Laparoscopie - 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Draga Chislauriana
Dr Micu va fi in Cj numai in data de 12.02.2007.(si eu sunt pacienta lui).Poti sa-ti faci totusi programare la el de pe acum.(la secretara-asistenta).
Oricum e foarte amabil.
Multa bafta.

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, dragelor, vin iar cu o intrebare la voi. Se pare ca in jurul meu am tot mai multe prietene care au probleme in a ramane insarcinate. Cum se hotarasc ca vor sa ramana...hooopaaa...stai ca nu-i chiar asa usor! Una dintre ele a fost diagnosticata, in urma unei eco intravaginale, cu hidrosalpinx pe trompa stanga, parca. Adica trompa e umflata si plina cu ceva lichid. Pana acum nu am mai auzit de termenul asta, am cautat si pe forum si am gasit ceva, dar ce ma mira cel mai tare e: se pot vedea trompele la ecograf? Fie el si intravaginal (sau transvaginal)! Eu stiam ca nu, gresesc?


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura, probabil ca se vede ceva... nu ma intreba cum, ca nu stiu! Am mai auzit pe cineva care zicea ca la hsg i s-a spus ca e "suspecta de hidrosalpinx", a facut laparo si intr-adevar avea... sigur-sigur va sti doar daca face laparo... si cred ca va fi nevoita sa faca, am auzit ca lichidul ala din trompa nu e bun...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia dar ea nu a facut HSG, ci numai ecografie cu sonda intrauterina. I-a dat sa ia o gramada de antibiotice (ca are si anexita, cica), de moare de dureri de stomac.


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Buna fetelor. Sunt in Cluj acum. Am fost la Ginecologie nr 1 unde l-am intalnit p medic. Ne-a spus sa venim la el la cabinet unde am discutat (destul de fugar) despre problema mea. Am fost diagnosticata cu boala polichistica si mi s-a recomandat, din Bucuresti, laparoscopia. Ei bine, dl dr mi-a cerut sa fac mai intai o histerosalpingografie. Am inteles ca aici la Cluj se face cu anestezie locala si m-am bucurat. Dar am cautat pe net si am aflat ca se poate face si in Bucuresti la medsana. Voi ati facut cu anestezie locala aceasta investigatie si daca da, unde? dr muresan mi-a zis ca nu ma opereaza pana cand nu are rezultatele acestei investigatii plus inca unele de sange. Toate bune si frumoase numai ca aceste rezultate ale analizlor de sange pot fi aflata abia peste 10 ceea ce e prea mult pt noi. Nu putem sta atat timp in Cluj (a se intelege aici serviciul plus banii de cazare care nu-s deloc putini). Asa ca drumul meu catre Cluj se pare ca s-a transformat dintr-un scop sigura de remediere a unei probleme edicale intr-o vacanta! :) Cred ca ma voi intoarce la Bucuresti unade am sa fac investigatiile acestea si daca am noroc, s-o indura vreun medic sa vada ce am!

Da, sunt super suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Bombo, n-am cum sa-ti trimit MP (mesaj privat) pentru ca nu ti-ai activat aceasta optiune... da-mi un mesaj cand totul e ok si functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura, scuze, nu citisem cu atentie... nu cred ca se vede la eco...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Katja nu inteleg de ce te-ai dus de la bucuresti la cluj,doar gasesti multe clinici si dr buni in buc.

oricum faptul e consumat ,dar nu-l poti convinge sa-ti faca laparoscopia pt ca ai venit de la multi km si nu te poti plimba chiar asa cum vrea el?

de fapt nici dr MICU nu a vrut sa ma opereze prima data vroia sa-mi faca HSG,dar am refuzat si i-am spus ca ma duc la alt medic daca nu ma opereaza.

LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Lavinia, si ai reusit sa-l convingi? Eu m-am suparta pentru toata faza asta pentru ca inainte de a porni catre Cluj (cam cu 2 saptamani inainte) am vb cu el la tel si l-am intrebat ce am de facut. raspusul a fost: nimic, vino sa te vad! Ok... Putea sa-mi spuna sa vin cu rezultatele de la HSP si celelalte de sange. Aveam, de exemplu facuta prolactina (in limite normale au iesit rezultatele) si i-am aratat-o dupa ce el mi-o trecuse pe lista de analize. Nu mi se pare corect! Puteam sa le fac in Bucuresti si sa vin cu ele direct facute. Asta e! Ne-am hotarat sa plecam catre casa. Nu putem astepta 10 zile ca sa primim rezultatele analizelor. E prea mult. Ne-am luat amandoi concediu, si pe bune ca un concediu, asa, fara nici un scop, facut la Cluj nu era printre doleantele noastre! Am venit aici sa rezolvam o treaba nu sa revad Clujul... Doi la mana, am muncit ca orbetii si eu si sotul inainte de plecare ca sa rezolvam toate treburile la servici si sa nu lasam vraiste. Si trei la mana, amandoi aveam examene azi la master. Ne-am stricat si sesiunea. daca as fi facut interventia nu regretam nici una dintre cele enumerate pana acum. Insa, in conditiile de fata nu e deloc amuant. ne pregatim moral de un drum de 8 ore cu trenul si asta e... Poate reusesc sa faca asta la Bucuresti. Ce alt doctor din Bucuresti imi recomandati ca n-am sa mai aceept asa ceva de la nimeni! din pacate doctorul meu cu care ma inteleg f bine, dl dr Parvu Ioan nu poate face aceasta interventie... I-am zis sotului ca daca nu era facuta interventia cu anestezie totala mi-o faceam singura! asa de chitiita sunt sa rezolvam problemele si sa avem si noi bebicul mult dorit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Katja Draga,
imi pare foarte rau de ce s-a intamplat in Cj. Mi se pare absurd. Ai avut recomandare pt dr asta? sau cum ai ajuns exact la el? Este dureros ca suntem tratati asa. Eu am mai zis o data. Noi nu suntem pt dr decat un numar. Pacientul X din data de...
Eu consider ca ar fi mai indicat sa gasesti un dr in Buc si sa ai incredere in el. Eventual ia de la fetele din Buc un nume si o recomandare si incearca sa faci ce e mai bine pt tine. Fa un cunsiliu de familie si vazi ce decizia luati.
Multa bafta.
Si sa -ti ajute DD sa faci ce e mai bine pt tine.
Te pup,

Bq

Mergi la inceput