Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu sunt la a doua cafea azi
Multumesc Andreea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Salut
Rspund doar la "catalog"..din obisuinta . Am scris odata un mesaj lung dar nu eram logata ,asa ca l-am pierdut si nu am mai scris .
CAMI - parca o descri pe Dara ,exact asa se comporta si ea ,evident stie ce e bine si ce e rau .
Maine merg la scoala sa recuperam ziua de 2 mai ,apoi la un party si duminica la circ ca e ultima zi in oras ..un wek incarcat .
Eu la D de la 10 luni am folosit scutece happy si imi plac ,atunci aveau si pungute de aruncat kk si era super .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna ziua!

Va las o cafea cu lapte

Multumesc fetelor pt raspunsuri

Cami, nu pentru Matei vreau scutece de la babylove, ca el a scapat de ele, ci pentru Filip . Ma gandesc ca daca pornesc din start cu ele este mai bine, ca i se obisnuieste pielea asa, plus ca nici nu miros ca altele. Sa vedem acum.

Ati vazut ca se schimba DC? Mie nu-mi place cel nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! poftiti la cafeluta

Nici mie nu-mi place noua platforma DC. M-am obisnuit ce asta vechi si e si mai usor de urmarit si citit. Dar....nici noul facebook nu mi-a placut la inceput (nici acum) dar m-am obisnuit. Ne vom obisnui si cu noul DC

Noi bantuim parcul toata ziua Maia si acum mai are muci dar ii trec.Acum ma dispera cu calculatorul,face crize de nervi daca nu-i pun muzica (de copii),ar sta ore sa se uite tranteste mouse-ul daca nu-i place melodia,vine si ma ia si de la masa sa-i schimb melodia.....urlaaaa daca nu vreau Ieri am certat-o si am stins calculatorul,nu a vrut sa se joace cu nimic,a stat bosumflata in pat.
Ai vostrii se uita la desene\muzica? La Maia nu-i plac desenele,la tv nu se uita si nici daca ii pun la calculator nu vrea. Numai cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Multumim de cafeluta!

Ionut mai nou este fan Cars. In rest se uita la desene de pe Jim Jam, Boomerang sau Minimax( selectionate). Incepe sa ne uimeasca cate stie. Zilnic adauga cuvinte noi in vocabular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Intru si eu rapid, pana nu se trezeste junior, ca apoi iesim afara si stam pana tarziu. Aseara am intrat la 21 in casa si ... ce bine este
Ana, si lui Tudor ii plac videoclipuri cu muzica de copii, dar se uita si la cateva desene. Stie sa negocieze ("o data si gata"), dar face si crize cand nu-i punem cat vrea.
Doina, ma gandeam ca pentru cel mic vrei scutece, dar si el poate sa fie slabut sau mai grasulin. Eu zic sa incerci, pentru ca stiu multe mamici multumite
Mari, pe unde umbli? ce face Vlad?
Anca, cate canale de desene stiti. Noi cred ca nu avem atatea, dar nici nu am cautat. Imi plac mai mult la calculator, ca pot sa i le mai pun daca mai vrea. Aseara a vazut la TV ceva desene cu masinute si ne-a cerut sa-i punem DVD-ul, asta ca i-am explicat ca numai pe DVD le putem pune de mai multe ori. Bravo lui Ionut pentru noile cunostinte, perioada asta fac un salt foarte mare intelectual. La noi au inceput intrebarile cu "de ce" (azi dimineata a intrebat de ce il doare burta)
Just_me, cu Dara va duceti la circ?

sa aveti o duminica frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Noi suntem la capitolul : nu vreau, nu-mi place, nu pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna!
Haideti la cafeluta/capuccino! Copilul e la gradi...eu ma plictisesc!
In week am fost la tara...si soacrei mele i-a plecat un catel...Elenys s-a dus la celalalt catel...si l-a intrebat "de cat timp nu l-ai mai vazut pe ursul? haide spune, vorbeste " a fost asa dulce de vreo 3 ori a intrebat-o pe catea...
Sa aveti o saptamana frumoasa!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:


Haideti la o cafea, ceai, suc sau ce va doreste inimoara!

Andreea, ce dulce trebuie sa fie Elenys! Cum mai e la gradinita? Cu siguranta se obisnuieste repede, la cat e ea de inteleapta.

Anca, pupici lui Ionut si felicitari pentru progrese. Sunt uimitori, intr-adevar. "Nu vreau, nu-mi place" cunoastem si noi bine. "nu pot" nu prea exista, orice ar fi. Avem, in schimb, "face Alexandru"... orice, chiar daca Alexandru nu prea poate. Si daca apuca mami sa faca e criza mare si trebuie, de exemplu sa se dezbrace ca sa se imbrace el la loc sau sa-si duca jucaria la loc in patut, ca sa o ia el, nu sa i-o aduca mami.

Cami, profitati de vremea frumoasa. Cred ca e tare bine! Noi n-am ajuns inca in faza "de ce". Avem o varianta intermediara, care se aplica obiectelor: "e pour ce asta?". In general nu amesteca limbile, dar are unele fraze care i-au intrat asa in cap. Eu sunt uimita ca stie foarte clar cu cine trebuie sa vorbeasca romana si cu cine franceza. Ma distreaza ca atunci cand suntem in lume se apuca sa vorbeasca cu lumea. De exemplu la magazinele de pantofi, cand vede niste femei proband le face semn cu degetul si zice "non, c'est pas pour toi, ca! C'est a maman!" Of, sper sa gasim o metoda de a continua cu franceza.

Ana, ce lucrusoare dragute faci! Maiei! Trec si crizele... la un moment dat. Alexandru se uita la desene, nu des, dar se mai uita pe Baby TV si pe Disney Junior sau ii mai pun eu ce mai avem pe DVD (Mickey, Winnie, Thomas, Pinocchio...). In schimb, de citit citim in fiecare zi sau seara.

Doina, cum esti? Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai! Matei ce zice? Pe mine ma streseaza un pic problema asta. Sper sa gestionam bine situatia. In legatura cu scutecele, mie nu-mi place Pampers. La Alexandru am folosit foarte putin. N-am folosit Babylove, dar parca am avut servetele de la ei si au fost ok. Eu zic sa le incerci. Mie la Alexandru mi-au placut Huggies, Care (marca Mega Image) si Pufies.

Noi suntem bine, eu sunt foooarte bucuroasa ca a venit mama si nu mai sunt singura! Duminica mergem in Romania pentru trei saptamani si la intoarcere vine mama cu noi, mai stam vreo luna si gata. Sunt cam, nu stiu, ma si bucur, imi si pare rau de o gramada de lucruri... Om vedea...

Pfuui, ce m-am intins! Sa aveti o zi frumoasa!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Ma bucur pentru viitoarele mamici si le felicit:Nicopic si Hadriane!!
La multi ani celor ce poarta numele Sf Gheorghe!

Mergi la inceput