Toate forumurile Timp liber pentru minte, suflet, trup si ochi  Sufletul credintei

Acatistul SF. ANTON

Citeste acest subiect pe forumul nou apasand aici(1 vot)
Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 2

irlandeza
irlandeza


 Ireland
5620 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Trimite mesaj Yahoo lui irlandeza Adauga semn de carte la mesaj Trimite irlandeza un Mesaj Privat  Reply with Quote

Acatistul SF. ANTON

Am nevoie de acatistul Sf. Anton , stiu ca numai catolicii il au. Am intrebat la bis. ortodoxa si noi nu-l avem.
Cine poate sa-mi spuna unde sa-l caut pe net ? Eu nu sunt in Ro. si aici nu gasesc , si am nevoie de acatist pana la sfarsitul saptamanii.
Va rog , ajutati-ma !!!!
Multumesc.

Noi 2 singurei
      (0 aproba) (0 dezaproba) |
thetrekker
thetrekker


 Romania,
4 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luithetrekker Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Nu stiu daca asta vroiai, dar uite o rugaciune ce se spune in timpul postului Sf. Anton:

"Ma abandonez sub protectia Ta si, ca dovada a credintei si iubirii mele nelimitate in Tine, ofer aceasta lumanare ce va arde pentru Tine in fiecare Marti.
Consoleaza-ma, te rog, in toate dificultatile mele, in imensa mea singuratate si alina-mi ranile si durerea in casa Tatalui nostru Ceresc, Salvatorul nostru!
Te implor sa intervii in fata lui Dumnezeu pentru mine si familia mea, ca noi intotdeauna sa iL pastram pe Dumnezeu in sufletele noastre si ca Dumnezeu sa ne dea dupa nevoile noastre!
Te implor, Dumnezeul meu, Sfinte Antoane de Padova, sa ai infinita mila in ce priveste favoarea pe care o cer:
Te rog, ajuta-ma sa trec peste toate dificultatile pe care le am acum la picioarele mele!"
Se spune de 3 ori Tatal Nostru, 3 Ave Maria si 3 Glorie Tatalui Ceresc.
Sper sa-ti fie de ajutor!
Mergi la inceput

Happiness_4_us

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru dianaDonator Bazar, Caseta cu bijuteriiDonator R. MoldovaDonator AndreiDonator  Mos Nicolae 2011
 Romania
7083 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiHappiness_4_us Adauga semn de carte la raspuns Trimite Happiness_4_us un Mesaj Privat  Reply with Quote
Cred ca asta este:

Preamarite sfinte Antoane, tu care niciodata n-ai respins vreo rugaciune celor ce ti s-au adresat, asculta si glasul meu smerit si implineste cererea pe care ti-o prezint astazi; prin ravna pe care o aveai pentru slava lui Dumnezeu, prin dragostea inflacarata fata de aproapele care te indeamna sa-i dai ajutor scapandu-l de orice fel de stramtoare si primejdie, prin dragostea pe care o aveai fata de Isus, care te-a rasplatit aparand in chip de Prunc in bratele tale, prin devotiunea ta fata de Preasfanta Fecioara Maria, prin puterea acordata tie de Dumnezeu ca sa dobandesti necontenit haruri acelora care se indreapta catre tine, astfel incat prin mijlocirea ta se regasesc lucrurile pierdute, se reamintesc cele uitate, orice lucru incredintat tie iese la bun sfarsit si toti care alearga la tine se bucura de mijlocirea ta, obtine-mi de la Dumnezeu harul dorit. Inima mea sa gaseasca mangaiere si, plin de multumire, sa inaintez cu mai multa voiosie pe calea mantuirii. Amin.
( Se recita Tatal nostru...., Bucura-te Marie...., Slava Tatalui....)

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!


"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mergi la inceput

Happiness_4_us

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru dianaDonator Bazar, Caseta cu bijuteriiDonator R. MoldovaDonator AndreiDonator  Mos Nicolae 2011
 Romania
7083 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiHappiness_4_us Adauga semn de carte la raspuns Trimite Happiness_4_us un Mesaj Privat  Reply with Quote
Mai am si rugaciunea asta la Sfantul Anton, rugaciune pe care eu o spun in fiecare seara:

Sfinte Antoane cel mare de Padova, sfant al minunilor, ocrotitorul plin de iubire al sufletelor noastre. Cu inima coplesita de amaraciuni, la cine as putea sa alerg sa redobandesc pacea pierduta daca nu la tine? Cata incredere ar trebui sa am in tine pe care toti il numesc sfant al minunilor?
In afara ta cereasca in care Dumnezeu te-a asezat ca sa-ti rasplateasca virtutile tainice, vei putea oare sa ierti facand minuni? LUmea isi uita prietenii cazuti in nenorocire, tu esti insa statornic si in timp de rastriste, mai tare impartasesti bucuriile tale celor devotati facand minuni. Te rog Doamne, si aici spui pentru ce te rogi, iar daca am pacatuit cu ceva, te rog Doamne sa ma ierti. Te implor scoate-ma din aceasta stramtoare, vezi cum sunt obosit sub povara necazurilor ce ma apasa si a ispitelor ce ma incearca, nu vad in jurul meu decat intuneric si deznadejde. O raza de speranta gasesc in puternica ta protectie si nemarginita bunatate.
Tatal nostru...

Sper ca te-am putut ajuta.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!


"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mergi la inceput
irlandeza
irlandeza


 Ireland
5620 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiirlandeza Adauga semn de carte la raspuns Trimite irlandeza un Mesaj Privat  Reply with Quote
Mersi fetelor.Sper sa-mi ajute.
Eu stiam ca acatistele sunt mai lungi.

Din 12 septembrie incepe postul Sf. Anton De Padova si vreau sa-l tin , de aceea aveam nevoie , si stiam ca e mai lung acatistul, dar sunt bune si rugaciunile pe care mi le-ati dat.

Noi 2 singurei
Mergi la inceput

lorelaim

Donator pentru diana
 French Polynesia, here and now
2375 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite lorelaim un Mesaj Privat  Reply with Quote
Uite ce am gasit eu in lb romana... (cand am sa gasesc mai multe am sa-ti trimit)

Rugaciuni incercare Sf.Anton din Padova
Rugăciune pentru timpuri de încercare
Sfantul Anton din Padova

Mărite Sfinte Antoane, care ai dobândit de la Dumnezeu puterea de a învia morții, deșteaptă sufletul meu la o viață îmbelșugată și sfântă.

Mărite Sfinte Antoane, far de lumină al Bisericii și al lumii, luminează-mi sufletul cu lumina adevărurilor cerești.

Mărite Sfinte Antoane, gata totdeauna și puternic întru a veni în ajutorul evlavioșilor tăi, în nenorocirile lor, ajută-mă în necazul de față.

Mărite Sfinte Antoane, care de tânăr ai învățat a învinge pe dușmanul sufletului, păzește și apără sufletul meu de atacurile și de ispitele lui.

Mărite Sfinte Antoane, crin fără asemănare de nevinovăție, nu lăsa ca sufletul meu să se păteze vreodată de urâțenia necurăției.

Mărite Sfinte Antoane, medic ceresc al celor bolnavi, însănătoșește sufletul meu de rănile păcatului și îndreaptă-mi înclinările neorânduite.

Mărite Sfinte Antoane, călăuzește sufletul meu peste marea furtunoasă a vieții, și fă-l să ajungă la portul mântuirii veșnice.

Mărite Sfinte Antoane, scăparea celor condamnați de nedreptatea omenească, scapă sufletul meu de cătușele păcatului, ca să nu cadă în lanțurile grozavei dreptăți dumnezeiești.

Mărite Sfinte Antoane, prin mijlocirea căruia membrele tăiate se unesc iarăși la trup, redobândind viață, adă la unire cu Biserica lui Cristos pe toți cei despărțiți de dânsa.

Mărite Sfinte Antoane, care faci să se regăsească lucrurile pierdute, ajută-mă să nu pierd niciodată harul lui Dumnezeu prin păcat; iar dacă din nefericire l-aș pierde, să-l regăsesc îndată, pentru a nu-l mai pierde.

Mărite Sfinte Antoane, la tine aleargă tinerii și bătrânii și tu îi asculți pe toți; vin la tine și eu, sărmanul, și te rog să nu mă respingi. Ascultă-mă și ajută-mă.

Mărite Sfinte Antoane, multe primejdii împresoară sufletul meu. Îndepărtează-le de la mine și mă mântuiește.

Mărite Sfinte Antoane, privește spre lipsurile mele. Vorbește lui Dumnezeu cu limba ta făcătoare de minuni, ca și eu să fiu mângâiat și ascultat.

Tatăl nostru, Născătoare, Mărire.

Rugăciune pentru a cere
aflarea lucrurilor pierdute

Mărite Sfinte Antoane, Dumnezeu ți-a dat putere să faci minuni, și de șapte sute de ani îi ajuți pe oameni în toate necazurile lor. În chip deosebit, însă, te-ai arătat minunat în aflarea lucrurilor pierdute. Alerg deci la tine cu încredere, ca un fiu la cel mai bun părinte. Dă-mi puterea să aflu totdeauna harul lui Dumnezeu, dacă cumva aș avea nenorocirea să-l pierd. Ajută-mă să câștig iarăși râvna de mai înainte în slujba Domnului și în deprinderea virtuților. Iar ca zălog al acestor haruri, singure însemnate pentru mântuirea cea veșnică, fă să găsesc... (se spune lucrul pierdut). Dacă nu se poate, pentru că s-a nimicit, atunci, Mărite Antoane, ajută-mă să ajung la această convingere ca să mă liniștesc. Acest har îmi va arăta bunătatea ta și vei face să sporească dragostea și încrederea mea în tine. Amin.

Tatăl nostru, Născătoare, Mărire.

Mergi la inceput

lorelaim

Donator pentru diana
 French Polynesia, here and now
2375 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite lorelaim un Mesaj Privat  Reply with Quote
SFÂNTUL ANTON:

INVOCATII CĂTRE SFANTUL ANTON

Sfinte Antoane de Padova, Roagă-te pentru noi.
Sfinte Antoane, floare aleasă a vietii călugăresti, Roagă-te pentru noi.
Sfinte Antoane, preot plin de zel al Sfintei Biserici, Roagă-te pentru noi.
Sfinte Antoane, propovăduitor al adevărurilor dumnezeiesti, Roagă-te pentru noi.
Sfinte Antoane, vrednic împărtitor al sfintelor sacramente, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, păstor rîvnic al sufletelor, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, mângâietor al celor întristati, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, ajutorul celor săraci, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, alinătorul celor bolnavi, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, sprijinul celor strâmtorati, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, protectorul copiilor, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, ocrotitorul sufletelor curate, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, sprijinitorul familiilor, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, mângâietorul bătrânilor, al văduvelor si al celor părăsiti, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, călăuză a sufletelor spre Dumnezeu, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, luptător neînfricat împotriva spiritului rău, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, cunoscător al constiintelor, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, îndrumător pe calea moravurilor bune, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, ajutor deosebit în aflarea lucrurilor pierdute sau furate, Roagă-te pentru noi
Sfinte Antoane, mare făcător de minuni, Roagă-te pentru noi
Preot: Roagă-te pentru noi, Sfinte Antoane,
Toti: ca să ne facem vrednici de făgăduintele lui Cristos.
Preot: Să ne rugăm. Doamne, Dumnezeule, ascultă cu bunătate rugăciunea pe care o îndreptăm spre tine prin mijlocirea Sfintului Anton de Padova, Păstor si Invătător al Bisericii tale: dă-ne, te rugăm, ajutorul trupesc si sufletesc, pentru ca la sfârsitul vietii noastre pământesti, să te putem lăuda împreună cu el si cu toti sfintii tăi, în vecii vecilor. Amin.

Mergi la inceput
irlandeza
irlandeza


 Ireland
5620 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiirlandeza Adauga semn de carte la raspuns Trimite irlandeza un Mesaj Privat  Reply with Quote
Multumesc mult fetelor.

Noi 2 singurei
Mergi la inceput
asi
asi

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru Sara
 Romania, cluj-napocaCLUJ
8015 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiasi Adauga semn de carte la raspuns Trimite asi un Mesaj Privat  Reply with Quote
Nu o sa gasesti acatistul Sf.Anton pentru ca in biserica catolica nu sunt acatiste.Acestea sunt specifice bisericii ortodoxe.
Postul lui Sf.Anton se tine 9 sau 13 marti consecutiuve si in fiecare marti se recita o anumita rugaciune.
Sper sa iti fie de ajutor!Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mergi la inceput
irlandeza
irlandeza


 Ireland
5620 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiirlandeza Adauga semn de carte la raspuns Trimite irlandeza un Mesaj Privat  Reply with Quote
Asi , la mama mea in Ro. , preotul a anuntat in biserica ca postul Sf. Anton de Padova incepe in 19 sept. si se tine 7 sau 9 marti consecutiv. ( depinde de probleme)
Si acatistul mama mea l-a cumparat de la catolici , dar inca nu mi-a ajuns , si acolo scrie exact ce trebuie sa faci .
Mersi de raspuns oricum.

Noi 2 singurei
Mergi la inceput
thetrekker
thetrekker


 Romania,
4 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luithetrekker Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
iata si un site pe care poti gasi rugaciuni inchinate Sf. Anton pt diferite trebuinte: http://www.viatacrestina.org, la sectiunea 'rugaciuni catolice'.
Mergi la inceput
Pag. din 2 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com