PRAJITURI - VERONICA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, imi dati si mie va rog reteta salamului de biscuiti
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Olim, uite aici reteta. Retea originala este www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9314" target="_blank">aici

SALAM DE BISCUITI-(luata de pe culinar cu modificari)


Ingediente:

1 kg biscuiti sfaramati cu mana
250 ml lapte
3 linguri cu cacao
7 linguri cu zahar
250 g unt
1 fiola cu esenta de rom
2 fiole cu esenta de vanilie
500 g rahat taiat cubulete



Se pune laptele, zaharul si cacaoa intr-o craticioara. Cand a inceput sa fiarba se pun 3 linguri de rahat. Dupa ce s-a topit un pic rahatul, cam 8 minute lasat pe foc, se adauga restul de rahat.(io l-am pus tot odata).
Se mai lasa 5 minute sa fiarba si se ia de pe foc. Cand s-a racit un pic se adauga untul. Amestecul asta se pune peste biscuiti. Se adauga esentele (io am pus 2 vanilie si 1 rom)
Am amestecat bine compozitia. Se pune jumatate din compozitie.
Se aduce la forma unui salam, la fel se procedeaza si cu celalat.
Din compozitia asta ies 2 salamuri.
poza aici


de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

multumesc mult .dupa cate vad esti buna gospodina.,vreau sa te urmezmaine o incerc si eu,unde nu ma descurc pot sa apelez la tine nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gabrielle, cu ce pot te ajut, sigur ca da.


de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

nam inteles ,dupa ce se raceste blatul ,se taie ? pun peste fineti cele 2 creme ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

gabi, blatul nu se taie. Se raceste doar.
intai il ungi cu fientti, strat subtire, apoi pui crema galbena din budinca, dupa acea compozita de biscuiti, apoi crema maro(cea de budinca in care ai pus cacao si nuca) si in final frisca

id de mess:
szamcsekv

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

ok ,am bagat la cap maine imi incerc inteligenta .cred ca -i super buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Hildegard multumesc pentru reteta.Am sa il fac asta seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

veronica cati ani ai?esti ff talentata sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

gabi, mai termina cu laudele io invat in continuare. Pe mine nu ma invata nimeni nimic....ci numai criticiAccept sfaturi de la cei mai talentati ca mine si de la oricine. Imi place sa fac schimb de idei, retete. Doamne, sincer ...sunt nebuna sa fac prajituri, sa experimentez. Oare unde oi ajunge cu pasiunea asta???

In 5 februarie fac 30 ani...deci chef mare ca schimb prefixul

numai bine.....

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput