|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 Otiliav
Young and restless

Norway Sandnes
7322 Mesaje
35 Prieten(i) |
Trimis la - 27/07/2006 : 12:44:18
|
Analize, recomandari si preturi Cred ca aceasta sectiune este cea mai potrivita pentru acest subiect, desi se poate incadra foarte bine si la Subiecte Generale sau la Asteptand un Ingeras. Sunt convinsa ca majoritatea mamicilor si aspirantelor au facut o parte din analizele acestea.
Eu nu am facut nici o boala de piele: rujeola, rubeola sau varicela. Acum stau cu teama de a le face pentru ca la anul sper ca fetita mea sa mearga la gradinita. In al doilea rand ne gandim deja la bb2 si trebuie sa fim precauti, cu asa ceva nu este de glumit. La prima sarcina nu am facut nici Toxoplasmoza, Citomegalovirus, Listeria, Brucella. Citisem despre ele dar pur si simplu nu am avut bani in primele luni de sarcina si am stat cu emotii pana la ecografia morfologica la 22 de saptamani cand totul a fost ok. Am gasit preturi pe unele site-uri, insa nu la toate firmele. De exemplu la Romar nu am inca preturile desi le-am trimis mail. Mi-as dori sa merg intr-un loc unde sa le fac pe toate, eventual sa existe si optiunea de a le primi pe mail pentru ca voi sta doar 2 saptamani in tara. Va rog impartasiti-mi din experientele voastre, o sa incerc sa completez tabelul de mai jos, iar cand vin in tara peste 3 saptamani sa trec la treaba. Locuiesc in Bucuresti. Ma intereseaza si daca stiti ca un laborator este inchis sau nu se lucreaza in anumite zile.
- Laboratorul...........Synevo Cantacuzino Medsana Romar
- Rubeola IgG.............27..........40...........47
- Rubeola IgM............26..........40............47
- Rujeola IgG..........................40
- Rujeola IgM..........................40
- CMV IgG.................26..........40............60
- CMV IgM................36..........40............60
- Toxoplasmoza IgG....32..........40............45
- Toxoplasmoza IgM....31..........40............49
- Listeria................................45............85
- Brucella (1 tip)......................20
Va multumesc!