|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 monica
membru junior

Romania Bucuresti
655 Mesaje
0 Prieten(i) |
Trimis la - 18/08/2006 : 15:07:58
|
Daca ati avea o bagheta magica... ...si un singur vis pe care l-ati putea transforma în realitate, care ar fi acela??
nu stiu daca s-a mai discutat, dar as fi curioasa sa vad spre ce se îndreapta lumea...
si ca sa încep: fara niciun dubiu, eu as face astfel încât cuvântul "boala" sa nu mai existe în vocabular. Toti oamenii sa plezneasca [ei, nu în adevaratul sens al cuvântului :-) ] de sanatate si nimeni sa nu mai sufere de nimic. Si pentru ca, desigur, e în firea omului sa se gândeasca si la el, ma gândesc ca, pe lânga toata omenirea care ar beneficia de magia asta, as beneficia si eu din plin: - nu mi-as mai face griji niciodata pentru sanatatea puiului meu si a familiei mele iar eu n-as mai fi nevoita sa ma caut mereu - prietena mea buna nu ar mai avea baietelul bolnav de cancer la 5 ani (o, Doamne, de ce atâta nedreptate??!!)
Si pentru ca m-am gândit si la lipsa de locuri de munca - vezi tot personalul medical - pe care o asemenea grozavie ar antrena-o, atunci ma gândesc ca activitatea acestora sa se îndrepte spre ce mai ramâne în sfera medicala si care nu e generat neaparat de boli, gen: nasteri, estetica, etc.
voi ce magie ati face?
"La sagesse, c'est d'avoir des ręves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit." | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
|
|
malla
Mami unui bebelus de plus

Romania
1631 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 18/08/2006 : 15:36:43
|
Daca ar fi sa ma gandesc sincer, mi-as dori ca in toata lumea, toti oamenii sa aiba o legatura(relatie)puternica cu Dumnezeu. De aici ar venii toate, apoi :) Nu ar mai fi certuri, rautati, invidii, jigniri, razboaie, etc, ar fi o pace ca in Rai, si toti ne-am simti ca fratii. Cu o asemenea relatie puterica(legatura cu Dumnezeu), toti ne-am mantui.
PS: Cred ca deja ma vedeti aeriana :) Asta ar fi dorinta mea, ce sa faci? :)
Adinella
"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"
Andrei si Adriana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|