Doctori de care sa NU te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea53 spune:

Eu am nascut acum 1 luna la Universitar cu dr. Dumitrascu Mihai. Pot sa spun ca desi la prima vedere nu pare cea mai comunicativa persoana este f. implicat si nu te lasa la greu. Pe mine m-a urmarit toata sarcina si a fost ok mereu ( in sensul ca iti raspunde la mobil la orice ora si iti raspunde la orice intrebare ii pui cu mult calm).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela30 spune:

A nascut cineva cu D-na Dr Grama de la Spitalul Cantacuzino?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanar34 spune:

Buna,
Numele meu este Ioana si sunt din Arad.Ar putea cineva sa-mi impartaseasa si mie din experiente(auzite sau traite).Voi naste in Timisoara cu d-nul doctor Olaru.
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzix

Citat:
citat din mesajul lui mamicla

Bua Zuzix. Ref. la dr. Anca, si eu am in principiu aceeasi parere ca si tine. Nu stiu daca am mentionat, dar eu sunt la a doua sarcina cu acest medic. Prima a fost ok, "doar" ca am stat in pat de la 4 luni, pt ca am avut colul scurtat. Asta s-a intamplat in 2002-2003. Ideea este ca, tot mergand si asteptand la cabinet, am cunoascut mai multe gravide, care, culmea, toate stateau in pat, la recomandarea dlui. dr. Anca. Sa fie oare real motivul pentru care chiar toate aveau nevoie de repaus total??? De data asta insa, eu fiind acum insarcinata in 9 saptamani, l-am intrebat pe dl. dr. ce pot face ca sa nu fiu nevoita sa mai stau in pat si mi-a indicat sa ma odihnesc cat mai mult si, pe cat posibil, sa stau cu uterul la orizontala. Cred ca este adevar ce spui despre faptul ca prefera Medlife, lucru care pe mine una nu ma deranjeaza. Poate doar preturile, care sunt maricele (o ecografie transvag. 230 lei...)...Cam atat pana acum. Ne tinem la curent

Da, am remarcat si eu ca multe recomandari se gasesc <in serie> si la alte gravidute care merg tot la dansul. Dar am trecut peste, atata vreme cat sarcina este ok. Am mai vazut unele fixuri, dar le accept, mai ales ca nu stiu daca voi gasi un medic care sa zic ca nu are cusur. Cat despre col, eu ma asteptam sa imi zica de data trecuta ceva de repaos, avand in vedere ca aveam 3 cm la 21 de saptamani. Faza este ca acum cam am emotii la urmatoarea eco, pt ca am niste dureri de burta care am inteles ca sunt asociate cu scurtarea colului. Asa ca eu una chiar ma astept sa imi dea ceva recomandari in acest sens.
Faza este ca cred ca prefera sa sufle si in iaurt decat sa apara probleme, ma gandesc ca de asta recomanda acel repaos....zic si eu.
Keep in touch




24+




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicla spune:

Zuzix, m-a suparat dr. Anca. Chiar nu ma asteptam la asemenea "faze" din partea lui. Pe scurt, am ceva probleme cu sarcina, mai exact am depistat impreuna un diagnostic de trombofilie,pentru care am facut jiste investigatii speciale la Fundeni....ma rog povestea e lunga. Ideea este ca l-am sunat dupa ce medicul specialist de la Fundeni mi-a prescris un tratament si m-a cam repezit le telefon si mi-a spus sa astept o saptamana pana se intoarce el de nu stiu unde.....asta in conditiile in care instituirea tratamentului era o problema f. urgenta. Aceeasi faza s-a repetat dupa ce am facut control si la un cardiolog (pt ca, peste problema trombofiliei s-a suprapus si hipertensiunea arteriala din sapt. 12 de sarcina), iar cand l-am sunat pe dr. Anca sa ii spun rezultatu si sugestia de tratament a cardiologului mi-a raspuns ca el conduce si nu are timp d evorba si nici nu mi-a sugerat sa revin cu telefonul, conchizand ca medicul cardiolog "nu stie nimic". Cam asta e povestea pe scurt. Ideea este ca sunt cam dezamagita si nu pre inteleg atitudinea aceasta, in conditiile in care i-am platit consultatia chiar si pentru cca 3 minute de discutie cu el, fara control si fara nimic altceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele e careva din Pitesti? As vrea si eu sa imi recomandati un ginecolog bun care sa ma ajute pe toata perioada sarcinii si pe care sa il pot chema cand ma apuca de nascut

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

Dr ginecolog: Puia Sorin, spitalul Panait Sarbu - f bun profesional, mi-a monitorizat cu atentie sarcina, e adevarat ca este foarte aglomerat, dar are grija de pacientele lui.

Observatie: Parerile despre doctori ginecologi (si despre doctori in general) sunt subiective. Depinde de cum se intelege fiecare cu doctorul respectiv. Aceasta intelegere depaseste de multe ori laudele profesionale.
Stiu doamne care nu au fost incantate de dr Puia si care au spus ca e distant. Mie nu mi s-a parut asa.

O asistenta din spital (nu de la nasteri, ci de la gravidutze cu probleme) spunea ca sa ma incurajeze: "Dr Puia face copii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 160784 spune:

fetelor stie cineva cum e doctora donciu de la sp cfr2,eu o sa nasc cu dansa si sper sa-mi dati raspunsuri pozitive ca in tr-o luna nasc.astept rasp vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Buna E sunt noua pe aici dar, la fel ca marea majoritate a membrilor snt insarcinata. Am citit parerile voastre despre foarte multi doctori printre care si dr. Anca. Eu nu am de spus nimic de bine la adresa lui.Chiar daca el nu-mi urmareste sarcina,l-am avut ca medic mai bine de doi ani si am asistat, daca pot spune, la schimbarea sa in rau. Pe scrt- la inceput era foarte atent si grijuliu dar cand vedea ca tratamentul nu da rezultatele dorite isi pierdea interesul.Incetul cu incetul a inceput sa fie interesat mai mult de partea materiala decat de cea profesionala. Ultima data cand am fost la el, in noiembrie 2008, am asteptat mai bine de trei ore , desi aveam programare,si consultatia a durat fix 3 min.Cand l-am rugat sa-mi prescrie un set complet de analize pt.sarcina raspunsul li a fost- ca nu am nevoie daca este sa se intample se va intampla si cu asta m-a dat pe usa afara. Cam aceasta este pe scurt parerea mea despre dr. Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_dmn spune:

Buna! Cine stie ceva de doamna doctor Socolov, Iasi? O sa nasc cu ea prin cezariana, deoarece am avut ceva probleme pe timpul sarcinii. Si daca stie cineva cate zile stai in spital la cezariana?
Multumesc!

Mergi la inceput