Agapornis -inseparabili

Agapornis -inseparabili | Autor: miruta

Link direct la acest mesaj

Buna!Imi cer scuze dar n-am gasit pe nicaieri vorbindu-se despre papagali ( doar despre pisici si caini).Eu am un agapornis caruia ii acord mare atentie .Voi ce le dati de mancare , ce vitamine folositi ,cum il invatati sa vina fara frica langa voi?Eu ii dau in general mancare speciala de la Parocchetti si cam atat .Nu vrea deloc sa manance fructe ( doar marul il marunteste si apoi il arunca , nu il mananca ), morcov nici atat .Mi-a zis cineva ca exista niste vitamine de se pun in apa pentru penaj( mi se pare ca s-a cam decolorat) dar nu am gasit nicaieri .Am vazut pe la tv niste agapornis foarte jucausi dar al meu , daca nu-l scot eu din colivie ,iese foarte rar - si are tot timpul colivia deschisa .Nu vine langa noi decat atunci cand ii este foarte foame si nu mai are ce-i convine in colivie .Voi cum procedati ? Sa fie vreo problema cu al meu ? As vrea sa-i iau o fetita , poate tocmai asta sa fie problema :se simte singur?

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Chiar nimeni , nimeni ? Nu se poate............


Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna, si eu am agapornis (am aflat dupa indelungi cautari cu ce specie m-am procopsit). Treaba e ca si al meu e speriat si e inca singur.
Nu pare deloc sa se domesticeasca, ba mai mult l-am scos de doua ori din colivie cu niste manusi verzi de gradina (din plastic) si s-a shocat rau de tot!!!
De atunci nu mai vine la mancare din mana nici in ruptu capului..
Habar n-am cum sa-l imblanzesc , iar dimineata face un zgomot infernal. Eu sper sa se imblanzeasca, dar nu sunt semne:(
In privinta mancarii, eu i-am luat cam ce am gasit pe aici pentru papagalii mari si al meu mananca fructe, dar nu pot spune ca se omoara.
In schimb isi face baie si atunci e tare dulcic, are o freza dupa baie.


Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput