permanent la par

permanent la par | Autor: SilviaPop

Link direct la acest mesaj

fetelor, am o intrebare care o sa vi se para stupida, probabail, dar eu chiar nu stiu cum sta treaba. am parul drept si fara volum. ma stradui sa-l fac sa arate mai normal ca daca il las cum vrea el sta lipit de cap. ma chinui si dorm noaptea cu niste bigudiuri mari din burete, ca ziua sa aiba niste bucle mari, un fel de onduleu care dimineatza e mai pronuntat, seara e foarte amplu. bineinteles..tone de fixativ. per ansamblu e mare chinuiala si arat... nesatisfacator. o)] mi-am amintit ca inainte de '89 , femeile se faceau permament. mergeau la cofor, le dadea cu o solutie si erau oitze mult timp, fara batai de cap sa-l intretzina.
si ma gandesc: oare merge sa ma dea cu solutia aia dar sa-mi faca bucle ample? mai exista pe piatza solutia aia sau daca intreb la coafor se vor uita patrat la mine?
e viabila ideea de a obtine cumva o coafura gen mihaela radulescu dar care sa tzina si dupa ce ma spal pe par?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Stiu ca permanentul iti strica parul foarte tare,da m-am facut si eu la tinerete de vre-o 2 ori si de fiecare data am plans si mi-am taiat parul .Solutia de permanent in sine nu este prea buna.
Nu stiu cum se coafeaza Mihaela Radulescu dar sunt sigura ca are pe cineva ca ii aranjeaza parul in fiecare zi.
In Canada se face permanent spirale care iese tare frumos , dar trebuie sa ai parul foarte lung pt asta am inteles ca firul de par sa fie cel putin 35 de cm (daca nu ma insel),daca este prea scurt risti sa nu iasa.
Iar raspunsul la intrebarea ta despre bucle ample daca folosesti solutia nu cred ca merge .
Eu nu sunt specialista oricum e doar o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Nici eu nu sunt pentru permanent. Iti vei distruge parul.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Aveam si eu o dorinta ca a ta...Numai ca am tot intrebat pe la saloane si mi a zis ca nu se poate face permanent pt bucle ample. Se face permanentul normal, dupa care trebuie sa ti-l pui tu acasa pe bigudiuri mari, ca sa iasa acele bucle largi. Ideea e ca fiind permanent, tine mai mult, decat pe un par obisnuit. Dar chinuiala e aceeasi si parul deteriorat...Asa ca eu una am renuntat la idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Trebuie sa va contrazic la faza cu deterioratul parului....da se intampla la o coafeza care nu face treaba bine si depinde si de solutia folosita. Eu imi fac singura acasa permanent din cand in cand.....si pot spune ca de multe ori mi-a stopat caderea parului si, eu avand un par destul de gras, m-a scapat si de problema asta.
Ca sa nu ies "oaie" am niste bigudiuri groase cam cat degetul mare...stiu ca pe la coafor nu prea folosesc si nu inteleg de ce.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

si eu m-am facut permanent si am plans. iar imaginea aia cu permanentul cret se asociaza in mintea mea tantiilor alea comuniste. si mie mi s-a promis permanent larg si nu a iesit si mi-a stricat parul f rau. si era salon cu pretentii. mare risc permanentul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Trebuie sa va contrazic la faza cu deterioratul parului....da se intampla la o coafeza care nu face treaba bine si depinde si de solutia folosita. Eu imi fac singura acasa permanent din cand in cand.....si pot spune ca de multe ori mi-a stopat caderea parului
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze



Este prima data cand aud ca permanentul ajuta la stoparea caderii parului...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ba eu am permanent, pe bigudiuri mai mari si sta chiar fain
parul nu e cret deloc, e un pic ondulat si cu volum
a stat cret o sapt, pina la prima spalare, apoi s-a aranjat bine de tot.
important e ca parul sa fie natural, nu vopsit cind il faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sora sotului meu e stilista aici si am intrebat-o ce parere are sa imi faca un permanent. Raspunsul: nu imi recomanda pt ca oricum strica parul.


BINE AM VENIT IN EUROPA



"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

am gasit singura raspunsul si vi-l spun si voua. culmea e ca de la mama mea :) acum multi ani am locuit un timp in tg-jiu. acolo era un hair style-ist, ca sa nu-i zic coafez, lucra la un coafor de la un hotel parca, langa parc, avea un frate geaman cica.. si era expert. veneau la el vedetele de pe vremea aia, din toata tara. si-a facut si mama si a fost foarte multumita(eu eram cam mica sa observ). zicea ca punea parul pe niste bigudiuri mari dupa ce il dadea cu solutia aia. dar solutia nu era pura ci o amesteca cu altceva ca sa nu arda(aici e smecheria - ca nu stiu retzeta) iar dupa ce o tinea un timp "la borcan" incepea sa pieptene mult parul, pana se intindeau buclele(actiona "la cald") si ramanea doar usor ondulat si cu volum. dupa aia il tundea. cica 2-3 luni parul statea superb,dupa aia incepea sa se pleosheasca..mai si crestea, etc.
DECI: puteti sa testati coafezele daca sunt bune sau nu; daca nu cunosc metoda asta...nu va dati capul pe mana lor
Problema e unde gasim un specialist din asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

buna silvia.. daca gasesti pe cineva care sa iti faca parul asa.. sa mi-l spui si mie (pt urmatoarea vizita acasa). Merci.

Mergi la inceput