Suptul degetelului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickey_Pooh spune:

Si ghemotocul meu isi suge degetele (mijlociul si inelarul de la mana dreapta) si desi eram pornita pe a nu o lasa s-o faca, intr-o zi m-am relaxat, am inrosit internetul de cautari si...am lasat fata in pace. Acum si le suge doar cand ii e somn, foame sau e plictisita...deci nu va facti probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Teea, cea mare nu s-a supt degetul, ea era pietena cu suzeta... in schimb Timeea, cea mica a avut tentative pe la 3-4 lunite.. Pe noi ne-a amuzat pentru ca am vazut-o si cand era in burtica, la eco, sugandu-si degetelul :). Ii spuneam Degetica :)
A scapat de obiceiul asta.. avea un puseu de cresere atunci si am alaptat-o mai mult.. in cateva zile a uitat de degetel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

al meu bebe nu prea a facut un hobby din suptul degetelor, dar cum au inceput sa apara dintisorii, iar acum la 11 luni ni s-au inflamat gingiile in dreptul caninilor, toata zoua suntem cu degetele in gura si mai tragem si cate o tocaiala de se aude dintr-o camera in alta daca usa este deschisa!!!
sper k dupa aparitia caninilor sa-si gaseasca alt hobby!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

cand fetita mea a inceput sa suga degetelul, pe la o luna-doua cred, i-am dat-o pe suzi.. nu a prea vrut ea la inceput, insa s-a obisnuit pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

revin la subiect, pentru ca am avut deunazi o discuite cu o prietena si ma intreba daca sunt pro suzeta; sunt pro, pentru ca mi-a fost de mare ajutor; bebe se linistea, adormea mai repede, cand i-au dat dintisorii o rodea cu mare 'placere'; noi i-am luat de la Tommee Tippee, pentru ca si biberoanele le-am avut tot de la ei; pe la un an si 8 luni, i-am scos-o; in cateva zile a uitat de ea, asa ca eu sunt pro :-)

Mergi la inceput