Medici urologi in Cluj

Medici urologi in Cluj | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Servus.
Am un unchi bolnav, are probleme cu rinichii, nu stiu exact ce are, stiu insa ca are sonde si ca face de 3 ori pe saptamana dializa.
Am aflat din auzite ca in Cluj exista o echipa de medici foarte buni, ideea este ca ar vrea sa scape de sonde si sa rareasca dializele, de cateva zile s-a operat de polipi pe vezica...
Exista acesti medici in Cluj?
Poate il conving sa ceara si o a doua opinie...
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu stie nimeni despre ce echipa intreb? VA rog, orice detalii sunt importante.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Eu stiu despre echipa medicului Lucan de la clinica medicala I parca. Este cea de str. Clinicilor din Cluj. Acest medic se pare ca este medic bun si destul de celebru in ceea ce priveste transplantul renal.
Sper ca au fost de folos informatiile.
Mai poti intra eventual pe topicul Cluj rulz de la Prieteni dintotdeauna si sa mai intrebi fetele de acolo detalii despre clinica

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Si eu stiam de dr. Lucan ca e cel mai bun din Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Si dl. dr. Ioan COMAN este un medic exceptional. Il gasiti la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca. Tabacarilor 11, tel. 0264-437049 sau la cabinetul particular de pe str. Str. Traian nr.16, 0264-432374. Este un medic care mi-a salvat de la moarte un unchi bolnav. Multa sanatate.

Tot ceea ce nu ne doboara, ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc pentru raspunsuri, unchiul meu inca este in convalescenta dupa operatia suferita, sper sa aiba puterea sa mearga si la Cluj (este greu sa fii consultat de atatia medici... multe pareri... nu stii ce sa alegi). Eu voi incerca sa il ajut, sper sa fie mai bine.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

buna
: mama mea are nefrostoma adica sonde din rinichi i le-a pus dr Ghervan ( din echipa prof Lucan)de la clinica medical 2 cluj , sa sti ca ar fi bine sa le dai un telefon - stiam ca au incercat experimental un nou tip de operatie prin inghetarea unor organe , si a iesit f bine.poate iti dau dinsii un sfat, poti avea incredere eu ti-i recomand din inima , sunt niste specialisti . e o clinica cu reguli f stricte, nu intra nici un vizitator la bolnavi se pot vedea pe o sala de asteptare special amenajata cu bancute si masute
sanatate multa unchiului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc mult, si unchiul meu are sonde in rinichi... el tot sangereaza si este si cam capos... Sper sa vrea sa ceara si o alta opinie.
Multumesc pentru incurajari.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu stiu sigur ca Luncan e un "macelar" pe prietenul meu l-a imbolnavit cu hepatita c... in clinica lui privata. Incearca la Coman mai degraba sau oricare altul. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si eu as zice dr. coman sau oricine altcineva, mai putin lucan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Acum chiar am nevoie de sfaturi, va rog dati-mi un numar de telefon al doctorului Coman si al lui Lucan, unchiul meu trebuie sa ajunga sa afle si o a doua opinie, i-au scos sondele si are probleme, nu mai poate urina decat cu greu... Vreau sa il ajut si nu stiu cum.
Multumesc,
Nicoleta

Mergi la inceput