|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Denisa_35
membru incepator

Romania bucuresti (BUCURESTI)
317 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 23/03/2007 : 18:48:40
|
denisa, principiul chiloteilor cu sonerie trebuie sa fie similar cu cel al olitelor si al multor alte gadgeturi. asadar, cand apare un lichid, se inchide un circuit si incepe sa sune/cante etc. ce te-as sfatui eu sa faci, daca nu gasesti: ia o olita cu sonerie, din orice hypermarket (in cora au), scoate deviceul de la ea si foloseste-l cu chiloti normali (eventual intre doua perechi, sa nu intre in contact direct cu pielea. zic si io.. la fel, sunt niste jucarii de la little tikes ce, cand le pui in cada, incep sa lumineze. acelasi device. bafta sa scapati de griji 
Luana si Hora - 14 Mai 2006
poveste io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 27/03/2007 : 13:45:13
|
Eu am divortat recent si inainte am avut o viata destul de nasoala, multe certuri, si micuta a asistat la prea multe scene de scandal si betie de-ale lui tati. La fel ca si la Filofteia, fata are somn profund, n-o pot trezi, nici macar s-o pun pe olita sau s-o duc la wc. Am incercat, dar nimic... pur si simplu, sta pe olita, doarme mai departe. Acum am mai luat un pachet de scutece, asta ne ajunge vreo 2 luni, dar dupa aceea am sa iau chilotei tip scutec si vom incerca din nou cu trezitul noaptea.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|
|