Gelatina pentru prajituri.

Gelatina pentru prajituri. | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza si pemine cum se prepara gelatina pentru prajituri?
Am vazut ca este si praf si foitze.
Multumesc mult de ajutor!

Cu mult drag, Nana.


Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creola132001 spune:

Eu folosesc gelatina ptr in special creme.
Praful de gelatina il pun la inmuiat in lapte, suc de fructe sau apa - depinde de tipul prajiturii pe care o fac. Dupa ce se inmoie, si creste in volum, o pun la incalzit - alaturi de restul cremei, la foc potrivit ptr cateva min. Nu foarte mult ca isi pierde din proprietati. Dupa ce o las sa se raceasca la temperatura camerei pun crema in frigider si de prinde f bine.
Daca folosesc gelatina ptr ornat tortul nu o mai las la inmuiat, doar amestec gelatina cu suc de fructe sau apa si dupa ce fierbe cateva minute, ornez tortul cat mai repede ptr ca se intareste destul de repede. Din cate am observat are alta compozitie decat gelatina ptr creme.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
Mariana

Mergi la inceput