ametesc foarte rau

ametesc foarte rau | Autor: rodicaosoian

Link direct la acest mesaj

fetelor ,de o saptamana am inceput sa ma simnt cam rau,ametesc ,adica simnt cum mi se invarte tot capul si mi se face rau,greata,ma gandesc ca vine de la ameteala
si imi simnt parca ceafa amortita,este o amorteala care parca o simnt tot timpul
din cand in cand ma mai doare capul dar nu foarte rau,dar in schimb parca ma avut o lovitura in ceafa graznica si acum parca se dezmorteste(of ca nici nu stiu cum sa o explic)
si ma simnt fara energie,aceste ameteli ma fac si obosita,daca stau intinsa pe pat ma simnt mai bine dar cum ma ridic totul se invarte cu mine
si acum seara am avut ceva mai mult,mergeam prin casa si de 2 ori ma-m i sa intamplat sa ametesc asa de tare incat era sa cad,mi-am zis ca poare am mers prea tare,si imediat il imbracam pe fiu-miusi am simntit ca imi fuge pamantul de sub piare pt 4-5 secunde
voi ati patit asa ceva?oare ce ar fi?
sa ma duc la medic,?este ceva grav?deja imi este foarte frica
orice raspuns il apreciez
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cel mai bine ar fi sa mergi la dr sa vezi cauza ametelilor. Pot fi de natura diferita si tratamentul e diferentiat. Eu m-am confruntat de cateva ori cu ameteli care in genereal m-au tinut cca 1-2 saptamani. La analize totul a fost ok, dar se pare ca eu am pb cu urechea interna, media, asa ceva.
Am folosit Betaserc (1-3 luni) dar asta tb prescris de dr dupa consult.
Multa sanatate.

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Rodica, din pacate eu nu te pot ajuta cu un raspuns. Insa ma aflu in aceiasi situatie de vreo 2-3 sapt si pana acum nu am ajuns la medic. Si eu am ameteli cam toata ziua, uneori insotite de o usoara senzatie de greata si imi simt capul zapacit si parca am niste furnicaturi in el. Exact cum descrii tu, parca isi revine dupa amorteala, asta e senzatia, tare nasoala. Eu zic ca fie e o circulatie cerebrala deicitara fie e de la tensiune. Cand stau intinsa aceste simptome dispar. Si eu sunt cam speriata si de capul meu am inceput sa iau Spirulina si parca mi-a mai luat din oboseala. Eu si dorm foarte putin noaptea cu multe treziri si ziua alerg dupa cei mici. Tu te odihnesti suicient? Ma mai gandesc la o anemie.
Poate ne mai dau fetele cate un sfat, poate a mai patit cineva asa???

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu ai posibilitatea sa iti iei tensiunea? Cred ca la farmacii ar trebui sa gasesti un aparat de verificat. Si eu am din cand in cand problema asta, dar stiu ca am tensiunea f mica (9 cu 5) iar cand sta sa ploua simt o greutate in ceafa si abia imi tin capul drept, trag a somn non stop, dar chiar daca dorm tot nu ma simt bine. Numai daca beau vreo 2 cafele (cam la 6 ore intre ele) imi mai revin, si calciul si vitamina c dau rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiursulet spune:

Urgent la doctor!
Nici nu mai sta pe ganduri!Avem asa un talent sa ne chinuim acasa punadu-ne tot felul de intebari si facandu-ne probleme singure!
Pot fi o multime de cauze: simple ca o anemie sau complicate cum ar fi vreun hematom pe creier sau vreo tumora.. doamne fereste!Chiar zilele trecute am vazut o chestie din asta pe discovery channel!
Oribil , nu? Asa ca pt. a te linisti du-te la medic!Nu vreau sa te sperii dar pot fi atatea cauze...
Bafta! si sanatate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

multumesc mult de raspunsurii
aseara ma fost foarte ingandurata,chiar am inceput sa plang
si ma-m tot gandit de ce simnt amorteala asta,acum de ex parca nu o mai am in ceafa ,parca este in varful capului,si de mult ma-m gandit daca nu simnt asta ca am fost la coafor saptamana trecuta joi( si de vineri am inceput sa ma simnt rau) si acolo mi-a intins parul cu peria,chiarr am simnti cum ma doare cand era cu peria pe la radacina
dar mi-a fost jena sa zic ceva,doar nu sant singura la care ii intinde parul cu peria si am rabdat.
dicirstea,mi-am luat tensiuneamiecuri si era ok.
mamiursulet o sa ma duc la medic dar aici nu este foarte usor cu medici astia
nu te duci la care vrei tu din prima
primadata va trebui sa ma duc la un generalist si ala va incerca sa ma trateze si imi va lua bani de vreo cateva ori si apoi daca vede ca nu imi merge tratamentul ma va trimite al altul mai specializat
mulumesc pentru raspunsuri



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Buna fetelor,

pornind de la mesajele voastre am postat pe forumul 'clinica virtuala' un mesaj care s-ar putea sa va intereseze.

va doresc sanatate multa

Mariaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Rodica, ce spui tu seamana cu simptomele lipsei de magneziu si calciu. Mai bine ia de la supermarket sau farmacii sau alte magazine specializate pe suplimente nutritive (aici am gasit in Mall) Calciu + Magneziu. Daca se poate sa aiba si D3 si B6 e perfect. Daca nu, macar Ca si Mg. Sinteti intr-o zona calda si umeda (cam asa e pe acolo, nu?), iar in caldura se pierd foarte usor rezervele de Mg mai ales. Si cum au metabolismul strins legat, e bine sa iei si Ca impreuna cu Mg. Chiar daca acum nu e cald, asta nu are semnificatie, pentru ca aceste carente se dezvolta in timp, nu imediat, deci daca tu nu ai suplimentat cu oligoelemente in nici un an pina acum, e normal sa ai manifestari acum.

Editat ca am tastat complet aiurea tocmai numele Rodicai.

Multa sanatate si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Si eu am avut ameteli puternice cam inainte de pasti .A inceput cu o ameteala de vreo cateva secunde,seara,inainte de culcare.Initial m/am gandit ca se datoreaza oboselii,dar in urmatoarea seara s/a repetat .A treia zi,dimineata cand am deschis ochii,toata casa se invartea cu mine,nici nu m/am putut da jos din pat .Sotul meu s/a speriat si a vrut sa cheme salvarea,dar l/am rugat sa nu o faca.Cand am coborat din pat,ca sa merg la baie,am simtit ca nu mai am putere in picioare si imi venea sa vomit.Apoi am sunat o doctorita care mi/a recomandat sa ma duc la urgente.Si m/am dus.Acolo,dupa cateva analize mis/a spus ca e o criza de fiere.Doua trei zile dupa aceea n/am mancat altceva decat ceai de sunatoare cu paine prajita,plus medicamentele pe care mi le prescrisese medicul de la urgenta.Acum ma simt bine.
Deci trebuie sa consulti un medic,ca sa stii despre ce este vorba.
Te salut si/ti doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Siminaf si florinuta va multumec mult pt raspuns
da,asa este clima la noi
sa sti ca ma-m gandit la ceva vitamine dar eu acum iau prenatale (caci vrem sa mai facem un bebe)crezi ca astea nu este suficient?
si acum cred ca am descoperit cauza,astazi mi-am luat tensiune de 2 ori si mi-a iesit 96 cu 51,imi este tare mica
voi ce faceti cand aveti tensiunea mica?cineva mi-a spus sa mananc sarat si sa beau cafea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Incearca pina una alta sa iei si niste fier.
Si bineinteles du-ta la dr.
Multa sanatate.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput