Campanie de responsabilizare a autoritatilor (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

pentru toate fetele!
LucaLuca,
si eu vreau sa trimit acea petitie catre CNCD, chiar daca dg. meu se incadreaza la infertilitate din cauze hormonale, este imposibil de finalizat acel dosar necesar pentru semicompensare, deci eu renunt sa "beneficiez" de "reducerile " lor.Daca vreti va pot trimite lista cu cerinte ca sa nu credeti ca sunt eu pricinoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Am reusit sa trimit si eu mesaje la cativa candidati.Sper sa primesc si raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Ce bine ca ne mai inmultim pe aici. Mirimir, noi ne-am mai intersectat si pe la pcos.
Scrie aici daca nu e prea mult care sunt cerintele exacte ca sa beneficiezi de compensare. Sau daca e prea mult poti sa scanezi.
Am inteles eu gresit sau se da pentru maxim 3 luni, chiar daca se aproba?
A, si scrie cui ai trimis mesaje ca sa-i poata trece Ioana pe lista, sa nu le mai trimita cumva si alte fete.

Luca, ai dreptate, putine fete de la tara ajung sa-si faca macar analize hormonale. Ce zic eu la tara, ca stiu sigur medici din orasul meu natal(oraselul, ma rog, municipiul) care prescriu polidin ca baza in tratamentele de infertilitate.

Dar nu strica sa intrebam, am vazut ca fetele sunt mai optimiste decat mine, poate-poate aflam niste informatii.
Eu cred ca la medicii de familie sta cheia pentru o evaluare cat mai cuprinzatoare.
In orasele mici cam toata lumea trece pe la medicul de familie pentru o recomandare catre specialist.
Deci ne-ar trebui o minte luminata la minister care sa autorizeze cercetarea asta.
Pentru ei ar fi destul de simplu, un raport acolo in plus, eventual un formular pe net care sa fie transmis de medici si ar avea rezultatele in timp real aproape. Din cate stiu medicii trebuie sa transmita online niste rapoarte la casa de sanatate sau se duc cu cd-ul dar cam toti prefera transmisul online. Deci infrastructura exista.


www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sprijina visul unor oameni de a deveni parinti


Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Si eu ma bucur ca vin fete noi dispuse sa se implice. Mirimir, daca tu ai diagnostic care cadreaza cu respectiva lege, nu la CNCD trebuie sa trimiti petitie, caci nu esti discriminata, ci trebuie sa adresezi un memoriu la - oh, ce bucurie! - Minsterul Sanatatii. Scrie memoriul, in care sa povestesti pur si simplu in ce situatie esti pusa, ce teanc de hartii trebuie sa aduci si prin ce comisii trebuie sa treci si apoi iti caut eu adresa electronica unde sa il trimiti.

La fel, ce spui tu, PSJ, cu statisticile prin medicii de familie, sa facem o cerere oficiala catre dragutul de MS - poate-poate.

Dar eu vreau sa deranjam MS cu investigatia de la CNCD, trebuie sa depunem multe semnalari (desi in principiu ar fi suficienta si una singura, dar vreau sa dam "greutate" problemei), stiu sigur ca astia de la CNCD chiar se duc si investigheaza situatiile semnalate.

Ma gandeam insa sa il reclamam intr-una sau mai multe petitii pe dl. director Pana, personal, pentru raspunsul pe care l-am primis. Fraza celebra cum ca nu suntem atinse de o boala de larga raspandire poate fi considerata discriminare. Mai este vreuna dintre fete care a pastrat in inbox raspunsul de la MS, semnat de dl. director Pana? Sper ca da. Va fi folosit drept dovada, atasat ca fwd la o semnalare. Ideea este ca ministrul se schimba, directorii cam raman, vreau ca, dupa o miniinvestigatie, sa fie muuuuuult mai atent ce ne raspunde data viitoare.

Daca nu aveti obsevatii, maine o sa pun petitia pe un topic separat, sa o vada toata lumea si incepem campanie de mailuri catre CNCD.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nu stiu daca stiti, dar dna Cretu este fe - mi - nis - ta (am despartit cuvantul, pentru ca e victima wordcensorului, nush la ce naiba se considera ca as face reclama), ceea ce face sa participe la multe evenimente axate pe egalitate de sanse &co. Iar de pe blogul sau aflu ca lucrurile evolueaza frumos:

Citat:
saptamana viitoare este conferinta la nivel inalt de la Paris privind Clauza europencei celei mai favorizate. Unul dintre domeniile pentru care incercam sa armonizam legislatia europeana spre nivelul cel mai inalt este si cel al drepturilor sexuale si reproductive, la care se integreaza problema noastra.


Remarcati, va rog: "problema noastra". :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, ma bucur sa va gasesc optimiste si in plina actiune.
Eu, din pacate, duc maaaaaaaare lipsa de timp in momentul asta, dar, daca ma coordonati un pic,poate reusesc sa va ajut cu cate ceva. Spuneti-mi exact ce sa fac, ce trimit si cui si ma conformez
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

....Mai este vreuna dintre fete care a pastrat in inbox raspunsul de la MS, semnat de dl. director Pana? Sper ca da. Va fi folosit drept dovada, atasat ca fwd la o semnalare. ...
Din cate stiu eu raspunsurile au fost primite numai prin posta, scrisorele deci, dar pot fi scanate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Am primit raspuns de la:
-Sever Voinescu
Stimata doamna, va multumesc mult pentru mesaj. Din pacate, nu pot in acest moment sa ma angajez in demersul dumneavoastra din simplul motiv ca alegerile nu au avut inca loc, iar eu nu sint inca parlamentar. Nici nu stiu daca o sa fiu. Daca voi fi ales, va propun sa ne intilnim si sa reluam discutia. Cu consideratie, Sever Voinescu
-Anca Boagiu
Stimata doamna,
Va multumesc foarte mult pentru aceasta propunere pe care o gasesc importanta si destul de urgenta pentru a fi transpusa practic. De aceea va asigur de intreaga mea deschidere si va rog sa reluam legatura imediat dupa 30 noiembrie pentru a scrie impreuna acesta lege. Cred ca ne putem ajuta reciproc in aceasta speta.

Inca o data va multumesc si va urez mult noroc in activitatea dvs.

Cu deosebita consideratie,
Anca Boagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui marrina

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca

....Mai este vreuna dintre fete care a pastrat in inbox raspunsul de la MS, semnat de dl. director Pana? Sper ca da. Va fi folosit drept dovada, atasat ca fwd la o semnalare. ...
Din cate stiu eu raspunsurile au fost primite numai prin posta, scrisorele deci, dar pot fi scanate.




Bun. Cine mai are documentul primit prin posta?

Cristal, discriminato, urmareste topicul pe care o sa il deschid azi, o sa gasesti acolo varianta de text si adresa de trimis.

Marina, buna "recolta" de promisiuni, ii trecem si pe Voinescu si Boagiu la catastif. El e mai rezervat, ea vorbeste chiar de a "scrie impreuna legea". Interesant! Cred ca stiti ca Anca Boagiu are un fiu adoptat.

Continuam!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Luca, multumim pt textul catre CND si pt subiectul special deschis, o sa trimit si eu zilele astea, dupa ce adaptez putin
Eu mai am raspunsul scris primit la petitia catre MS, sper ca si restul fetelor care l-au primit l-au pastrat.
Vreau sa fac si o selectie de informatii pt blogul nostru ref la infertilitatea masculina si eventual, un schelet de articol, cand o sa le am gata, o sa ti le trimit tie, Luca, incerc sa lucrez zilele astea la ele.
Nu uitati ca maine apare articolul in Evz si am inteles ca dupa 10 seara azi apare on line.




Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput