|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
Ana_Alx
2 bibii !

Romania,
855 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
elenita
nou venit
 USA,
94 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Liuda
O vreau pe Messa inapoi!

Romania, Galati
1932 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
criss68
membru junior

Romania, Iasi
600 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 12/12/2006 : 20:05:25
|
Eu voi purta sigur burtiera, mai ales daca ma vede cineva, dar cred ca si pentru mine sa nu ma vad. Pana aum am vazut doar doua burtici a doua zi dupa nastere si aratau oribil, mi-au ramas pe retina pentru toata viata (acum sunt niste mamici super, fara pic de burta, deci nu conformatia e de vina). Burta se retrage de la sine cu sau fara burtiera, la unele mai repede, la altele mai greu. Totusi in caz de cezariana efectul de moment se pare ca e f bun, din experienta celor care au purtat spuneau ca e o senzatie tare naspa cand dai jos burtiera. Se pare ca se si vindeca mai repede. Eu sincer imi pun un brau, pentru ca chilotii aia cu burtiera super scumpi, triumph sau mai stiu eu ce, pana ii dai jos sa te duci la baie faci pe tine, sau oricum te ia cu toate caldurile. O sa-mi iau si asa ceva pentru perioada dupa spitalizare, sa zicem and ies din casa (daca o sa am timp de asa ceva) ca sa se aseze bine hainele pe mine. Eu am un brau pe care il purtam pentru durerile de spate, deci e marimea dinainte de sarcina - sper sa-mi vina si atunci.
V-am impartasit doar o parere, fara sa am experienta proprie. Dar experienta mea va fi CU burtiera, in orice caz.
criss 34+ cu Ligia
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
aventura
membru junior

Romania, Bucuresti