Op. de varice....in sfarsit, am facut-o!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

Buna Werro,

Consultatia costa parca 350.000 lei (daca nu apartii de policlinica respectiva). In rest, am postat mai sus cam care sunt contributiile. Despre dr. Ciubotaru nu stiu sa-ti zic decat ca dupa ce am iesit eu din op., cand stateam in pat, a zis cineva ca a auzit ca el nu prescrie tratament dupa op. Dar eu, personal nu am auzit asta, asa ca nici nu vreau sa scot eu vorbe. Poate ca chiar prescrie, dar nu apucase inca sa o faca. Noi, la dr. Zamfir am primit reteta inainte de op. Mai mult, nu stiu nimic. Va mai tin la curent cu evolutia mea. Abia astept sa-mi scoata luni pansamentele.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

Buna fetelor!

Luni am fost la control si mi-a dat jos bandajul. Vreau sa spun ca piciorul arata destul de bine, chiar mult mai bine decat m-am asteptat. Am vreo 45-50 de incizii, de 5 mm, fine. Unele dintre ele inca nu s-au vindecat, au inca cruste (de fapt, majoritatea). Cred ca am si o vanataie in spatele genunchiului (spun "cred" pt. ca piciorul este f. colorat de la violet de gentiana, ca nu l-am spalat inca (nu am avut voie ). E posibil sa ma fi lovit acolo, nu stiu. SWper sa treaca repede.

Am si eu o intrebare, daca a mai facut cineva op. asta (sau poate asa se intampla la orice op.): la unele dintre taieturi, la apasare se simte cava tare, ca un gogoloi. E posibil sa fie cusatura?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga nicoki, si sora mea a facut acu cativa ani aceasta operatie. nu i-au ramas deloc urme. insa varicele au mai aparut, nu in acelsi loc insa au mai aparut. comparativ cu ce avea pe picioare nu se compara cum arata acum. ea s-a operat la dr. Angelescu cel care a inventat si metoda , tot pe Str. Washington. Dr. Ciubotaru i-a fost invatacel asa ca am incredere in el. ar trebui sa fac si io operatia asta pt ca e ereditar si mi-au aparut si mie pe un picior. nu stiu ce sa fac? sa le operez inainte sau dupa nastere pt. ca acum imi doresc un copil. am auzit ca mai bine se opereaza dupa nastere. nu stiu............poate stie cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Buna,
Si eu sunt foarte interesata de aceasta operatie si tooot aman... nu stiu ce astept!
Zi-mi te rog de cand te-ai dus la control, la cat timp te-a programat pentru operatie? Asa ca sa-mi fac o idee!!!

Oricum, este ptr prima oara cand citesc niste detalii atat de amanuntite....... asa ca nu pot decat sa-ti doresc refacere usoara si...multe multumiri!

Eu cochetam cu ideea ca o sa ma duc la Proestetica (am vazut site-ul si am tot auzit de drul. Jianu ca e bun), dar problema este ca nu stiu scorurile de acolo......... e clar ca cu mult mai mult decat ai dat tu.

Eu acum multi ani, am fost chiar la drul angelescu, ce ma programase peste vreo 2 ani. Va dati seama ca n-am mai ajuns (asta se intampla prin 1997).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Chiar acum o ora am vorbit cu prietena mea de aici, care chiar azi s-a operat de varice....si acum dau de subiectul cu aceeasi tema. Ei i-au facut anestezie generala si se simte bine. Ea a mai facut acum 10 ani operatia la ambele picioare si varicele au reaparut, din pacate. Si eu sunt interesata de subiect, mai ales acum, dupa ce am nascut...Acum cativa ani buni m-am dus si eu la clinica de pe str.Washington si m-ar fi programat dupa un an si jumatate, asa ca am renuntat. Insa am inteles ca au medici buni si fac treaba ok. Sanatate la toata lumea !

Carmi


Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetelor.
Impresii din Canada. Eu aveam o vena superficiala de cand ma stiu. Ei dupa sarcina s-a transformat in varice. Nu mare dar culmea foarte dureroasa. In urma consultatiilor am decis sa merg pe scleroterapie, nu operatie. Am facut deja prima sedinta, mai am vreo 3-4. La fiecare imi trage vreo 4 intepaturi si-mi introduce un ser in vena. Doare nu asa cum ma asteptam ca e floare la ureche. Ma invinetesc rau dupa dar deja vad cum "dispare". Sper sa iasa bine si sa ocolesc o operatie. Fiecare sedinta costa 50 CAD ca nu e acoperit de asigurare.
Si da si la mine e genetic- mama a avut destul de urate si a fost operata. Vorba cuiva, ii arata piciorul ca dupa bombardament.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia30 spune:

Buna! și eu m-am operat acum un an tot pe str.Washington la CMDTA, mama mea s-a operat tot acolo,la ea este mai grav si putin probabil sa se rezolve chiar si cu mai multe opratii. Eu am ajuns sa ma operaz in urma unui ,,accident" mai bine zis dupa o baie cam fierbinte mi-a aparut sub glezna stingă pe partea exterioara, o umflătura de marimea unei nuci mai mici, pe moment am crezut că mi s-a rasucut un tendon și am facut marea greșeala sa masez locul, moment în care am spart efectiv vasul de singe, a doua zi de dimineață aveam piciorul vînăt (toată laba piciorului) și tocmai atunci am realizat ce se întîmplase de fapt. Așa am ajuns la operație știind de la mama mea unde mă pot duce am mers direct la CMDTA - flebologie. \Eu nu sunt grasa ( 51 kg./1,69 înălțime - 37 ani) dar cred că este ereditar deși la mama nu au aparut așa, ea fiind și grasa înca din tinerețe a avut cu totul alta evoluție.
Și acum fac tratament, nu știu daca pot spune cu ce medicament, dar cine s-a operat știe ce i-a prescris dr. dupa operație, eu va trebui să iau mai tot timpul de acum încolo. Necazul mai mare este ca sunt și fumatoare și nu ma pot lăsa, asta îmi îngreuneaza circulația și cred ca mai tîrziu voi avea și artrită (știu voința conteaza, dar la stresul în care trăim voința este înfrîntă). Sa revin la varice, nu mă simt extraordinar după operație, dar cred că fara ea ar fi fost mult mai rau. La celalalt picior nu știu daca mă voi mai opera deși dr. spune că ar trebui, poate ca dacă iau tratamentul cum trebuie nu vor mai evolua,așa spune medicul de familie, acum nu sunt prea rau, aproape ca nu se vad, doar mă deranjează la oboseală.
Pe altădată. EMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viori spune:

As dori sa ma operez de varice dar as prefera metoda cu laser.Unde ma sfatuiti sa merg si daca stiti ceva despre ea spuneti-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Buna fetelor,

Stie careva dintre voi un medic care opereaza varice dar din Iasi? Mama mea trebuie neaparat sa ajunga la un medic dar din pacate nu cunosc pe nimeni si nici nu stiu la ce spital sa merg cu ea.
Multumesc mult!


Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Chiar nimeni nu ma poate ajuta????????????


Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput