|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 andreeaben
membru junior

Romania romania
537 Mesaje
5 Prieten(i) |
Trimis la - 11/01/2007 : 18:51:30
|
vaccinul de la 2 luni. buna seara.sunt mamica lui andrei si in curand facem 2 luni,mai precis in 19 ianuarie.trebuie ,asadar, sa fecm vaccinul-trivaccinul.am inteles ca poate da tot felul de efecte-febra f mare,eritem local,durere.mi s-a spus ca ar exista in farmacie un echivalent al trivaccinului,care se numeste PENTAXIN(M)nu stiu exact cum se scrie,care nu ar avea efectele secundare mai sus mentionate.nu stiu daca e adevarat ,nu stiu daca merita sa-l iau pt cae f scump cam 2 milioane-parca si doar prin comanda mi-l aduce.doctorita pediatra s-a cam "umflat"cand i-am zis ca am auzit de varianta asta si mi-a retezat-o mai taios :"ce? crezi ca ala nu da reactii adverse?treaba ta!fa cum vrei!"s-a intors cu spatele si si-a vazut de treaba mai departe. va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra.cum a fost dupa vaccin,ce trebuie sa respect inainte si dupa vaccinare,ce sa administrez in caz de febra mare? am inteles ca si fenobarbital,local pe piciorus ce ati pus?cam tot ce va amintiti de la acel moment ma va ajuta! multumim frumos si va dorim multa sanatate si bebei mari si frumosi! pupici de la Andreea si bebe Andrei | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
Trimis la: - 11/01/2007 : 19:44:48
|
Andreea noi am facut vaccinul de la stat, ala gratuit, se numeste Tritanrix. N-am avut nici o problema dupa el, nici durere, nici macar o zi de febra, nimic. Asta cu vaccinul ala de 2 mil e mai bun decat asta gratuit mi se pare o chestie pur comerciala, n-are nici o explicatie. Dupa vaccin i-am dat cu Tonifor (unguent) pe locul unde a intepat-o, n-a facut galma, n-a durut, ptr febra, desi n-a avut mai mult de 38, i-am dat preventiv..Nurofen, 3 zile. Fenobarbitalul e doar ptr convulsii, sau febra peste 39. Stai linistita ca va fi ok
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) pozici la 1 anisor, Revelion 2006 povestea nasterii Mirunei filmuletze poznase 1 si 2 filmulet aniversar
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|