Toate forumurile Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate  Asteptand o minune in viata noastra !

Cauzele opririi din ev.a sarcinii - TROMBOFILIA 6

(12 voturi)
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 21
Avalon
Avalon



3993 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Eeee, si uite-asa am incalecat pe-o sa... si ramane pe maine episodul 2... oricum m-ati facut sa scriu o gramada si nu mi-a mai ramas mare lucru de scris in ep.2... meteahna mea, nu-mi place sa ma repet...

va pup, noapte buna!

************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate**************
Mergi la inceput
Avalon
Avalon



3993 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Fetelor, deci episodul 2:

Asta era undeva prin luna august anul trecut- cand am facut fiv 4... la Budapesta. O sa fiu foarte scurta: desi am avut un medic de nota 10+, desi s-au ocupat de noi el si echipa lui ca si cum am fi fost cei mai importanti pacienti de pe planeta asta-nu exagerez cand spun asta... desi am ajuns sa avem 2 blastocisti excelenti dupa pareresa docorului, care mi-a vorbit atat de mult la ET si eu eram asa de convinsa ca nu voi reusi... si el era sigura ca da... si apoi a venit testul zero barat... uitai sa va spun ca la ultimele 3 fivuri mi-am facut singura tot tratamentul de stimulare + adjuvant, la acest protocol (ca si la celelalte 2 la care mi-am facut singura schema) am obtinut 14 ovocite, spermograma a fost dezastru (am pierdut 4 ovocite lasate sa fertilizeze natural) si nu am congelat nimic... acest protocol din toamna a fost cu heparina doar spre final, adica dupa 5-6 zile de la ET, prea tarziu- parerea mea... si am fumat... cand i-am scris doctorului rezultatul, a fost socat de-a dreptul, nu s-a asteptat sub nicio forma!!!

Era in preajma zilei mele de nastere... inainte sa aflu rezultatul efectiv am stiut (eu am stiut de fiecare data daca e ceva acolo in burtica sau nu, testele doar confirmau sau infirmau).

Ei bine, seara aia a fost cruciala. I-am spus sotului, fara bocete, fara nimic- cred ca e cazul sa ma las de fumat... desi absolut toti medicii la care mergeam, la intrebarea mea sfioasa, raspundeau "stati doamna linistita, ca nu din cauza fumatului nu ramaneti dvs insarcinata..."... eu in sinea mea stiam ca ceva nu e in regula cu mine, cu sangele meu... si sotul meu a zis, daca ai hotarat asa, stii ceva? nici eu nu voi mai fuma (oricum fuma mult mai putin decat mine)... mi-a fost foarte usor sa ma las, incredibil de usor dupa 19 ani.
Am schimbat total stilul de viata: am calculat asa- cate luni mai am pana la urmatorul fiv? 5. Ooook, in astea 5 luni voi "schimba" efectiv sangele... mi-am facut abonament la o sala... una la care mergea si celebra E.Bas... aveam acolo cum sa transpir la greu si sa scot toxinele din corp, fitness, aerobic... am facut sauna, masaj... si beam ceai verde la greu... detoxifiere am vrut si foarte rapida. Mancarea aleasa cu atentie, fara E-uri, cat mai vegetariana.

Buuun, ma pregatesc pentru marea lovitura din februarie... de data asta am schimbat schema- va rog sa tineti cont ca eu inca nu stiam ca sufar de trombofilie. Dar am zis STOP analize, voi acoperi toate sindroamele posibile, cu exceptia acelei adenomioze- care daca era diagnostic corect - atunci poaaaaate, dar pooooate as fi reusit doar cu IVIG (nu mai stiu ce face fata de pe forum care are acest diagnostic, dar stiu ca in UK tratamentul cu IVIG era atunci experimental). Deci am luat ca sa acopar absolut tot fara IVIG pe care il mai puteam incerca la fiv 6. Iar fraxiparine l-am bagat incepand cu prima zi dupa ET, inainte de asta am luat viagra pentru vascularizarea endometrului. Dexametazona din prima zi de stimulare. Si am mai facut o chestie care zic eu ca mi-a folosit mult la implantare, in seara dinaintea ET am facut sauna (hotelul la care stateam avea si sauna) si am dormit excelent. In ziua ET aveam de acasa un diazepam - la ET trebuie sa fie foaaaarte relaxata-eu am fost atat de binedispusa incat ziceai ca mi-am tras-o in vena... doar doctorul era tare sceptic de data asta... a zis:
- Doamna... aveti 38 ani si sunteti la fiv 5, incercati de 7 ani, data trecuta v-am pus 2 blasto care nu s-au prins, de data asta va pun 3 (embrioni de 3 zile- asa am cerut eu motivand o plecare urgenta in tara- realitatea este ca imi pierdusem increderea in blastocisti si i-am vrut mai repede in culcus)...
- oook, doc! cum zici tu!
... dar era asa sceptic, saracul...

Edit: de data asta, ca se vedeti totusi diferenta intre cele 2 protocoale, schimbarea stilului meu de viata a facut o diferenta ENORMA, pentru ca desi am avut acelasi nr de ovocite si sperma aprox la fel, la ultimul fiv am obtinut reducand din stimulare (am zis ca decat sa-mi mai revin asa greu dupa fiv, mai bine obtin mai putine ovocite , ca oricum la niciunul din fivuri nu am avut nimic de congelat... )
Ei bine, de data asta am ramas cu 5 embrioni congelati!


************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate**************

Editat de - Avalon on 12/05/2009 07:39:08
Mergi la inceput
goldi
goldi



1393 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite goldi un Mesaj Privat
Avalon, pe mine m-ai lasat masca ... esti super docta in ale fiv-ului, iar pentru curajul de a-ti lua soarta in maini si a nu asculta dr cu sute de cazuri ci organismul tau, jos palaria !
Aseara am plans cand am citit povestea ta.

Din pacate sunt fooooarte aproape de tine : hormonale bune, raspuns mediu la stimulare - doar IA, urmeaza FIV, cu 2-3 ovocite si endometru 8-9-10 la o stimulare moderata, infertilitate inexplicabila de 6 ani (?!), trompe libere, histeroscopie, laparoscopie, toate OK , fenotipare limfocitare cu valoare procentuala NK crescuta 29% (apropo, pe buletinul meu valorile normale sunt intre 2-21% , de unde 12% ? ) ,discutii inutile cu dr de la Babes, care m-a lasat intr-o mare ceata, anticorpi antispermatici 24 la un maxim de 60, suspecta de adenomioza - Of, Doamne! am plans atunci de simteam ca mor,pe masura ce citeam treceam de la agonie la extaz, apoi infirmata - ??? , RMN nu am facut pt ca nu vreau sa aflu rezultatul, sunt sigura ca mi-ar spune ceva in coada de peste, ca si la tine, o adenomioza agresiva se poate vedea la eco de un dr f bun, se vad niste formatiuni glandulare, dar cand e incipienta, doar RMN poate da ceva informatii, tratament cu 1 luna inainte de FIV cu corticosteroizi prednison 10 mg pe zi (eu asa am citit) fara stirea dr pt ca mi-a spus ca efectul NK la nivel uterin este greu de prevazut dintr-o analiza care se face din sangele periferic, bla, bla, bla ...trec peste, stie toata lumea cum e cand dr nu stie sau nu crede in ceva si iti taie elanul, in fine, am inghitit tot ce se putea la vremea respectiva, macca de la inovatics, arginina - pe site americane fetele iau 1600mg pana la ET, vitex, cretisoara, zmeur, nici eu nu le mai stiu pe toate.
Astept sa treaca 2 sapt pt analizele de trombofilie - fosfolipidicii mi-au iesit negativi dar vreau sa-i mai repet, am o fixatie, cam seman cu profilul "trombofilei" .
Sunt incantata de optimismul tau si o sa stau pe langa tine, poate se ia ...
Ce nu am incercat, stiam ca se face in putine locuri si doar experimental, este imunoglobulina. La Budapesta fac tratament cu asa ceva ?
Te pup si iti doresc ca visul tau sa se indeplineasca si intr-adevar "visele sa devina realitate"



"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Mergi la inceput

mihaele



944 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mihaele un Mesaj Privat
Avalon draga de tien prin cate ai trecut situ. Off Doamnece grea este lupta cu infertilitatea. Eu am anticorpinucleari pozitiv si limpofenie limfocite B si limfocite T sunt usor cresucute si nu stie nimeni nimic . Off

Puisori dragalasi
Mergi la inceput
pisix
pisix



1806 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite pisix un Mesaj Privat
Avalon - ASTEPT CU INFRIGURARE FINALUL EPISODULUI II !!!

Waw, nu stiam ca ai fost atat de meticuloasa incat ai luat tratament pentru orice ...si abia acum am inteles sportul, ceaiul verde, mancatul sanatos ...
Spune-mi te rog : sauna cu o seara inainte de ET a avut si un alt sens in afara de a te relaxa ?

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4,-martie 2009 la AZVUB Bruxelles - REUSIT !!!


Mergi la inceput
profa
profa



273 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite profa un Mesaj Privat
Da,Avalon...,jos palaria ,fara cuvinte!!!Sa inteleg ca la fiv 5 a avut loc o implantare?Si vreau sa te mai intreb:cortizonul l-ai luat pt. a evita o eventuala hiperstimulare sau pt. a bloca un raspuns imun al organismului la embrion?Si Viagra,ai luat-o sub forma de tableta sau ovule?Inainte cu cat timp?te intreb,pt. ca am citit despre astea,am vorbit si cu dr.,raspunsula a fost evident,"Nuuu!!!",vis-a vis de cortizon,desi eu am si diverse alergii,inclusiv la proteina din carne(de-asta sunt vegetariana de 9 ani),vis-a vis de suplimentele naturiste a fost ingaduitoro-ironic,ma mai intreaba zambind ce-am mai luat,iar cand am intrebat de Viagra sau Arginina,au pufnit in ras,atat el cat si asistentele...Mi-a acceptat doar Fraxiparina de 2500,dupa ovulatie...
Eu inca mai sper sa obtin natural o sarcina,ma rog,cu stimulare usoara,desi am 40 de ani...la fiv in Ungaria dr. mi-a spus ca ar merge un fiv,doar din considerentul ca in general se transfera 3 embrioni,si sunt sanse mai mari de a ramane unul...nu mi s-a parut un argument solid,pt. ca eu obtin sarcina in general,dar se duce,ori,din aceleasi cauze din care se duce unul,se pot duce toti,si 10 daca ar fi...Ma duc sa-mi fac IgG-ul!Am vazut ca miki a identificat doua soiuri de IgGcred ca o sa le fac pe amandoua...
mcrissa...???Da-ne o veste buna!!!
Mergi la inceput
miki-miki
miki-miki



3964 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Avaloaneeeee, ma lasasi muta. Cred ca te-am pus in alta lista. A... de aia intrebai tu de lista de ??
Ia spune , iei vitamine? Legat de viagra, sa inteleg ca asta e buna dupa ET dar l-arginina nu? Cata viagra/zi? Baga aici tratam ca sunt ca un buretzel






Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
Mergi la inceput
miki-miki
miki-miki



3964 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Am primit rasp de la Synevo :
"Buna ziua!

Factorul V Leiden constituie o varianta anormala a factorului V ce devine rezistent la actiunea proteinei C activate (APC). Este generat de o mutatie punctiforma a genei de pe cromozomul 1q23 care codifica sinteza factorului V, prin substitutia guaninei (G) cu adenina (A) in pozitia 1691.


Cu speranta ca informatiile oferite va vor fi de folos,
Dr.Corina Tomescu
"


Deci sa inteleg ca am Fact V Leiden pt pozitia 1691 ??????????




Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Editat de - miki-miki on 12/05/2009 10:19:19
Mergi la inceput

mcrissa



2053 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luimcrissa Adauga semn de carte la raspuns Trimite mcrissa un Mesaj Privat
dar ce harnicute ati fost voi
eu am fost cam ocupata, dar motivat
miki si ce inseamna mutatia in pozitia respectiva?
avalon fara cuvinte.sa inteleg ca "povestea s-a schimbat" in ?
profa
duminica au zburat puii de gugustiuc si imi e dor de einu credeam ca ma atasesz asa de niste oratanii.dimineata cum ma trezesc ma uit in jardiniera sa vad daca nu s-au intors.ii mai vad ziua in pomul din dreptul ferestrei si cand vorbesc cu ei sunt foarte atenti la mine.tare dragi imi sunt, mi-au purtat noroc.

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Mergi la inceput

mihaele



944 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mihaele un Mesaj Privat
Dragele mele va rog sa ma ajutati si pe mine mie mi se pare ca eu am FSH-ul sub limita nu ma pricep la analize.Am sa merg luna asta sa le repet in zi 2.
TSH 1.2943
Estradiol: 34 faza foliculara:21-251
mijlocul ciclului:38-649
faza luteala:21-312
menopauza:<28
menopauza HRT:<144

FSH 2.93 faza foliculara:3.03-808
mijlocul ciclului:2.55-16.69
faza luteala:1.38-5.47
menopauza:26.72-133.41

LH 3.33 faza foliculara:2.39
mijlocul ciclului:9.06-74.24
faza luteala:0.90-9.33
menopauza:10.39-64.57
Va multumesc frumos
Zilele astea am sa merg sa fac si eu analiza Imunoglobulina G si am sa mai repet odata anticorpinucleari.
Va pup pe fricare in parte si Doamne ajuta!


Puisori dragalasi
Mergi la inceput
Pag. din 21 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com