branza topita facuta in casa

branza topita facuta in casa | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Stiti cumva o reteta de branza topita? Eu stiu una dar e destul de complicata. As dori sa incerc si altceva.Uite reteta:Se ia un bulgare de branza de vaci, si se topeste intr-o oalka de teflon impreuna cu o lingura de margarina. Dupa ce lasa zer si il inglobeaza la loc, se ia deoparte si se pune o linguita bicarbonat. Se amesteca bine (compozitia se umfla) pana revine la dimensiunile originale. Se pune iar pe foc, se amesteca putin si apoi se pune smantana, cat doresti.(depinde cum vrei sa iasa branza: mai moale sau mai tare). Iar se invarte pana se inglobeaza smantana topita, se pune sare si vredeata sau orice altceva , dupa gust. Se pune intr-o forma, la racit.Gata.Ce ma enerveaza, e ca trebiue invartit intr-una, timp de aproape o ora. Totusi e buna si o fac mereu.Stiti voi una mai usoara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cauta la acelasi topic, dar in urma, ca am dat eu o reteta foarte buna de branza topita facuta in casa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Uite, reteta este la pagina 19.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Merci, m-am uitet.Am facut ieri branza dupa reteta mea, si a iesit bestiala! Am sa o incerc si pe a ta, data viitoare. (nu trebuie invartit mult, nu?)Oare cum o fi cea cu oua?Ai incercat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu am incercat-o pe cea cu oua, dar mai am timp!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu inteleg, un bulgare de branza de vaci, de care? telemea? dulce?
Si va rog din suflet, dati-mi si mie linkul cu cealalta reteta de branza topita, ca nu o gasesc!
Multumesc mult!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79866

Era la pagina 19 al topicului.

Eu am incercat de multe ori reteta asta si mi-a iesit la fel de buna.

Pofta buna si voua!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Miria merci mult!
Dar revin cu intrebarea: ce fel de branza de vaci? gen fagaras sau telemea?


J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Branza gen Fagaras. adica, branza de vaci proaspata, cu cat este mai untoasa cu atat iese mai buna.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Miria Cristina multumesc mult de tot, o sa fac si eu reteta cu unt ca nu vreau sa-i dau Carlei margarina.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput