|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 numeioana
am doua minuni

Romania
6392 Mesaje
31 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 12/01/2007 : 18:34:05
|
Se prea poate sa fie sarcina.Eu la fel am patit:la un CM regulat de 26 de zile, am avut incepand cu 3 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa apara rusii, pete maronii inchis.A venit si ziua in care trebuiau sa apara problemele, nimik...am tot asteptat, ma gandeam ca e vreo dereglare, dar iar...nimik, nici pete nici ciclu. In a 4 a zi de intarziere mi-am facut un Clear Blue, si s-au albastrit instantaneu liniutele. deci.....se poate! Bafta multa sa fie cu ochisori, iti tin pumnii. Pentru test, e bine sa mai astepti 3-4 zile, desi se zice ca Clear Blue ar depista sarcina in ziua in care ar fi trebuit sa vina CM.cE TEST AI FACUT?
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole 12+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
ami_79
membru incepator
 Romania, Iasi
103 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 13/01/2007 : 23:15:58
|
quote: Originally posted by ami_79
Dar daca in ziua 14 mi-a aparut o scurgere, cand maronie, cand bej, cand rosie, ce poate fi? Mentionez ca am un ciclu total haotic, cand e de 60 zile, cand de 15...
La un CM regulat, de 28-30 zile, m-as hazarda sa spun ca scurgerile de care vb se pot datora ovulatiei, mai ales daca sunt insotite de dureri, intepaturi, discomfort ca la ciclu... insa in cazul tau, la un cm atat de neregulat, cu siguranta medicul te va lamuri despre ce este vorba, unde se impune o vizita. Pupici si iti doresc sa iti fie bine.
bebika 12+
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
ami_79
membru incepator
 Romania, Iasi