Perle de-ale sotilor (2)

Perle de-ale sotilor (2) | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

prima parte



Elise, m-am umflat de ras la faza cu sotul tau...Super tare!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

sa va impartasesc si eu una

bag rufele la spalat....programul incepe......dupa o vreme ma suna mama sa ma duc pana la ea....opresc masina si plec....sotul vine acasa, eu il sun la telefon....el "lasa-ma ca am inundat bucataria si am rupt si manerul de la masina de spalat.....de ce nu mi-ai spus ca nu s-a terminat programul".......ajung acasa si imi povesteste ca a vazut rufele in masina si a zis sa le intinda asa ca cu toate puterile lui a tras de acel maner (masina fiind blocata) pana a navalit apa peste el si a ramas cu manerul in mana

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Stati stati ca mi-am mai amintit....asta e de asta toamna de dupa zugraveala.....al meu sot nu zic are cele mai bune intentii, dar uneori nu se pricepe si pace......mergem si ne luam lustra pentru sufragerie dupa indelungi cautari...ajungem acasa el se pregateste cu scule sa prinda lustra....eu mai prevazatoare ii spun "pisi, hai sa o lasam pe maine dimineatza si il chemam pe dl. neagu care ne-a refacut si instalatia electrica ca sa nu fie probleme" el nu vrea nici in ruptul capului cum adica? el sa nu se priceapa?.....bunnma asez linistita pe canapea si el incepe ... mai intai cauta firele care-i de la impamantare, care-i celalalt...le gaseste, bineinteles la proba face scurt si se ard becurile; zic inca o data hai sa lasam electricianul sa se ocupe, el deja era nervos si imi spune nu si nu...ca termina imediat si ne putem uita la un film asa cum ne programaseram....mai face o incercare si se mai arde un bec......ale naibii fire.....a treia oara zice ca gata si intr-adevar dragele mele a mers....eu eram langa tv si dupa nici 5 minute sar ca arsa dupace ceva pocneste la lustra si in plus si un scurt de la fire pe acolo, tv-ul face flama si se stinge apoi cade toata lumina din casa.......am intepenit...primele ganduri de-a valma in creieri mei...."lustra e terminata, tv-ul cel nou s-a stricat si sigur mi s-a ars si toata instalatia electrica din casa si eu una nu mai sparg peretii ca doar ce am refacut-o" urmatoarele cuvinte au fost adresate sotului meu care s-a dus si l-a sunat imediat pe electrician la ora 10 seara sa ii ceara sfatul....respectivul l-a indemnat sa vada daca mai merge ceva la contor si nu mergea nimic....asa ca in timp ce primea sfaturi se plimba prin camera si eu stateam pe canapea....la un moment dat a daramat cutia de pepsi....ca de era bezna bunnnnn trecem peste.....si dai si vorbeste si apoi am reusit sa salvez la timp lustra cea noua pe care o pusese pe canapea....el cu toata convingerea tocmai dorind sa se aseze pe ea......pleaca sa il ia pe electrician de acasa.....se opreste la benzinarie si cand scoate pompa da cu benzina cu el.....continua drumul vine cu electricianul si respectivul isi face treaba si ne da LUMINA.....fusese doar o coincidenta...problema era de la contor si nu avea legatura cu pusul lustrei.....s-a nimerit....l-am rugat sa nu se mai atinga de absolut nimic si pe viitor sa chemam din prima electricianul.... bineinteles ca ne-am culcat direct.....era o ora prea tarzie pentru a mai viziona vreun film....era cam 2 noaptea

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Loreena, cre' ca e tipic masculin sa se priceapa ei la toate....
Eu am reusit sa-i tin in friu talentele latente cit timp am reamenajat apartamentul, pina la chiuveta din bucatarie.
Pe aia, nici macar pe aia n-am mai putut sa-l conving sa n-o monteze el.

Drept urmare, toata lumea care a venit de atunci pe la noi - mama, tata, soacra, prieteni etc - au inspectat ce am facut, s-au declarat satisfacuti de cum arata casa noastra... pina au ajuns in bucatarie.
Si acolo replicile era ge genul

"daaa... frumos.... ce culoare frumoasa... ups, bleah!! da' ce s-a intimplat cu kiuveta aia acolo?"

Pe mine invariabil ma umfla rasul si plek, iar el de fiecare data se face ca n-a auzit....



Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aiuritul meu a bagat zilele trecute motorina in loc de benzina...
Normal ca rabla s-a oprit.
El e convins si la ora asta ca a bagat cu pompa verde si aia de la benzinarie au incurcat combustibilul

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

fetelor eu ma miram de ce platesc o gramada de bani la curent.pai stiti ce face al meu sot?deschide frigiderul ,ia scaunul si se aseaza in fata lui si manancade acolo.ii este lene sa -si scoata mancarea din frigider si sa o puna pe masa.ce s-ar face barbatii fara noi?

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

m-am stricat de ras. si ca sa vedeti ce efect are forumul.
aseara ma duc la culcare la 22,30 impreuna cu bb. sotu ramane la tv pana la 2,30. cand vine omu' la culcare se pune pe sforait si eu nu mai pot dormi. vin la computer si ma apuc sa citesc perle de-ale sotilor. apuc sa citesc faza cu wc de la inceput si se trezeste omu' meu nervos ca el nu poate dormi din cauza mouse-ului, ca ii e rau, ii vine sa vomite de oboseala si eu cuminte ma duc din nou in pat. nu-mi puteam scoate din cap faza cu . ei, imaginati-va ca el icnea pe intuneric (ii era rau) si eu pufneam in ras din cand in cand. s-a cam , da' i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io, iritata, ca deja ma rugam de el de 10 minute sa-mi dea bani de pantofi-extra, in afara celor lunari :D, auzi, cica am prea multe pereki shi nu tre sa-mi mai iau pantofi, ca p-orma tre sa dam banii pe un dulap nou : -Pai bine, mah, nu merita shi sotzia ta frumoasa shi iubita nishte pantofi noi(macar trei pereki:-D)??
El, calm:-Ah, iubito, tu meritzi totzi banii din lume!...da io n-am atita!


Io shi plozii turbulentzi


In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by iulia1977

vin la computer si ma apuc sa citesc perle de-ale sotilor. apuc sa citesc faza cu wc de la inceput si se trezeste omu' meu nervos ca el nu poate dormi din cauza mouse-ului, ca ii e rau, ii vine sa vomite de oboseala ....


offtopic: da' ce mouse aveti voi si cum se manifesta el de nu poate dormi bietu' om din cauza lui, a mouse-ului??!!

ca moushii de obicei sint linistiti....

edit: sau folosesti barbatu' pe post de mouse pad, ca in cazu' asta probabil il deranja masaju'....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by hanako2004

si al meu sot acum cateva saptamani facui gafa
eu eram cu fetita in camera si ne jucam iar mama mea se duse sa faca un dusintre timp veni sotul meu acasa crezand ca eu sunt la dus se dezbraca si intra la dus crezand ca eu oi fi acolo si a dat peste msaraca mama care se speriase cand il vazu dezbracat si intrand asa calm in baie si pt el a fost un soc el foarte convins ca eu voi fi acolo ,pt ca mama intodeauna intra mai devreme pana sa vina el de la lucrusaraca mama a plans vreo cateva zilesi nici el nu a fost prea bine a doua zi a plecat fara sa mai intre in living ia fost rusine sa mai dea ochii cu mama
mi-a fost mila de saraca mama dar am ras cu lacrimi

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos






www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

Buna,hai ca la capitoulu asta nu pot sa ma aptin sa nu postez si eu una, comisa insa nu de sotul meu ci chiar de mine!!
Personaje: Eu, vara mea clasa a doua, matusa-mea(plecata la constanta).Data:Bucuresti , Pe 5 mai acu cativa ani, nu pot uita data.
Actiune: Dimineta:ma aflam la matusa mea care trbuia sa plece la Constanta iar eu trebuia sa am grija de copil (8 ani). Ma trezeste matusa-mea dimineata, pe la 7 imi zice, Oana, uite ti-am lasat pe masa in bucatarie 500 de mii sa ai in caz de urgenta, nu trbie decat la ora 8 sa cobori cu aia mica in fata blocului unde o sa o astpete un tataic al unui coleg cu masina sa o duca la scoala. La ora 11 sa te duci sa o iei inapoi de la scoala. Adta e tot. Eu ok,no problem, mai facusem chestia asta de o mie de ori. OK.
Se face ora 8 dimineata, pregatesc copila pt scoala. Aia mica zice la un moment dat:Onutica vezi ca am ascuns banii pe care i-a lasat mamii, hehehehe, sa ii cauti!!Eu am crezut ca e gluma nu am dat atentie! (eu raman imbracata in pijamale, cu papucei de casa cu blanita pe deasupra)iau cheile, trag usa dupa mine, vine masina sa ia copilul la scoala, dau sa intru inapoi in bloc.....usa blocata la bloc (e cu interfon)!LUASEM CHEILE MASINII IN LOC DE CHEILE CASEI......!Nu puteam intra in bloc si stateam in fata blocului in pijamale!Disperata incep sa sun pe la butoane doar mi-o deschide cineva sa intru macar in bloc. Deschide o doamna casnica de la unu, ma prezint la usa ei o rog sa ma lase sa dau telefon la bunicul meu unde stiam ca sunt cheile de rezerva la casa matusii, sa ii zic sa stea acasa ca vin sa iau cheile!Bunica-miu in loc sa ma inteleaga tipa la telefon, pai daca nu gandesti, de ce nu esti atenta, eu intre timp eram cu telefonul in mana pe palier (doamna vecina nu ma primise in casa imi daduse doar telefonul) OK stabilesc cu bunicu sa stea acasa ca vin du pa chei.
PARTEA A 2 a: Hotarasec sa ma duc dupa chei, in pijamale si cu papucei de blanita, ies din bloc si merg spre statia de metrou aurel vlaicu unde era si statia de taxi, se uita lumea la mine ca la nebuni, la 8 dimineata toti erau imbracati regulamentar de srviciu eu ca nebunele, in pijama, nemachaiata(nu mai zic ca era pijamaua matusii care are 1.80 eu avand 1.65, ce sa mai, si papucii ei, ma rog!) Ajung la statia de taxi, nici unul nu voia sa deschida usa, pana la urma gasesc un taximestrist si DE ABIA DE AICI INCEPE AVENTURA!!!!
PARTEA 3: Ma urc in taxi ii zic: Domnule taximetrist sunt disperata, am uitat cheile in casa nu pot intra in casa, va rog duce-tima pana la paita 1 mai sa iau cheile de rezerva si va platesc cand ne intoarcem....Omul, om cumsecade zice vai, da domnisoara si porneste. La statuie la aviatiei trafic....multe masini stateau la stop, taximetristul meu, o ia pe langa ca sa nu stea la toata coada, cand colo, chiar la stop, un politist. NE TRAGE PE DREAPTA;Intreba care e problema, de ce arat eu asa si de ce sunt in pijama, ii explica taximetristul povestea. Politistul zice ok, ajutati-o pe domnisoara, dati-mi buletinul si cand terminati cu domnita intorceti-va la mine sa discutam....Dar nu ma tarziu de 9 ca dupa aia schimb locatia!
Ok ii da taximetrsitul meu buletinul, plecam, ajungem la 1 mai la piata iau cheile, ne intoarcem in aviatie era deja 9 fara ceva,iar eu trebuia sa ii platesc omului. Bun ajungem in fata blocului matusii mele, eu urc sus,sa iau banii sa ii platesc stiind ca matusa-mea imi lasase pe masa din bucatarie 500.000 lei.....NU ii gasesc, ii ascunsese asta mica; Ok stiu unde tine matusa mea dolarii iau 100 dolari cobor iar la taximetrist iar in pijama ii zic, Domnule taximetrist nu am lei, haideti la o casa valutara aici aproape schimb si va dau banii.....asta saracu om deosebit zice, ok...Ajungem la casa valutara , se deschidea la 10...era de-abia ora 9 fara ceva, la 9 pleca politistul din intersectie.....(politistul ala de ii luase buletinul). Eu ii zic haideti sa mai incercam o agentia valutara din asta, gasim una deschisa intru eu sa schimb banii doamna valutara zice:'Buletinul va rog!'Eu la randul meu, inca in pijamale nici vorba de buletin ii zic, eu nu am dar il rog pe domul taximetrist,o secunda. Ma duc la taximetrist sa il rog sa vina cu buletinul sa schimbam banii omul zice, pai tu nu stii ca mi-a oprit politistul buletinul?????Taximetristul meu zice, draga tre sa ne intoarcem la statuie la aviatiei altfel pleaca politistul raman draq fara buletin...OK plecam din nou spre politist, ala cand ma vede iar in masina ramane perpelx....II da amenda omului meu (cam cat ar fi facut cursa prin bucuresti cu mine) ii da buletinul, gasim o casa de curs valutar, ii dau omului u bacsis mai adevarat sa acopere un pic din amenda si la terminarea avenurii era cam 9.45 imi zice taximetristul in continuare amabil:Domnisoara, un singur lucru te rog...Promite-mi ca azi nu mai iesi din casa!!!!!!!!!!ce ziceti asa-i ca-s aeriana?



aoloeuuuuuuuuuuuu..... esti tare cu blanita ta!!!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006




Mergi la inceput