|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Mariaa
peacefull soul :)

Romania
5810 Mesaje
5 Prieten(i) |
Trimis la - 08/06/2006 : 11:26:41
|
Inseminare donator Salutare lume buna,
Ma gandesc de cateva zile sa postez aici acest subiect... Povestea mea e lunga insa am sa incerc sa aduc aici doar esentialul. De 8 ani ne dorim enorm de mult un copil. Dupa o sarcina pierduta ne-am luptat pana acum practic cu morile de vant...nu s-a intamplat nimic semnificativ d.p.d.v. medical cu toate ca in toti acesti ani am facut carari pe la usile medicilor, tratamente, investigatii, etc. Initial problemele medicale au fost la mine, pentru ca in ultimii 6 ani la sotul meu sa fie 'buba' fara de solutie.. Important este ca in toti acesti ani, indiferent de partea cui au fost problemele, ne-am sprijinit si incurajat reciproc foarte mult asa incat sentimentul de 'vina' sa nu-si faca loc intre noi. Ne-am decis sa facem inseminare cu donator. El, sotul meu, e o persoana foarte deschisa si matura, si dupa mai multe discutii in care am analizat situatia, si la indemnul medicului curant, ne-am hotarat ca sa facem inseminarea cu donator ca macar unul din noi doi sa fie implinit, sa fie 'parinte' iar copilul sa intre in viata noastra firesc printr-o sarcina, timp in care si noi ne putem adapta la noua situatie. Problema apare acum, pentru ca, cu toate ca la mine lucrurile sunt in regula si as putea duce o sarcina, mi se pare nedrept fata de sotul meu si ma tem ca prin gestul asta sa nu-l fac sa se simta complexat pe viitor. In plus, constientizez tot mai tare ca eu cu el imi doresc un copil si ca prin aceasta procedura nu se va intampla asta... Va rog sa nu-mi spuneti de solutii gen FIV,ICSI si altele, sunt satula...
Imi doresc foarte tare sa simt un pui de om cum misca in burtica si imi doresc enorm de mult sa-i daruiesc un copil. Cred ca de fapt eu ma tem de mine, de reactiile mele in anumite situatii.. nu stiu ce sa mai zic...spuneti-mi va rog, voi vedeti problema aceasta si cum as putea trece de hopul asta.
Multumesc, Mariaa | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 08/06/2006 : 13:55:00
|
Mariaa, iubita, ce bine-mi pare ca aud vesti despre tine, dar imi pare rau ca nu sint vesti bune. De cind o astept pe nor'mea .
Imi inchipui cit de greu va e, ca si noi am trecut prin ceva asemanator. La un moment dat Ancar ne tot "bombarda" cu ideea cu ovule de la donator, dar mie nu prea imi suridea ideea (mai ales ca "simteam" ca nu ovulele sint problema). Si atunci sotul meu mi-a deschis ochii si mi-a zis: "gindeste-te cum ar fi sa nu aiba nici unul nici o contributie la copil" noi fiind hotariti sa adoptam daca nu reusim sa facem unul. Si i-am dat dreptate, decit de loc, macar unul sa aiba o contributie. Nu ai de ce sa te temi, caci in momentul in care veti fi parinti, veti si uita ca este facut altfel decit marea majoritatea. Fericirea va fi asa de mare, ca toate clipele grele vor fi uitate.
Te pupiceste mamica de Bogdan - baietel de gradinita... azi a cincea zi
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
Adria_
membru incepator
 Romania, Sibiu
220 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 08/06/2006 : 14:22:12
|
Eu inteleg ca tu nu te simti inca pregatita sa faci pasul asta, probabil ca nu te simti inca pregatita sa ai un copil, indiferent cum. Despre sotul tau nu spui nimic, in concluzie el n-ar fi impotriva inseminarii, deci nu vad cu ce l-ai rani. Faptul ca vrei copil cu sotul tau, stiind ca nu se poate, din nou ma face sa cred ca nu esti pregatita sa faci inseminarea. Ce mai dovedeste ca nu esti pregatita:"ca macar unul din noi doi sa fie implinit, sa fie 'parinte' iar copilul sa intre in viata noastra firesc printr-o sarcina, timp in care si noi ne putem adapta la noua situatie." - Cand vei fi gata sa fii mama, modul in care copilul va alege sa intre in viata voastra nu va mai conta pentru tine (vezi situatia sotului tau - accepta orice mod, doar sa devina tata). Vei fi prea ocupata sa-l ghidezi pe drumul lui spre .. independenta.
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
Subiect  |