Sexul fara orgasm

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ryncyu spune:

cind eu si sotul meu nu eram casatoriti faceam deseori dragoste dar dupa casatorie ,el a inceput sa nu prea vrea (des)dar pentru ca nu ramin insarcinata a inceput sa vrea mai des dar din dorinta mai mult pentru ca vrea copii si de 8 luni nu putem reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Poate o sa sariti la mine in cap sau poate o sa aruncati cu rosii, insa nu sunt de acord cu ideea ca nu poti avea orgasm decat daca esti implicata emotional. Categoric nu.
Si da, cred cu adevarat ca intr-adevar, barbatul trebuie sa stie sa aduca o femeie la orgasm, insa si ea trebuie sa fie dezinhibata si deschisa la a i se produce orgasmul.
In plus, sa fim seriosi, e vorba in atingerea orgasmului si de potrivirea fizica. Si atat. Ca iubim, nu face decat ca sentimentul de aparteneta de un om sa creasca puterea sentimentelor, nu a orgasmelor.
Eu asa cred.
Poate sunt eu mai truli... dar asta este ceea ce cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Speranta, eu sunt de acord cu tine.



"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Am vazut certuri,argumente strong ca asa e mai bine,asa e mai rau,etc....Eu raman la aceeasi parere ca daca vrei poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

cand mi se pare viata mai neagra intru pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

...Sexul fara orgasm e ca nunta fara lautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianda

...Sexul fara orgasm e ca nunta fara lautari!

sint de acord cu tine mianda

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

se dezbate subiectul asta de ceva timp si nimeni dar nimeni nu se risca sa dea un exemplu concret!ma risc eu nu ca sa fac pe atotstiutoarea ci pt ca mi e efectiv mila de fetele care nu au gstat niciodata din placerea unui orgasm si nu spu asta cu superioritate pt ca eu m am chinui vreo 2 3 ani sa l am
mi am inceput viata sexula devreme cu sotul meu care era un pic mai experimentat decat mine repet eu eram virgina.nu simtem nimic decat faptul ca il iubesc si mi place sa ma <<iubesc>>cu el in fiecare seara!era o periada in care el era obsedat de faptul k eu nu aveam orgasm si incerca tot ce e omenesc posibil de la pozitii ciudate si incomode pana la <<pupici prin alte zone>>nu stiu cum sa i zic dar stiti la ce ma refer!
pana intr o seara fericita cand mi am dat eu seama k dak el nu poate pot eu si in timpul actului m am <<urcat >>pt prima oara sus!si....VICTORIE!a fost asa puternic incat nu am ami fost in stare de nimic!si de atunci asta fac de fiecare data nu am orgasm in nici o alta pozitie chiar dak am incercat dar e bine si asa!
deci incercati k nu aveti nimic de pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Buna tuturor! Nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu un pic....

Well,sunt una dintre "fericite"! Am orgasm aproape de fiecare data cand am contact sexual,dar nu pentru ca pica din cer,ci pentru ca vreau sa am,deci "muncesc" pt el. Conteaza foarte mult comunicarea intre parteneri, sinceritatea... O data ce esti cu sotul/partenerul tau in pat,incearca sa lasi inhibitiile la o parte si,daca trebuie,invata-l,spune-i ce-ti place si ce nu.
Nu cred ca e vina barbatului in totalitate. Educatia primita, inhibitiile,subiectele tabu au un important aport in lipsa orgasmului la unele femei.... Mimarea orgasmului (pentru a-l face pe el fericit) te va lasa pe tine nesatisfacuta si ii vei transmite lui mesaje false...el va crede,saracul,ca a facut ce trebuia....si,uite asa,data viitoare va face la fel,sa fie sigur ca te "satisface".
Pentru multe dintre noi,inainte de toate,mult mai importanta ar fi cunoasterea de sine....relaxeaza-te,mangaiete-te singura,incearca sa afli ce iti place si ce nu....masturbeaza-te!

Nu sunt "specialista in orgasme",imi spun doar parearea....am o sexualitate foarte puternica,imi place si traiesc din plin fiecare act sexual,al meu obisnuieste sa spuna ca sunt mai rau decat un barbat cateodata si ii place la nebunie! Imi place sa dau,dar si sa primesc...daca nu primesc,IAU !

Pupici si o viata sexuala satisfacatoare la toate!!!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dave_ady spune:

Well, eu nu fac parte dintre "fericite" si nici nu o sa fac vreodata.
Oricum, reteta e simpla, cred. Daca tii neaparat la orgasm si tot ce faci e facut strict din punctul asta de vedere, pentru ca trebuie, ai toate sansele sa nu il obtii. Daca pur si simplu iei momentul, te bucuri de el, lasi la o parte griji, probleme, nemultumiri, retineri, blocaje sau orice altceva, daca faci totul pentru celalalt si te bucuri sa primesti totul, probabil ca si multlaudatul orgasm va veni de la sine.



Mergi la inceput