cine foloseste flixotide

cine foloseste flixotide | Autor: C.Clau

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu si eu cate tipuri de flixotide exista.Medicul specialist i-a recomandat baietelului meu flixotide de 50 microunitati/2 pufuri unul dim si unul seara,administrat prin baby-haler.Cand am ajuns sa-l cumpar mi s-a spus ca pt baby-haler sunt niste rezerve speciale care se folosesc si ca nu se potrivesc cele de la spray-ul flixotide.Ce stiti despre acest lucru?Tot de la farmacia unde am comandat baby-haler mi s-a spus ca trebuie flixotide pt nebulizare.
Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Noi folosim tot Flixotide 50 Inhaller si tot cu babyhaller deci se potrivesc perfect spray urile la aparat.Uite aici aparatu si sprayul introdus in el:http://new.photos.yahoo.com/lpircalabu/photo/294928804199614410/0http://new.photos.yahoo.com/lpircalabu/photo/294928804199614412/1Flixotide-ul pentru nebulizare este un lichid intr-un mic flacon de plastic o doza unica ce se foloseste in aparatul de aerosoli, in situatii de criza,.Acest tip de flixotide nu se gasteste pentru ca nu s-a mai importat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi am facut rost de Flixotide pentru nebulizator, este insa de 2 mg/ml, inca nu l-am folosit pentru ca ni s-a spus sa mai asteptam. Daca dupa controlul de la inceputul lui februarie ni se spune ca nu mai trebuie ti-l pot vinde (se gaseste extrem de greu, noi am luat 5 fiole de la C-ta si 10 de la Cluj, la concentratia asta poti face 4 sedinte de aerosoli dintr-o fiola). Inca nu iti pot promite nimic. Poate gasesti intre timp...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

clau, eu i-am dat fetitei mele Flixotide 50 mcg si recipientul arata www.rch.org.au/clinicalguide/asthmadevices/pages/Flixotide%2050.htm" target="_blank">asa. Se potriveste perfect la toate inhalatoarele facute de GSK. Noi am folosit si babyhaler si spacer-ul din www.srp.ro/pacienti-sprayuri.html" target="_blank">imagini.

Mergi la inceput