTE DE LUCRU

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Aici am gasit noutati despre diagnosticarea autismului:

http://news.yahoo.com/video/health-15749655/inhaled-pea-sprouts-in-man-s-lung-21330828#video=21360874

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

A aparut prima carte despre terapia ABA in limba romana: Ghid de terapie ABA. Deocamdata doar partea I, care prezinta metode de interventie comportamentala. Cartea poate fi comandata de pe www.editurafrontiera.ro

Sper sa le fie de folos parintilor care au copilasi cu probleme de comportament (nu doar autisti). Mie mi-a fost si imi este extrem de utila pentru fetita mea.

P.S. Pentru cunoscatori, ghidul este traducerea cartii "A Work in Progress", care circula de multa vreme printre parinti.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olguta_Mauch spune:

Trimite Sms la 877 (2 Euro) si viata persoanelor cu autism se va schimba!
Contribuie si tu la primul centru multifunctional pentru tinerii cu autism din Romania!
http://autismromania.ro/campaniesms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ileana,copilasii meu au tulburari din spectru autist.Au 4 ani si 4 luni.Stii cumva daca ma vor ajuta cartile astea.M-am gandit sa le cumpar si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Ileana,copilasii meu au tulburari din spectru autist.Au 4 ani si 4 luni.Stii cumva daca ma vor ajuta cartile astea.M-am gandit sa le cumpar si eu.





Ayumi,in primul rand imi pare foarte rau,sa aud asa ceva,ma doare sufletul,cand mai aud ca cineva cunoscut se confrunta cu asa ceva;orice informatie/articol/carte,te poate ajuta intr-un fel sau altul!

mult succes va doresc!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M


Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrea_S spune:

Poate intereseaza un free webinar cu si despre autism, organizat de Institutul de Matematica a Inimii, cei care au facut descoperiri care m-au lasat cu gura cascata: inima e "seful" si ea produce un camp biomagnetic cu raza destul de mare...

www.heartmath.org/about-us/our-focus/science-research.html" target="_blank">http://www.heartmath.org/about-us/our-focus/science-research.html

Aici sunt detalii despre webinar-ul gratuit:
www.heartmath.org/templates/ihm/email/webinar/2012/autism-revolution/webinar-online.php?mtcCampaign=-1&mtcEmail=14976534" target="_blank">http://www.heartmath.org/templates/ihm/email/webinar/2012/autism-revolution/webinar-online.php?mtcCampaign=-1&mtcEmail=14976534

Mergi la inceput